Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kender den ikke som touringshop.dk , men som Marker’s Garage ? Mit første møde med denne dejlige butik, som emmer af hygge og Sabine yder en solid omgang god gammeldags service. Man bliver budt velkom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hyggelig butik med god gammeldags betjening og kundeservice. Stort udvalg, og desuden et relativt stort udvalg af brugt udstyr og tøj. Og så har de i øvrigt et lille café hjørne hvor ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har af to omgange bestilt diverse reservedele og ekstra udstyr til mc, og har begge gange haft en rigtig god oplevelse med købet. Lars har begge gange kontaktet mig pr. sms., for at sikre a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipamiento y accesorios para motos
  2. Tienda de motocicletas

Escrito por la empresa

Velkommen (tilbage) til Touringshop.dk - Vi hedder Mik og Sabina, og har den 1/11-23 overtaget Touringshop.dk. Med en masse motorcykelerfaring og entusiasme er vi så begejstret over, at have kastet os ud i et nyt og spændende eventyr sammen. Vi vil gøre vores ypperste for at yde en rigtig god og professionel kundeservice. Vi glæder os meget til at få besøg af jer i vores shop. Vi har alt fra div MC Udstyr, Cruiser, touring, sport og custom. Motorcykeltasker, vindskærme, spejle, blinklys, vedligeholdelse, hjelme, støvler osv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

👍🏼👍🏼👍🏼

Jeg bestilte en vare som skulle bruges til julegave - da jeg spurgte hvornår jeg kunne forvente at modtage den fik jeg at vide at den desværre først kunne leveres i januar. Pyt tænkte jeg og ville gerne vente på varen og fandt på et alternativ til jul.
Dagen før varen blev afsendt fik jeg besked om afsendelse. Hele vejen en meget venlig og behagelig korrespondance, meget mere personligt end mange andre steder hvor man handler på nettet...og jeg er fuldt tilfreds. Handler gerne der igen...

29 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Troværdig og service i Top!

Imødekommenhed hele vejen igennem- og svar tilbage på sms UDENFOR arbejds- og telefontid! Og troværdig!
Jeg skulle omsætte et gavekort via nethandel hos Touringshoppen...indbetalte købets fulde beløb ved bestilling, og naturligvis blev kun restbeløbet trukket fra min konto.
De dårlige anmeldelser af Shoppen kan jeg ikke genkende, som i OVERHOVEDET ikke! Manden med Servicen i Top underskriver sig Lars, og er han den samme giver han de dårlige anmeldelser Baghjul i 2019 ✔

6 de septiembre de 2019

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Har lige købt en side-monteret nummerpladeholder til min Suzuki M1800R. Den blev hurtigt leveret og super betjening af Lars.
Kan Varmt anbefales.

14 de agosto de 2019

Super sted at shoppe

Super sted at shoppe. Bestilte en airhawk d. 7-5-19 kl ca 11 . 11,40 kom ordre er modtaget. 15,40 ordre afsendt med gls. 1-3 dage levering. I dag 9-5-19 kl 14 sms fra gls at pakken kunne hentes, SE det er sgu Express. Pris var også god og kunne matche andre internetpriser fra udlandet. Er MEGET tilfreds.

9 de mayo de 2019

God oplevelse!

Jeg bestilte en Kaoko fartholder hos touringshop.dk og læste først efterfølgende de mange dårlige anmeldelser her. Så det var lidt med bange anelser, at jeg ventede på min vare. Efter 1 uges tid skrev jeg til touringshop.dk og fik hurtigt svar fra Lars, at varen var på vej. Varen er nu modtaget og alt er godt. Jeg kan derfor anbefale shoppen og vil helt sikkert handle der igen.

9 de mayo de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fatter ikke de dårlige anmeldelser der…

Fatter ikke de dårlige anmeldelser der er her på trustpilot for nu har je handlet i shoppen i de sidste 4 år og er ALTID blevet behandlet langt over hvad man kan forvente. Lars finder altid en løsning på mine ønsker som ikke altid er ligetil, da der ikke findes dele til min Suzuki Savage som lagervare. Mht priser er Butikken jo i en hård krig med netbutikker men alligevel kan Lars hamle op mod dem, hvilket er stærkt gået. Jeg vil varmt anbefale shoppen og har da også truffet mange andre kunder som er glade for shoppen. Der kommer da også mange glade kunder når der dækkes op med pølser, vand og fadbamser. Hvis alle de kunder gad skrive herinde ville shoppen opnå 5 grønne stjerner mod de få der har skrevet her kun er utilfredse og derfor giver et falsk billede.

4 de mayo de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skrækkelig oplevelse - igen!

Skrækkelig oplevelse - igen!

Jeg måtte, desværre, krybe til korset og bestille fra Touringshop igen, da de var de eneste der havde delen jeg skulle bruge. Jeg bad til guderne at det ville gå godt denne gang - det gjorde det ikke.

5 dage efter at jeg har bestilt tikker der en bekræftelse på ordren ind - der havde jeg egentlig forventet at have min vare i hænde.

Jeg skriver 2 mails og beder om uddybende info, som jeg 4 dage senere stadig ingen svar har fået på. Derfor ringer jeg - igen og igen og igen. Intet svar. Jeg er ellers inden for telefontiden, som jeg så flot bliver meddelt af den tydeligvis slukkede telefon.
Jeg sender minsandten også en SMS som man bliver bedt om af den telefonsvarer man konstant bliver mødt af - denne bliver der heller ikke svaret på.

Da jeg endelig kommer igennem får jeg at vide at man ikke skal sende mails, men SMS'e. Hvilket jeg jo allerede havde gjort, men den mente han ikke at have modtaget, for så svarer han altid inden for 2 minutter.. Jeg tvivler.. Men sig mig også, hvorfor i al verden have en e-mail adresse, hvis man ikke svarer på hvad man får af mails derpå alligevel?

Nå, men nu fik jeg fat i et menneske og tænkte at nu blev der sat skik på sagerne!
Lars er meget uforstående og undrende over for at jeg ikke har fået min pakke og smider al skyld over på GLS, som han mener burde have sendt mig yderligere info.

Han lover så at vende tilbage, hvilket han også gør - over SMS. Dette er i mine øjne meget uprofessionelt.
Jeg får svar på nul og niks, og han spørger blot om han skal sende igen, eller om jeg vil afhente - hvilket jeg naturligvis ikke vil, når jeg har betalt for levering!

Jeg har mest lyst til at afbestille, men jeg har brug for delene i pakken og jeg er sgu' bange for at det vil tage måneder at få pengene igen..

Men nu er det sikkert - ALDRIG Touringshop.dk igen.

16 de mayo de 2018

Fik den bedst service.

Fik den bedst service.
Under 3 minutter efter jeg lagde bestillingen, fik jeg en sms fra manden, om forventet levering. Og løbende opfølgning på SMS...
Kan på det bedste anbefale....

29 de abril de 2018

Uprofessionelt

Har bestilt for 14 dage siden, da jeg ikke har hørt noget fra dem, heller ikke efter jeg skrev og spurgte hvor langt min ordre er, vælger jeg nu at afbestille.

9 de marzo de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man bliver hele tiden skuffet

Jeg har desværre en del problemer med at bestille varer hos touringshop.dk. Både sko, muc-off og hansker har hver for sig taget over måneder for touringshop.dk at bestille.. Og så er det ovenikøbet de forkerte varer du kommer og henter. Jeg ville gerne kunne lide forretningen, men aldrig mere touringshop.dk

6 de febrero de 2018

Dårlig vejledning

Dårlig vejledning med hensyn til køb af headset.. Lars fik prakket mig ind at F5 var det bedste på markedet, og efter købet, finder jeg ud af at samtlige MC butikker sælger det til halvdelen af hans pris, da en ny model er på vej.. Der var intet at hente da vi vendte tilbage

18 de julio de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sætter aldrig min ben der igen.

Sætter aldrig min ben der igen.

Jeg købte i starten af sæsonen et par spejle til min motorcykel.
Men da jeg ikke vidste om de passede med mine gevind ville jeg gerne prøve dem først.
Fik at vide at hvis jeg skulle prøve dem, skulle købe dem.
Jeg tænkte at det var lidt et sats, men købte dem og prøvede dem.

De passede ikke.
Derefter siger Lars, som stod i butikken at man kan købe nogle adaptere så de passer, og fortæller mig at de skal koste 150 kr, da han skal tage hul på en ny pakke og man ikke kan få dem løst.
Bliver glad og spejlene sidder nu som de skal og ser pæne ud.

Efterfølgende finder jeg ud af at man sagtens kan få de adaptere løst, og de endda koster halvdelen af hvad jeg blev opkrævet for dem.

Jeg synes det er rigtig dårlig service at man snyder sine kunder på den måde..
Men fred være med det.
Det er 75 kr tabt. Men det er princippet.
Derudover er det virkelig dårlig service at man tvinger ens kunder til at købe varen uden at man lige kan prøve dem på.

Andre motorcykel butikker er meget mere hjælpsomme og flexible.

Kommer aldrig tilbage til touringshop og prøver at forhindre andre i at besøge den.

12 de julio de 2017

Elendig service

Elendig service

Første gange jeg handlede der købte jeg et LED Relæ. Det virker så ikke ordentligt på min motorcykel, da det lyser konstant periodisk og blinker periodisk. Jeg ville ikke have mine penge tilbage eller noget, da det er mit eget ansvar med et universal, men da jeg spurgte om han kunne bestille et andet hjem til mig (mod betaling selvfølgelig!), rådgive eller gøre noget, sagde han bare "Ja sådan er det med elektronik, jeg kan ikke gøre noget".

2. Gang jeg handlede der skulle jeg købe et intercom system, og han forhandler kun Interphone. Da jeg spurgte om det kunne bruges 3-vejs og til at snakke med andre mærker sagde han "selvfølgelig". Det kunne det så ikke. Og var virkelig utilfreds med lydstyrke i højttalerne frem for en kammerats Sena, til omtrent samme pris, der bare virkede. Når jeg spørger om jeg kan bytte/returnere det på disse præmisser siger han bare "Nej, jeg har masser af venner der bruger det uden problemer" og igen sjovt nok "Ja sådan er det med elektronik". Da jeg insisterer på at det ikke kunne de ting han havde lovet mig, og forklarer at det er ubrugeligt da højttalerne simpelthen ikke er gode nok griner han mig bare op i ansigtet. Jeg bliver tilbudt at købe højttalere til omkring 500kr til indbygning i en schubert hjelm (jeg har ikke en Schubert hjelm) og han siger "Du kan prøve at bygge dem her i". Han ville også ringe til værkstedet og høre om der kunne gøres noget ved volumen i det mindste og så ringe tilbage til mig. (Så han skrev mit nummer ned). Det er over en måned siden, og selv om jeg har fundet alternativ har han ikke ringet endnu i hvert fald. Min kammerat der var med i butikken prøvede også at fortælle hvordan vi ikke kunne snakke sammen 3-vejs, og at volumen var meget under hvad man kunne forvente, fik han også bare det glatte lag, og han "tog fejl". Ydermere udkom Interphone med en ny model samme måned som han solgte mig sidste generation. Det gad han ikke at nævne, så brændte inde med et system hvor al værdien forsvandt med det samme da den nye generation udkom. Kan ikke anbefale.

12 de julio de 2017

Dårlig vejledning og service

Dårlig vejledning og service. Han solgte gamle produkter, til overpris, velvidende om der kom et nyt. Ville hverken bytte eller tage retur, selvom produktet ikke overholdt de krav vi havde stilt ham.

25 de junio de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Skal læses! Glædeligt overrasket👍.

Hej.. Jeg har været der ude og købe en hjelm og i den forbindelse bestilte jeg en tid til dæk skift og der blev jeg positivt overrasket.. Først lidt om mig. Jeg har rodet med motorsport i 29 år og jeg kan snildt skrue selv og nu er det ikke for at prale, men jeg er helt sikkert langt over middel, men som altid når jeg skal prøve et nyt sted af så spiller jeg dum for at få en ide om hvor vågne og hjælpsomme de er på værkstedet. Jeg vil gerne indrømme at jeg var noget nervøs da jeg fik fortalt at der blev brugt nogle faste tilkalder mekanikere, men det blev gjort totalt til skamme.. Jeg har lidt ting der skal håndteres her til vinter og det er en skive bag der er slidt kant på og nedslidte klodser det blev opdaget så 1 point. Så er der to skiver foran som er tynde og skål formet og det blev opdaget så nu er der 2 point. Så er der naturligvis klodser foran grundet skiver og igen opdaget så 3 point. Så var der også kalibre der skulle renses og smøres, historien gentager sig så 4 point.. Det eneste synlige der ikke blev opdaget er en lidt og det er virkeligt lidt løs kæde så det er acceptabelt. Nu kommer den overdrevet fede del da vi havde talt om det så fik jeg rigtigt fint og helt korrekt forklaring på hvordan jeg skulle gribe det an hvis jeg selv ville takle det og med fine fifs og anvisninger.. Det var super service og meget grundigt forklaret. Det eneste jeg vil gøre anderledes end som forslået og meget flot forklaret er noget rengøring af stempler i bremsekaliber, men jeg tilføjer og det her er vigtigt at have med deres forslag samt forklaring giver et perfekt resultat så helt sikkert brugbart, men min måde er bare nemmere, men kræver ventetid.. Så uden tis og det er fra hjertet, var det den bedste oplevelse med mc mekanikere jeg har haft nogensinde.. Jeg har ellers brugt aagesen det sidste stykke tid og det er overhovedet ikke en dejlig attitude der er der.. Jeg har ikke haft fejl på noget de har lavet, men de har heller ikke fundet en skid fejl og på nogen måde været så hjælpsomme og så var de så frække at ville have 1900 ish for dæk skifte og det er idioti da det tager 40 minutter og jeg havde dæk. Så giv det en chance.. Og til alle jer der ikke kan komme igennem vil jeg sige duk op i butikken og se hvor engageret og super hjælpsomt der bliver taget imod dig og de andre kunder og så vil i kunne forstå hvad kræfterne bliver brugt på. Den sidste stjerne giver jeg når vi har været gift noget tid og niveauet er bevist stabilt..

28 de octubre de 2016

Super produkter og service

Lækre produkter til en god pris.

Jeg har købt nogle gange her fra og har fået en super service fra Lars. Både som god rådgivning og dernæst en virkelig god og venlig servicemindedhed da det kom til at ændre en ordre som jeg havde fejl-bestilt.

Jeg vender bestemt tilbage og kan varmt anbefale at handle her.

24 de agosto de 2016

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.