Leuke artikelen en prijzen! Alléén jammer dat er tussen de bestelling en levering 11 dagen zat. GLS kon zgn niet leveren vanwege verkeerde QR code/adres. Hier hebben ze er nog achteraan gebeld en uite... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De orderafhandeling en de verpakking zijn ok. De informatie bij het produkt is echter tè matig. Er was niet vermeld dat het witte voederschaaltje in het metalen vogelvoederhuisje niet uiteembaar is, w... Ver más
Prettige mailoverleg omdat van de bestelling één artikel niet meer voorradig was, had het ook mogen laten vervallen, kreeg dat bedrag dan terug gestort en namen zij voor de rest de verzendkosten op zi... Ver más
Goede service! Product was niet volledig leverbaar (had 4 dezelfde deurmatten besteld) Kreeg gelijk de vraag ze het geld terug konden storten. Ik heb voor 2 andere matten gekozen. Was geen enkel pro... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Op tuinvoldieren vind je alles om dieren naar jouw tuin te krijgen! Van voer voor buitenvogels tot insectenhotels voor nuttige insecten.
Información de contacto
Nijverdalsestraat 50A, 7642AE, Wierden, Holanda
- 0546 571 521
- info@tuinvoldieren.nl
- www.tuinvoldieren.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Top artikelen voor een leuke prijs
Een leuke site met leuke dieren benodigdheden ,en betaalbaar .
Bestellen en betalen ging vlot en binnen 2 dagen in huis
Op tijd geleverd en zag er goed uit.
Snel en behulpzaam
Zeer behulpzame klantenservice. Ik kreeg zeer vlot reactie op mijn vraag. Producten snel en netjes ontvangen.
goed ingepakt
goed ingepakt
kwam snel.
In een andere straat op het zelfe huisnr bezorgd door GLS
Alles snel geleverd en fijne spullen
Bestelling wordt altijd snel geleverd.
Tevreden klant
Had een kokosmat besteld, helaas was deze beschadigd. Na app contact wordt het betaalde bedrag terug gestort en mag ik de beschadigde mat houden. Zeer tevreden met deze oplossing.
Pakketje is geleverd zoals het op de afbeelding is weer gegeven. Netjes verpakt en is goed aangekomen.
Pakketje is geleverd zoals het op de foto zichtbaar was. Netjes ingepakt en is goed overgekomen.
Snelle levering en héle goede producten!
Het juiste wat ik zocht hadden jullie…
Het juiste wat ik zocht hadden jullie in het assortiment .
Zag er goed uit ,perfect verpakt en ,snel afgeleverd .
En een mooie prijs.!
Lovebirds
Reeds de vierde maal op rij en de talrijke vogels ( met vele jongen momenteel ) opnieuw blij!
Snelle levering en stevig verpakt in 2 grote kartons want ik had vrij veel besteld.
De eerste 2 keren werd ik verrast met een extraatje. Hopelijk doen ze dit in de toekomst nog eens?
Snel geleverd
Snel geleverd, mooi product! Er werd per ongeluk iets extra's geleverd, dat mocht ik gewoon kosteloos houden.
Het orderproces was goed. De levering niet.
De website en het orderproces was goed. De aflevering niet zo. Het pakket was achtergelaten in de hal van de flat van de ontvanger waar iedereen het zomaar gestolen zou kunnen hebben. Ook werkte de track&trace niet.
Snelle service
Snelle service, degelijke verpakking 👌
Het zou wel aangenaam zijn om een bericht te krijgen wanneer de levering was voorzien,
alles was goed verpakt aangekomen en de…
alles was goed verpakt aangekomen en de pindakaas is al weer bijna op.
Goed verpakt en snelle verzending.
Goed verpakt en snelle verzending.
Vogeltjes vind de bollen lekker, als het zo door gaat moet ik snel weer bestellen.

Het voer was prima zag er vers uit
Het voer was prima zag er vers uit
de pinda's ook helemaal schoon zonder vlekken van telang opgeslagen. Tot een volgende bestelling.

Happy birds
Goede kwaliteit en snel geleverd. Mijn vogels zijn er blij mee en maakte er al meteen gebruik van om de nacht erin door te brengen.