Använder ofta Tripadvisor för att boka upplevelser när jag är på resa. Biljett även on , i mobilen, bara hoppa på det du har beställt. Stort utbud i alla kategorier. Tycker det är så bra att... Ver más
Tripadvisor tar bara positiva kommentarer, resten raderar de. Det är inte troligt sida. Jag skrev om Horses carriage in ny där dom är exploateras till döds. Dom har inga vatten att drcka varken mat. D... Ver más
jag vill värna andra för att handla bildelar från en sida som heter rearon.se när man köper från rearon de skicka bildelarna på vilket som helst och när delarna passar inte till bilen och när du vill... Ver más
Var i dag med barnbarnet och bortgångna sonens flickvän i escape rummet Secrets av Luxor som var mycket klurigt, här fick man verkligen anstränga hjärnan! Men vi lyckades med lite hjälp av supertrevl... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
TripAdvisor - Objektiva recensioner, kommentarer, bilder och tips på hotell och semestrar. Jämför priser med ett klick.
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Rygg & Idrottscentrum i Eslöv
Rygg & Idrottscentrum i Eslöv - anlita aldrig det företaget👎deras kundvård är under all kritik👎
Köpte ortopediska ballerina skor från…
Köpte ortopediska ballerina skor från Volline. Skorna var totalt skräp. Skulle skickas tillbaka till Kina. Köp inte ngt från dem.
Meet the Grill, Rhodos Ciy.
Fantastisk grillrestaurang nyöppnad eller nyrenoverad. Ligger 100 m off men so what. Bra och trevlig sevice. Maten jättebra med stora portioner, mört kött och härlig grillsky samt gott vin.
Var hungrig eller be om doggy bag.
Trying to delete my account at…
Trying to delete my account at TripAdvisor and so far 3 weeks in no response to my mail.
En riktig pärla i den svenska skärgården
Vi bodde tre nätter på vandrarhemmet Utsikten i ett fembäddsrum (rum nr 5) med vidunderlig utsikt över skärgården. Rummet var rent, prydligt och rymligt och hade även en garderob med galgar där man kunde hänga kläder. Det fanns ett litet bord, en fåtölj, ett par stolar, krokar på väggen samt läslampor till våningssängarna. Det fanns en mörkläggningsgardin samt myggnät till fönstret. Dörren var tjock och välisolerad och gick att låsa. Det var mycket tyst och lugnt och vi sov utmärkt i sängarna.
Katarina och Mikael som driver stället var mycket trevliga och tillgängliga.
På morgonen serverades en god frukost bestående av yoghurt, sylt, olika sorters müsli och cornflakes, färskt bröd med flera olika sorters pålägg, kokta ägg, kaffe, te, apelsin- och äppeljuice. Frukosten ingår i priset.
I vandrarhemsköket finns tre spisar med ugn, två kylskåp, en frys, mikrovågsugn, brödrost, en kaffebryggare, gott om porslin samt två diskhoar. Även om det var högsäsong gick det bra att få plats med sina kyl- och frysvaror och det var ingen trängsel i köket. Diskhanddukarna byts ut varje dag och disktrasorna är fräscha. Det finns diskborstar och diskmedel.
Matsalen är rymlig. Det finns även barnstol.
Det finns sex toaletter och sex duschar. På toaletterna finns det tvål och handduk. I duscharna finns det tvål.
Hela vandrarhemmet städas dagligen (dock ej sovrummen). Personalen sköter slutstädningen av rummen, det enda gästerna själva behöver göra är att bädda i ordning sängarna, tömma rummet och slänga soporna. Mycket smidigt.
Ett tips är dock att ta med enkla tofflor, eftersom inte alla gäster lämnar skorna i entrén.
Det finns bra wifi på hotellet.
Utanför vandrarhemmet finns ett stort utomhusschackspel. Det finns även kubb att låna i receptionen.
Utsikten är ett vandrarhem, inhyst i ett hus från början av 1900-talet. Om man förväntar sig ett modernt boende med hotellstandard finns risken att man blir besviken. Men om man förväntar sig vandrarhemsstandard blev åtminstone vi mycket positivt överraskade.
Utcheckningen är först kl 11, vilket är skönt. Man kan lämna sin packning på vandrarhemmet om man vill ta en senare färja hem. Det finns även möjlighet att få bagaget transporterat till bryggan vid ett tillfälle under förmiddagen, men eftersom det inte är långt att gå, går det bra att bära sin packning själv.
Det går många färjor till och från Finnhamn varje dag, så det är lätt att ta sig. Vill man åka från Ljusterö finns det en bra och rymlig betalparkering vid hamnen i Åsättra.
Vandrarhemmet ligger 600 meter från ångbåtsbryggan. Vid bryggan ligger även restaurangen och lanthandeln. På helgerna spelas livemusik på takbaren och i restaurangen. Lanthandeln är liten men välsorterad, även när det gäller frukt och grönsaker.
Det finns en mysig bastu vid vattnet som kan hyras via hemsidan.
Finnhamn är en riktig skärgårdspärla. Trots att det är ett populärt utflyktsmål är det mycket lugnt. Ön är så vacker, ren och välskött. Det är lätt att ta sig runt och det går att hitta fantastiska klippbad över hela ön. Det finns även en liten sandstrand i Paradisviken. Eftersom ön är ett naturreservat tillåts inte bebyggelse, vilket gör att hela ön är tillgänglig för gästerna, något som blir alltmer ovanligt i skärgården.
Det finns mycket att se och göra på ön, som är större än vi trodde. Det är väldigt mysigt att ön är bilfri. Vi blev oerhört förtjusta i Finnhamn. Hit kommer vi mycket gärna igen!
Det var fint skick på hotellet fin…
Det var fint skick på hotellet fin utsikt. Bra mat. Väldigt bra ordning och väldigt
Åk inte hit!
Hotellet är ej färdigbyggt! Liknar byggarbetsplats med bubblig heltäckningsmatta, tapeterna lossnar från väggarna. Liknar fuskbygge. Slarvig finish på allt. Kall mat hela veckan, oaptitligt som verkar serveras direkt ur en konserv. Magsjuka. Ofräscha toaletter utan lås. Dålig ventilation på rummen. Ingen bar, bara sprit som smakar hembränt som man får blanda it själv med valfri frukostjuice. Inget kaffe på frukosten 1 morgon på grund av inget vatten. Personalen är oprofessionell, känner inte till närområdet och hjälper en inte med någonting man ber om. Närmaste apptek ligger flera kilometer bort trots en lokalbuss-resa som endast tar kontanter (det informerade inte receptionen om). Ingen hjälp från Apollo, endast sura miner och undanglidande beteende. Byggarbetare överallt sitter och röker. Vi såg en byggarbetare kissa uppe på taket. Åk inte hit!
Kaffe utan kaffesmak och ceasarsallad…
Kaffe utan kaffesmak och ceasarsallad utan smak
Inte värt pengarna,första och sista gången! Björns i Vellinge
Rangordna restauranger…
Går inte att visa restauranger rangordnade efter kundomdöme.
Astoria Oslo
Astoria Oslo
Fullständigt kass.
Skrev ett omdöme där ledningen svarade med ett intesvar.
Varför går det inte att svara på ledningens feltolkade svar????
Måste vara TripAdvisor brist att det inte går att bemöta ett felaktigt svar.
Se över era digitala sidor om ni vill ha uppriktiga svar och omdömen.
Cyrano Partille
Var med min familj den 22/10 för att äta god middag och fira min far som fyllde år.
Vi var alla så besvikna.
Hamburgare av högrev? Smakade och luktade illa och var jätte kompakt. Pizzan jätte tunn och torr. Pasta med frånvarande av oxfilén och sås som skulle vara pepparsås var totalt smaklös och ingen smak av peppar, förväntade mig att rätten skulle vara krämig.
Tog upp detta med eran personal utan någon som helst förståelse för att vi alla var väldigt besvikna. Vi går på restaurang för att äta god mat och så blev det inte!
Första och sista gången till eran restaurang!
Mvh besviken Krister
Had a GREAT vaccation to Hotel Oba in…
Had a GREAT vaccation to Hotel Oba in Alanya. Nice hotel, with Ultra all inclusive 24 hours a day which there were!!: new and delicious food every day, nice rooms, nice service, very nice HAMAM, nice service minded staff especially Ali and Ômer at the pool bar, who remembered our names and our wishes every day.. 5 stars from the three Danish girls (mom and 2 daughters)
Jätte fint hotell trevligt persol ,bra…
Jätte fint hotell trevligt persol ,bra städning och väldigt fint utsikt och nära allt samtidigt jätte lungt området och fina stränder 👍👍👍👍🥰
Den sämsta charktallriken vi någonsin…
Den sämsta charktallriken vi någonsin ätit på Bishops arms i Sundbyberg
Buggy Safari och Rafting Adventure från…
Buggy Safari och Rafting Adventure från Antalya med lunch
Be carefull they scam big time at the end of the trip they scam you to pay more money for drinks
Never trust them
Intuitivt koncept efterlyses
Fyrkantiga, konstiga, onödiga steg för att lämna ett omdöme. Och varför ska jag ens behöva leta runt efter var jag hittar möjligheten att lämna ett omdöme?
I was in Zanzibar
I was in Zanzibar, Blue Bay resort &Spa in Kiwengwa.
Very nice place and wonderful personal!
I really recommend this place to visit!
Vilken glädje att hitta hotell Clarion…
Vilken glädje att hitta hotell Clarion Collection Jazz hotell i Borås. Får högsta betyg av upplevelsen torsdag-lördag. Varm rekommendation.
Att få en negativt recension publicerad…
Att få en negativt recension publicerad på tripadvisor verkar svårt.
Jag var på madeira och tog en vin provar tur som var katastrofal, försökte skriva en resension av den men den syntes inte på tripadvisor.
Nu har jag gett upp hoppet om att dom är ärliga i sina omdömen.
Jag tycker att Trip Adviser är ett bra…
Jag tycker att Trip Adviser är ett bra ställe att skriva recensioner i, främst för mig själv för att komma ihåg de ställen jag besöker men också för att ge vänner och bekanta information jag själv upplever när jag reser. Eftersom jag är mycket aktiv i andra projekt och företag måste jag prioritera mina företags engagemang. Men det kommer säkert ut till okända läsare vilket jag uppskattar. Ibland ligger jag efter i tid men när jag har några minuter över skriver jag gärna om mina upplevelser. Jag uppskattar den återkoppling jag får från Trip Advisers, kul och uppskattat att få den som en månadsöversikt, det gör också att jag fortsätter skriva. Med vänlig hälsning, Martin
Más información sobre otros tipos de reseñas.