Jag la en beställning på tyg.se och skulle sen betala order på förhand. Betalning via bankkort funkade av någon anledning inte (vi testade två olika kort som vanligtvis funkar). Fick då instruktio... Ver más
Beställde varan och betalade innan jag gick in här och blev väldigt skrämd av att läsa recensionerna. Då jag köpte en symaskin som kostade flera tusen var jag riktigt orolig att jag gått på lurendre... Ver más
La empresa ha respondido
Helt ok utbud. Snabb leverans. Skulle ge 5 stjärnor om det inte vore för att de har seg kundservice. De har endast mejl vilket kan ta tid att få svar ifrån. Jag hade råkat beställa till det gamla hema... Ver más
La empresa ha respondido
Fel benämning av tyg. Såld som bomull. Vilket var helt felaktig benämning då det är ETT BLANDMATERIAL .När vi fick det var det ett blandmaterial, 55% bomull 45% polyester. Det är mer likt en vaxduk... Ver más
La empresa ha respondido
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hjärtligt välkommen till tyg.se - din onlinebutik för tyger som metervara och mer Tyger för alla sömnadsprojekt ... och passande sytillbehör
Osterbrooksweg 35-45, 22869, Schenefeld, Alemania
- +46 (0)8 40 308 785
- kundservice@tyg.se
- www.tyg.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Besviken! Beställde ett gulrandigt möbeltyg och…
Beställde ett gulrandigt möbeltyg och blev väldigt besviken😡 det är små svarta noppor i tyget som man inte får bort. Kommer inte handla av er igen!

Alltid snabb leverans
Alltid snabb leverans. Känner mig uppskattad som kund och får ofta rabatterbjudanden som trogen kund.

Snabb leverans & hög kvalitet
Snabb leverans (kom dag 1 i det datumintervall som uppgetts vid beställningen), tyget var klippt med lite råge och håller hög kvalité. Den bredspåriga manchestern har jag köpt tidigare och vet att den funkar som sofföverdrag i många år utan att se sliten ut. Och mörkläggningstyget gör det verkligen mörkt i sovrummet, det räcker med ett lager! Det enda lilla problemet var att det i aviseringen från postnord inte stod vilken avsändare paketet kom från, då jag hade flera leveranser på gång och detta paket var så stort att jag måste ha med cykelkärran.

Beställde tyger och vadd
Beställde tyger och vadd. En av tygerna var av fleece med motiv på båda sidorna, alla tyger låg löst i kartongen och tyget med motiv fällde av sig mycket så de andra tygerna var fulla av spinnt.
Det tog ett tag att städa rummet som jag var i , det flög överallt och sedan göra rent de andra tygerna
Helena

Respuesta de Tyg.se
Min beställning föll ut till full…
Min beställning föll ut till full belåtenhet, de uppfyllde mina förväntningar. Skulle önska att varorna kunde skickas med post m.o komma ända hem i brevlådan Skulle värdesätta lite tygprover i samband med min beställning.Kanske komma lite tidigare än som det är nu.
Jag kommer de närmaste dagarna skicka en ny best.
Tack för ett vänligt bemötande. Hälsningar Inger Bryneholt Helsingborg.

Känner mig lurad
Efter en vecka hade mitt tyg inte ens skickats, så jag kontaktade kundtjänst som svarade att det hade skickats igår. När jag fortfarande inte fick något mail med spårningslänk fick jag svaret att min beställning skickas nu, och då kom mailet. Jag fick ingen ursäkt för att de ljög för mig och ingen förklaring till varför min order kom efter 14 dagar. Och jag undrar vad som hade hänt om jag inte kontaktade dem och tjatade!

Softshell Uni
Softshell Uni, tyget var mycket fläckigt och hade även andra defetkter, vilket gjorde att det inte gick att klippa de mönsterdelar som behövdes för projektet.
Skickade in en reklamation som inte har genererat någon respons alls trots att det är 14 dagar sedan den skickades in.

Respuesta de Tyg.se
Varorna var det jag beställt, allt kom samtidigt, fodertyget var fint, det var snabb leverans.

Respuesta de Tyg.se
Fakturabetalning. Hanteringen av ordern var bra förutom…
Hanteringen av ordern var bra förutom att jag tycker att man ska kunna handla på faktura. Jag vill se varorna innan jag betalar dem.

Bra!
Bra priser, varierat utbud och bra kvalitet är vad jag erfarit hittills. Lite lång leveranstid bara, så man får inte ha bråttom.

Respuesta de Tyg.se
Allt bra förutom att ett tygprov blev…
Allt bra förutom att ett tygprov blev fel. Jag skrev till dem på deras hemsida och detta har nu åtgärdats genom att de har skrivit att de ska skicka det rätta tygprovet nu i efterhand.
Snabbare leverans än beräknat, ca 1 v istället för 2.

Respuesta de Tyg.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.