Planten zijn goed verpakt aangekomen. Extra latjes aan de plantjes zo dat ze goed in hun vorm blijven. Zeer tevreden en blij met mijn nieuwe planten. Geen 5 sterren omdat de bezorging door dpd iets la... Ver más
Prijs-kwaliteitverhouding is hier top! Alle planten zijn heel goed verpakt, zien er gezond uit en beginnen actief te groeien.
Planten ontvangen in erbarmelijke staat .. Gemeld aan klantenservice onmiddellijk met fotos van elke plant erbij, antwoorden ze, kan je de planten eens alle 8 naast elkaar plaatsen en zo een foto t... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online tuincentrum met groot assortiment betaalbare planten voor in huis en tuin. Snelle levering met groei en bloei garantie
Achterweg Zuid 33c, 2161 DX, Lisse, Holanda
- klantenservice@tuinflora.com
- www.tuinflora.com
No ha contestado las opiniones negativas
Ruime keuze aan bloemen
Ruime keuze aan bloemen, snelle verzending en zeer veilig verpakte bloemen. Een aanrader.
Prijs-kwaliteitverhouding is hier top
Voor het eerst wat plantjes online…
Voor het eerst wat plantjes online bestelt,na het sluiten van mijn plantenwinkel.Ik probeerde het met maar een paar plantjes.Maar ben aangenaam verrast.Mooie plantjes,en geweldig verpakt.Complimenten.Zeker voor herhaling vatbaar.
Planten werden snel en netjes geleverd…
Planten werden snel en netjes geleverd fijn, ook fijn dat je per mail instructies per plant kreeg!
Alles prima gegaan
Bestelling geplaatst en het kwam al vrij snel binnen, goed verpakt en de 3 planten zagen er goed uit, top
Snelle levering goed verpakt goede…
Snelle levering goed verpakt goede kwaliteit planten
Ik had 4 plantjes besteld 2 vrouwen…
Ik had 4 plantjes besteld 2 vrouwen tongen en nog 2 andere vrouwen tongen zijn helemaal gescheurd heb net 2 bladeren af moeten knippen omdat ze slap hingen doordat ze dus zo gescheurd waren dat ze geen kracht meer hadden om overeind te blijven en die andere kwamen aan met gebroken takken en wortels waren zo veel in de pot geroeid dat ik de potjes eraf moest knippen en gelijk moest verpotten naar iets groters ik zal hier geen planten meer bestellen
Goede en snelle levering
Snelle levering, planten waren goed verpakt en goede verzorgingsbeschrijving over de planten.
Snel maar wel kleiner dan gezegd
Snelle levering. Wat mij tegenviel, alleen maar zakjes met wortels. Ik heb het maar in de grond gezet, hopelijk op juiste manier een hoop op het beste.
Foutieve website beschrijving
Foutieve website beschrijving, wortelgoed ipv planten en de verzending duurde veel langer dan op de website aangegeven. Prijs kwaliteit is echt te duur voor wat je krijgt. Ik zal hier niet weer bestellen.
Plantjes goede kwaliteit en zorgvuldig…
Plantjes goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt voor verzending.
Budlea gekocht
Budlea gekocht
Denk dat ze 13cm hoog zijn
Staat nergens denk koop een plant .
Lijkt wel een stek
Groot aanbod voor goede prijzen
Niet supersnel geleverd maar een prachtig product voor een hele mooie prijs!
Alles goed verzorgd
Alles goed verzorgd
Prima verpakt goede kwaliteit vd klimrozen . Ik koop hier vaker altijd goed en de service is gericht en klantvriendelijk
Very bad experience with the service
Very bad experience with the service. The ordered plant and bulbs never arrived. After 3 weeks of chasing for a reply I have now been informed that it is at the post office. A boxed plant at the post office left dying there. Disgraceful. Will never buy anything from there. DPD is a pure disaster too!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.