Har netop modtaget vores nye flotte Spisebordsstole fra Pols Potten. Fragtmanden ankom lidt tidligere end forventet og har været så venlig at bære stolene sikkert ind på vores overdækkede terrasse.... Ver más
La empresa ha respondido
Leveringstiden var ok, som lovet, og hjemmesiden er god og overksuelig. Produkterne kom desværre frem med skader, som var forårsaget af et eller andet pres på papkassen. Det var 4 stole fra Fast... Ver más
La empresa ha respondido
Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Ver más
La empresa ha respondido
Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Ver más
La empresa ha respondido
Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.
Bygmestervej 23, 5750, Ringe, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Opdatering:
Efter virksomhedens svar står jeg desværre endnu mere tilbage med følelsen af, at der ikke bliver taget ansvar for fejlene.
Fokus bliver lagt på, hvornår der er sendt SMS’er og billeder, men det har intet med kernen i sagen at gøre. Problemet er, at vi kørte hele vejen fra København på baggrund af de oplysninger, vi fik, og da vi ankom, var varen der ikke.
Forklaringen ændrede sig flere gange under besøget, og medarbejderne virkede ikke enige om, hvad der faktisk var blevet sagt i telefonen. Derfor oplevede vi situationen som uprofessionel og utroværdig.
Det mest bekymrende er ikke, at varen ikke var til stede. Fejl kan ske. Det bekymrende er, at der ikke bliver taget ansvar for fejlen, men i stedet kommer forskellige forklaringer efterfølgende.
Vi kan desværre ikke svare direkte på virksomhedens kommentar på Trustpilot, og derfor skriver vi denne opdatering.
Hvis der ved en så simpel situation opstår så meget forvirring om fakta og ansvar, giver det mig ærligt talt anledning til at tænke over, hvordan eventuelle reklamationer eller produktfejl ville blive håndteret.
Min vurdering er derfor fortsat, at virksomheden fremstår utroværdig, og jeg kan desværre ikke anbefale den ud fra min oplevelse.

Respuesta de Trendbazaar
Leveringstiden var ok, som lovet, og hjemmesiden er god og overksuelig.
Produkterne kom desværre frem med skader, som var forårsaget af et eller andet pres på papkassen. Det var 4 stole fra Fast Design i Italien, som var sendt i en original papkasse, som ser ud til at være designet til 6-8 stole. Den var skåret ned og sat bånd omkring.
Butikken blev kontaktet, og der var hurtig respons, at klagen var sendt videre. Hurtigt svar tilbage, at Fast Design mente at vi som kunde selv havde forårsaget transportskaden, så der var ingen dækning fra deres side.
Trendbazaar tilbød en ombytning eller en prisreduktion med lappegrej. Vi tog prisreduktion og lappegrej. Beløbet overført med det samme og malingen kom ret hurtigt derefter i postkassen.
Butikkens service var rigtigt god, men da produktet ikke var tiptop ved levering, kan jeg ikke give mere end 4 stjerner. Vil ikke have skrupler ved at handle hos dem igen, men mht stole, vil jeg nok selv arrangere at hente dem, selvom det er tværs gennem landet.
Stolene forhandles kun få steder, og de er ret fede.

Respuesta de Trendbazaar
Alt i alt en rigtig god købsoplevelse fra start til slut😊

Respuesta de Trendbazaar
Virkelig god service og rigtig fine planter. De svare hurtigt på mail. Kan kun anbefales.

Aulum skænk
Jeg handlede en skænk til 7000,- for at få kvalitet, men vi startede med at få tilsendt en forkert skænk. Den skulle selv samles fra bund til top og herefter fik vi lovning på, at de ville afhente den forkerte og levere en ny. Der gik 3(!) uger, hvor vi stod med en forkert skænk halv samlet i stuen, før den nye blev leveret. Aftalen om afhentning af den forkerte blev ikke overholdt og vi måtte selv efter 1 måned have en udgift på at kassere denne. Ekstrem dårlig kundeservice og det virker ikke som et troværdigt firma. Kan IKKE anbefales.
__
Opdatering til svar;
Kære Zaki,
Jeg har aldrig sagt, at jeg ikke har modtaget min skænk. Men derimod ventet 2 måneder på afhentning og afklaring. Herefter særdeles dårlig kommunikation. Derfor har jeg naturligt holdt en del af betalingen tilbage, førend handelsbetingelserne var overholdt.

Respuesta de Trendbazaar
Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret på hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at følge op på status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveringen.
Varen jeg fik bestilt fejler intet og jeg er glad for købet.

Respuesta de Trendbazaar
Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord.
De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods bøvlet ift. Reklamationen!
Vi handler meget gerne hos Trendbazaar.dk igen.
Hilsen Morten

Respuesta de Trendbazaar
Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end forventet. Det var meningen at det skulle være en julegave, så Trendbazaar fandt en lille løsning der kunne være under juletræet som plaster.
Oplevede god service og kundepleje. Kun godt at sige om dem.

Respuesta de Trendbazaar
Virkelig god betjening og let kontakt til medarbejder i firma. Meget hjælpsom ved henvendelse og let retur og refundering af bertaling.

Respuesta de Trendbazaar
Havde liige overset at varen kunne være op til 14 dage undervejs. Men dette er min egen fejl.. 🤦
Varen vel modtaget, pengene blev først trukket ved afsendelsen. Så alt fint.
Ser frem til flere...

Respuesta de Trendbazaar
Jeg bestilte en vare hos jer den 25. februar, hvor der på hjemmesiden fremgik, at levering ville ske mandag den 2. marts.
På leveringsdagen modtog jeg imidlertid en mail om, at varen ikke var på lager, og at der derfor ville være ekstra leveringstid. Samme dag spurgte jeg, hvornår jeg så kunne forvente at modtage varen, samt gjorde opmærksom på, at jeg er ked af, at lagerstatus og leveringstid ikke fremgik korrekt på hjemmesiden, da jeg ellers kunne have valgt at købe varen et andet sted.
Der er nu gået yderligere en uge, uden at jeg har modtaget svar på min henvendelse eller anden information om ordren.

Respuesta de Trendbazaar
Más información sobre otros tipos de reseñas.