Trendbazaar Opiniones 1299

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop modtaget vores nye flotte Spisebordsstole fra Pols Potten. Fragtmanden ankom lidt tidligere end forventet og har været så venlig at bære stolene sikkert ind på vores overdækkede terrasse.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leveringstiden var ok, som lovet, og hjemmesiden er god og overksuelig. Produkterne kom desværre frem med skader, som var forårsaget af et eller andet pres på papkassen. Det var 4 stole fra Fast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Diseñador de interiores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Opdatering:

Opdatering:

Efter virksomhedens svar står jeg desværre endnu mere tilbage med følelsen af, at der ikke bliver taget ansvar for fejlene.

Fokus bliver lagt på, hvornår der er sendt SMS’er og billeder, men det har intet med kernen i sagen at gøre. Problemet er, at vi kørte hele vejen fra København på baggrund af de oplysninger, vi fik, og da vi ankom, var varen der ikke.

Forklaringen ændrede sig flere gange under besøget, og medarbejderne virkede ikke enige om, hvad der faktisk var blevet sagt i telefonen. Derfor oplevede vi situationen som uprofessionel og utroværdig.

Det mest bekymrende er ikke, at varen ikke var til stede. Fejl kan ske. Det bekymrende er, at der ikke bliver taget ansvar for fejlen, men i stedet kommer forskellige forklaringer efterfølgende.

Vi kan desværre ikke svare direkte på virksomhedens kommentar på Trustpilot, og derfor skriver vi denne opdatering.

Hvis der ved en så simpel situation opstår så meget forvirring om fakta og ansvar, giver det mig ærligt talt anledning til at tænke over, hvordan eventuelle reklamationer eller produktfejl ville blive håndteret.

Min vurdering er derfor fortsat, at virksomheden fremstår utroværdig, og jeg kan desværre ikke anbefale den ud fra min oplevelse.

17 de junio de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Hej Mikael - Flere anmeldelser på samme ting strider imod Trustpilots Anti - Spam retningslinjer - er du flink at slette denne og evt knytte din opdatering til din oprindelige anmeldelse.
Vi takker iøvrigt for den konstruktive kritik og forstår hvorfor din oplevelse ikke har været ønskværdig. Som sidst er du velkommen til at kontakte mig.

Mvh Zaki Liokouras

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service men produkterne lettere beskadiget.

Leveringstiden var ok, som lovet, og hjemmesiden er god og overksuelig.
Produkterne kom desværre frem med skader, som var forårsaget af et eller andet pres på papkassen. Det var 4 stole fra Fast Design i Italien, som var sendt i en original papkasse, som ser ud til at være designet til 6-8 stole. Den var skåret ned og sat bånd omkring.
Butikken blev kontaktet, og der var hurtig respons, at klagen var sendt videre. Hurtigt svar tilbage, at Fast Design mente at vi som kunde selv havde forårsaget transportskaden, så der var ingen dækning fra deres side.
Trendbazaar tilbød en ombytning eller en prisreduktion med lappegrej. Vi tog prisreduktion og lappegrej. Beløbet overført med det samme og malingen kom ret hurtigt derefter i postkassen.
Butikkens service var rigtigt god, men da produktet ikke var tiptop ved levering, kan jeg ikke give mere end 4 stjerner. Vil ikke have skrupler ved at handle hos dem igen, men mht stole, vil jeg nok selv arrangere at hente dem, selvom det er tværs gennem landet.
Stolene forhandles kun få steder, og de er ret fede.

28 de abril de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej Jesper - transport skader kan være svære at helt undgå men livet går videre. 4 stjerner giver os bare mere lyst til at du kommer igen og vi kan prøve at få fuld plade næste gang :) Mvh Zaki

Flotte stole.

Alt i alt en rigtig god købsoplevelse fra start til slut😊

12 de junio de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej - tak for de fine og uddybende ord - jeg giver rosen videre til vores dejlige kollega der står for leverancerne ! Mvh Zaki

Aulum skænk

Aulum skænk
Jeg handlede en skænk til 7000,- for at få kvalitet, men vi startede med at få tilsendt en forkert skænk. Den skulle selv samles fra bund til top og herefter fik vi lovning på, at de ville afhente den forkerte og levere en ny. Der gik 3(!) uger, hvor vi stod med en forkert skænk halv samlet i stuen, før den nye blev leveret. Aftalen om afhentning af den forkerte blev ikke overholdt og vi måtte selv efter 1 måned have en udgift på at kassere denne. Ekstrem dårlig kundeservice og det virker ikke som et troværdigt firma. Kan IKKE anbefales.

__
Opdatering til svar;
Kære Zaki,
Jeg har aldrig sagt, at jeg ikke har modtaget min skænk. Men derimod ventet 2 måneder på afhentning og afklaring. Herefter særdeles dårlig kommunikation. Derfor har jeg naturligt holdt en del af betalingen tilbage, førend handelsbetingelserne var overholdt.

2 de junio de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Kære Cathrine - den manglende troværdighed ligger nok ved dig. Du oplyste du aldrig havde fået din vare så derfor ville du ikke betale - men det viste sig ikke at være sandt. Vi er derfor rimelig forundret du ville udstille dig selv således - men det er dit valg.
Vi ser frem til betaling du lovede mig tidligere idag af den vare du fik i marts (!)

Mvh Zaki Liokouras - Indehaver

// svar på din opdatering - vi har 2 gange på mail og en gang mundtligt spurgt direkte og du svarer direkte den ikke er modtaget og beder os om bevis for leverancen. Det fremsender vi til dig og så blev det lidt en anden snak :)
Du skriver også i din opdatering du har holdt noget af betaling tilbage - det også usandt - vi har ikke fået en krone førend vi slutteligt indbragte til inkasso hvorefter du så har indbetalt idag 3 Juni...

Perfeekkt

Hurtig levering - varen var som ønsket

6 de mayo de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej Torben - så kan det ikke blive bedre. :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leveringstiden stemte ikke overens med…

Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret på hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at følge op på status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveringen.

Varen jeg fik bestilt fejler intet og jeg er glad for købet.

13 de abril de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej Julie, Desværre tog det lige lidt extra tid men håber du blev glad for den flotte lampe :)
Mvh zaki

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin oplevelse med Trendbazaar trods…

Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord.

De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods bøvlet ift. Reklamationen!

Vi handler meget gerne hos Trendbazaar.dk igen.

Hilsen Morten

17 de abril de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Nogle gange kan tingene drille men så må vi bare få det løst . tak for tilliden :) hilsen badia

God oplevelse og kundeservice

Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end forventet. Det var meningen at det skulle være en julegave, så Trendbazaar fandt en lille løsning der kunne være under juletræet som plaster.

Oplevede god service og kundepleje. Kun godt at sige om dem.

20 de enero de 2026

Mange tak for den extra tålmpdighed :) mvh Zaki

God varer

God varer, hurtig og høflig levering

12 de marzo de 2026

Hej Hej Elzbieta - 5 ud af 5 er lige det vi jagter ! Mange tak ! Mvh zaki

Meget hjælpsomt personale 🙂

Meget hjælpsomt personale 🙂
God levering

9 de marzo de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Tak for de kære ord Kate - de betyder meget - vi gør hvad vi kan for kunderne :) Mange tak !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god betjening og let kontakt…

Virkelig god betjening og let kontakt til medarbejder i firma. Meget hjælpsom ved henvendelse og let retur og refundering af bertaling.

2 de marzo de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Hej Lisbeth, mange tak for din anmeldese og de 5 stjerner - det noget vi altid kan li ! mvh Zaki

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde liige overset at varen kunne være…

Havde liige overset at varen kunne være op til 14 dage undervejs. Men dette er min egen fejl.. 🤦
Varen vel modtaget, pengene blev først trukket ved afsendelsen. Så alt fint.
Ser frem til flere...

4 de marzo de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej Frank - håber du blev glad for din vare og tak for ordren ! :)

Mgl og forkert information

Jeg bestilte en vare hos jer den 25. februar, hvor der på hjemmesiden fremgik, at levering ville ske mandag den 2. marts.

På leveringsdagen modtog jeg imidlertid en mail om, at varen ikke var på lager, og at der derfor ville være ekstra leveringstid. Samme dag spurgte jeg, hvornår jeg så kunne forvente at modtage varen, samt gjorde opmærksom på, at jeg er ked af, at lagerstatus og leveringstid ikke fremgik korrekt på hjemmesiden, da jeg ellers kunne have valgt at købe varen et andet sted.

Der er nu gået yderligere en uge, uden at jeg har modtaget svar på min henvendelse eller anden information om ordren.

2 de marzo de 2026

Respuesta de Trendbazaar

Hej Olivia, du har ret at vi døjer med leverancer fra den leverandør - det er vores ansvar at opdatere dig således man ved hvad der foregår. Vi får et konkret og definitivt svar/dato til dig dag.
Beklager din oplevelse - det er ikke hvad vi forsøger at opnå.

Mvh Zaki Liokouras - Indehaver

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.