Información sobre la empresa

3. Proveedor de piedra natural
  4. Servicio de afilado
  5. Proveedor de suelos de madera y laminados

Escrito por la empresa

Velkommen til det Wood&Stone - resultatet af en unik sammensmeltning af det bedste fra naturens side. Tidligere kendt som StoneTreatment og Trægulvsspecialisten, har vi forenet vores ekspertise og erfaring for at danne en stærk og alsidig enhed. Med fokus på både træ og sten bringer Wood&Stone det bedste fra begge verdener sammen. Fra professionel behandling af natursten til bæredygtige trægulve tilbyder vi nu en bred vifte af tjenester og produkter, der dækker begge naturmaterialer. Vores team er specialiseret i at skabe smukke, holdbare overflader, der kan transformere ethvert rum. Denne fusion gør det muligt for os at levere høj kvalitet og fornuftige priser, mens vi sikrer, at vores kunder får de bedste og mest holdbare gulv- og overfladeløsninger. Uanset om det er installation af nye gulve, rådgivning om trægulve eller restaurering af gamle eller slidte naturstensoverflader, er Wood&Stone dedikeret til at opfylde vores kunders behov og forventninger. Velkommen til Wood & Stone – hvor træ og sten forenes for at skabe tidløs skønhed og holdbarhed.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin oplevelse og gode medarbejdere

Fin oplevelse og gode medarbejdere. Hurtig leverig. Gulvet er lagt og alt er perfekt. Meget tilfreds.

28 de mayo de 2024
Logotipo de Wood&Stone

Respuesta de Wood&Stone

Hej Gitte
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Skulle du have spørgsmål, så tag endelig fat i os.

Mange hilsner
Wood&Stone

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pressende, usympatisk sælger / ejer.

Vi indgik aftale om levering af deres eget klikgulv til at lægge flydende på trods af stort pres fra Jon om at fuldlime gulvet (formentligt for at sælge primer, lim, tandspartler og deres “korkmåtte”, som blot er et smuldrende gummi-affaldsprodukt).
Alle andre fagfolk, vi har henvendt os til, anbefaler at lægge klikgulv flydende.

Stor del af brædderne blev leveret defekte (overspændte og buede som en banan), så gulvet ville ikke ligge fladt.
Først var forklaringen, at brædderne måtte have ligget i et fugtigt, malet rum (der var ikke malet i det rum, hvor de lå én dag).
Så var det fordi, vi havde forhørt os hos dårlige håndværkere (vi havde 4 forskellige forbi).
Der var intet forsøg på at finde en løsning eller vurdere brædderne, “de fejlede intet, og vi var bare irriterende og fattede ikke en skid”.
Så vi måtte ud og købe for 25.000kr. ekstra lim-materialer og 20.000kr. ekstra arbejdsløn for at få det til at ligge ordentligt, og gulvet endte med at koste over 1.000kr. pr. kvm.
Gulvet er desuden meget blødt træ, som hakker/ridser nemt.
Håber det kan undgås for andre at falde i fuldlimingsfælden, og køb et kvalitetsprodukt for de penge i stedet…

1 de mayo de 2024
Logotipo de Wood&Stone

Respuesta de Wood&Stone

Hej Jakob
Med hensyn til din klage, kan og har vi oplyst dig fra start, at det ikke er unormalt, at gulvbrædderne kan begynde at slå sig/løfte sig/bue, hvis gulvet lægges flydende gennem flere rum og der ikke er adskillelse gennem rummene, der er forkert afstand fra gulvbrædderne til væggene eller undergulvet ikke opfylder fugt- og klimakrav til boligen mht. lægning af trægulv på betondække. På baggrund af dette og din boligs situation med nylagt betonundergulv, anbefalede vi, at du fik lagt en fugtspærre og fik fuldlimet gulvet, så du undgik overstående. Denne anbefaling valgte du til at starte med ikke at følge, da du ville lægge gulvet flydende. Efterfølgende besøgte du os i vores showroom, hvor du med dig havde et bræt, som du mente ”bøjede som en banan”. Da du sammen med vores lagerchef lagde brættet ned ude på lageret, bøjede det slet ikke – og det kunne du ikke forstå, for det havde åbenbart bøjet hjemme hos dig.
Fejlen er her, at du til at starte med valgte at lægge gulvet flydende på nystøbt beton uden fugtspærre, hvorfor brædderne begynder af bøje, da de får fugt. Problemet skyldes derfor ikke en fejl i produktet, men en fejl i opbevaring og montering af gulvbrædderne. Produktet fejlede intet, da I fik det leveret, og da vi ikke har monteret gulvet, kan vi ikke stilles til ansvar overfor fejl-montering.
Trægulvsspecialisten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den langsigtede investering

Man ved man har fat i et godt gulv, når ens gulvmand beder om navnet på gulvet så han selv kan overveje det til sit hus! Vi fortryder ikke et sekund at investere i det dyere Lauzon (white Oak Natural) og så få drømmegulvet med langsigtet holdbarhed når der er 30 års slidgaranti

22 de abril de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.