Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag la en beställning på tyg.se och skulle sen betala order på förhand. Betalning via bankkort funkade av någon anledning inte (vi testade två olika kort som vanligtvis funkar). Fick då instruktio... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde varan och betalade innan jag gick in här och blev väldigt skrämd av att läsa recensionerna. Då jag köpte en symaskin som kostade flera tusen var jag riktigt orolig att jag gått på lurendre... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helt ok utbud. Snabb leverans. Skulle ge 5 stjärnor om det inte vore för att de har seg kundservice. De har endast mejl vilket kan ta tid att få svar ifrån. Jag hade råkat beställa till det gamla hema... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fel benämning av tyg. Såld som bomull. Vilket var helt felaktig benämning då det är ETT BLANDMATERIAL .När vi fick det var det ett blandmaterial, 55% bomull 45% polyester. Det är mer likt en vaxduk... Ver más

1. Construcción y materiales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hjärtligt välkommen till tyg.se - din onlinebutik för tyger som metervara och mer Tyger för alla sömnadsprojekt ... och passande sytillbehör

2,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

2,2

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har fått dubbla leveranser men bara…

Jag har fått dubbla leveranser men bara beställt en gång, pengarna är också dragna 2ggr från konto. Företaget svarar inte på mail, inte heller på telefon.

23 de mayo de 2022

Hej Sara,
Tack för din recension.
Vi beklagar att beställningen inte gick som förväntat. Vi uppskattar din feedback och strävar efter att förbättra vår service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt att handla och ett fantastiskt…

Lätt att handla och ett fantastiskt urval av tyg. Snabb leverans. Jag är mycket nöjd med både tyg och er service

23 de mayo de 2022

Hej Eva,
Tack för att du tog dig tid att skriva en så bra recension. Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt. Jag uppskattar tygproverna de som är gratis och som jag betalar för, då tygaffärer knappt längre finns i mindre städer.
Lite problem med utbudet av bomullsband kypertvävt 2 cm bredd litet sortiment av färger.

20 de mayo de 2022

Hej Lena,

Nätsidan var bra

Nätsidan var bra, lätt att leta bland olika tyger.
Men leveransen dröjde väldigt länge. Kom inte inom utlovade 5-10 dagar utan först efter tre veckor. Trots att jag frågat fick jag ett falskt svar. Jag kommer ALDRIG beställa nåt från tyg .se igen.

Hej Ida,
Tack för din recension.
Vi beklagar att allt inte gick som förväntat.  Vi uppskattar din feedback och strävar efter att förbättra vår service.

Hej Annie,

Inget att klaga på.

Jag är nöjd! Priserna är bra och kvaliteten inte sämre än en vanlig tygaffär. Har fått vad jag förväntat mig. Skickas från Tyskland så frakten tar några dagar längre än vanligt.

Hej Lisa,

Fina varor

Fina varor, annorlunda tyg mönster för varje önskemål. Bra priser och service.

Hej Katerina,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte ett mönster som jag ska sy wn…

Köpte ett mönster som jag ska sy en kjol .
Snabb leverans bra paketerat.

Hej Anne,

Myket bra

Myket bra jobbet

Hej Fatima,

Toppen!

Bra utbud, fin kundservice och snabb leverans

Hej Nin,

Bra kundservice

16 de mayo de 2022

Hej Christina,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tyget är fint att titta på men är…

Tyget är fint att titta på men är hopplöst att sy i. Luddar lätt på avigsidan, tyvärr gick tyget i soporna.

13 de mayo de 2022

Hej Siv,
Tack för din recension.
Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid vårhögsta prioritet.

Toppen ⭐️

Toppen ⭐️
Vi är så nöjda

13 de mayo de 2022

Respuesta de Tyg.se

Hej Ronja, Tack för att du tog dig tid att skriva en såbra recension. Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag är nöjda

Jag är nöjda på båda tyger och transport

11 de mayo de 2022

Respuesta de Tyg.se

Tack för din recension. Vi är mycket glada över det. Om du har några kommentarer, vänligen skicka dem till: kundservice@tyg.se

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undvik tyg.se som pesten skälv

om jag har kunnit så har jag gett detta företag 0 stjärnor i recession.

beställde ifrån tyg.se 19/04 & beställde något från kina samma dag. fick idag 10/5 det jag beställde från kina och har ännu inte fått det jag har beställd ifrån tyg.se. vilket betyder att det går snabbare å beställa saker från kina änn det går å få grejer från tyg.se

dom skickade inte grejerna innan jag skickade en email och lyste grejerna. ursäktade sig med at ''silkbandet var ur sortiment' istället för å ge besked med en gång.

provade å kolla status på paketet på nätsidan med bifogade Beställningsnummer i email men fick bara en felmedelande att ''vi kunde tyvärr inte hitta någon beställning på dessa uppgifter''

UNDVIK TYG.SE !!

10 de mayo de 2022
Opinión espontánea

Hej Fredrik,
Tack för din recension.
Vi uppskattar din feedback och strävar efter att förbättra vår tjänst.
Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid vår högsta prioritet.

Snabb leverans!

9 de mayo de 2022

Hej Elisabeth,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Första gången jag handlade här

Första gången jag handlade här. Blev glatt överraskad av kvaliteten på tygerna den var mycket bättre än jag trodde och det finns så mycket att välja på. Kommer att köpa härifrån igen och rekommenderar Tyg.se.

6 de mayo de 2022

Hej Leif,

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd att jag kund hos er.

6 de mayo de 2022

Hej Hassan,

vår högsta prioritet. Vi ser fram emot att höra från dig snart igen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.