Trendbazaar Opiniones 1300

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kære Trendbazaar, Vi er glade for vores lampe, der blev bestilt i den mørkeste tid med 8-12 ugers leveringstid. At vi efter endnu flere ugers venten blev nysgerrige efter, hvor lampen bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop modtaget vores nye flotte Spisebordsstole fra Pols Potten. Fragtmanden ankom lidt tidligere end forventet og har været så venlig at bære stolene sikkert ind på vores overdækkede terrasse.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leveringstiden var ok, som lovet, og hjemmesiden er god og overksuelig. Produkterne kom desværre frem med skader, som var forårsaget af et eller andet pres på papkassen. Det var 4 stole fra Fast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Diseñador de interiores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rådgivning og lækker helhedsløsning

Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og som både er skønne at sidde ved - og som man blive glad af at kigge på. Derudover Gervasoni stole og en dejlig Carpe Diem seng. Leveringstiden trak en smule ud - men det har været værd at vente på - og vi er rigtig godt tilfredse med forløbet.

25 de agosto de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Hej Anette, det var lidt en kamp at få de flotte ting hjem fra leverandørerne men det lykkedes og det endte godt :) tak for de 5 stjerner !

Super lækre barstole

Super lækre barstole , har slet ikke lyst til at flytte korpus efter at have den plantet. Tæppe super, og Alle andre småting fantastisk.

28 de julio de 2025

Hej Hej Jette - Vi bliver glade når vi hører tingene rammer plet ! mvh Zaki

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt oplevelse fra start til slut

Jeg fik virkelig god og grundig hjælp i butikken. Der blev lagt en ære i at betjene kunderne og lytte til vores behov og ønsker. Jeg endte med at bestille en Kebbe Lucca sofa, hvor jeg fik afvide at leveringen kunne tage op til 8 uger grundet sommerferie. Fik den dog hurtigere end det, hvilket var super.
En af jeres medarbejdere Yunus samt hans kollega leverede min sofa. Meget flinke og hjælpsomme gutter som tydeligvis lagde en ære i at passe på min sofa når den skulle rykkes og leveres. Smilende og flinke! Sofaen lever bare op til standeren, som Trendbazaar lagt. Fed, behagelig, smuk og stilfuld. Det hele har bare været en super oplevelse, hvor jeg til sidst endte med drømme sofaen.
Tak til jer alle. Kan klart anbefales!

23 de julio de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej - mange tak for den fine anmeldelse - Håber du bliver rigtig glad for sofaen !

Flot stol

Flot stol, super service, super levering.

25 de junio de 2025

Det er 3 gode ting vi kan lide at høre. Mange mange tak. Mvh Zaki

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt er i orden bortset fra ventetiden…

Alt er i orden bortset fra ventetiden på møblerne, som er betydeligt længere end angivet på hjemmesiden.

18 de junio de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Tak for anmeldelsen - vi tager det søde med det sure :) vi jagter alle 5 stjerner næste gang.
mvh zaki

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Exceptionel oplevelse med Trendbazaar!

Vi har netop handlet hos Trendbazaar, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Servicen har været exceptionel - både i forhold til kommunikation og levering.

Det drejede sig primært om et USM-møbel, som Trendbazaar kunne tilbyde til en fornuftig pris. Den dag møblet skulle leveres, var der kun bestilt levering til kantsten. Alligevel bar de det hele vejen op i lejligheden - og det var et meget tungt møbel. Det er en service, man sjældent oplever!

I samme omgang købte vi også nogle virkelig flotte, store krukker. Her fik vi også kompetent hjælp til at vælge den rigtige størrelse, så de passede perfekt ind i rummet.

Vi har tidligere handlet hos Paustian, som også forhandler USM, men Trendbazaar leverer en markant bedre serviceoplevelse. Hvis du overvejer et USM-møbel, eller bare lækre interiørprodukter generelt, kan vi til enhver tid varmt anbefale Trendbazaar.

5 de junio de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Mange Mange tak for den fornemme anmeldelse - Vi er mere end glade for de 5 stjerner ! mvh Zaki - Indehaver

Fantastisk service

Fantastisk service. Bestilte Vipp stole, desværre blev Vipp ved med at forsinke levering til Trendbazaar.
Da de endelig ankom til Trendbazaar sendte de dem med det samme i en bil til KBH fra Fyn. Deres chauffør bar stolene ind i huset og pakkede dem ud og tog skrald/pakkemateriale med tilbage.

23 de mayo de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Mange tak for super fin anmeldelse. og det var dejligt det lykkedes til sidst :)
Mvh Zaki Liokouras

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lang lang leveringstid og en oplevelse…

Lang lang leveringstid og en oplevelse af manglende information undervejs angående forsinkelser mm.
Har selv måtte tage kontakt, hvor der så har været fin respons/sødt personale.

1 de mayo de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Hej Nanna, jeg beklager hvis vi ikke har været proaktive nok - Men dejligt at høre det lykkedes alligevel med et smil :) Tak for kritikken - den tager vi til os !

mvh Zaki - Indehaver

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et Kartell sengebord 2…

Jeg bestilte et Kartell sengebord 2 rum. Jeg sparede flere hundrede kroner ved at bestille igennem Trendbazar. God og hurtig ekspedition, alt i skønneste orden 👍🏻

4 de abril de 2025

Hej Hej, tak for 5 af 5 stjerner - det bare dejligt :) Mvh zaki

Fine varer

Fine varer. Gode priser. Leverings tiden kortere end der stod på deres hjemmeside.

1 de abril de 2025

Hej Helen, det var super dejligt at høre ! Mvh Zaki

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Langt leveringstid

Langt leveringstid, derefter levering optager jeg at de varer var forkert . Igen ventetid . Information fra kontoret meget venligt, men jeg skulle træne min tålmodighed. Jeg håber at jeg ikke skal vente så længe på Mine. Maui stole 🪑

18 de marzo de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Hej - Nej vi kom ved en fejl bestille dem hjem i forkert version. Det beklager vi :(
mvh Zaki - Direktør

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og kommunikation i top! ✨

Super service! Kommunikationen var i top og ham som leverede pakken havde en vildt positiv og imødekommende energi. Der skete en fejl hvor vi fik leveret det forkerte produkt – men alting blev håndteret godt fra deres side, og vi fik leveret det rette produkt i løbet af ingen tid (og de tog det forkerte med igen). Stor anbefaling herfra. 👏

14 de marzo de 2025

Respuesta de Trendbazaar

Hej Hej Casper, jeg beklager jeg fik tage ten forkert kasse - øjnene er det man bliver blind på først :) Men det fik vi løst. takker for de 5 stjerner !
mvh Zaki

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.