Valorada con 1 estrellas sobre 5

ZIGGO DIENSTEN NIET MEER TE VERTROUWEN Opnieuw ALLE INERNET ERUIT VANNACHT!!! DUURT WEL 12 UUR! HEB ER GENOEG VAN‼️‼️‼️‼️ WE HEBBEN NU AL STORING MET ZIGGO VANAF 26 MEI Diab... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gebeld door ziggo en overgestapt. Internet, vaste tv, tweede kastje en mobiel. Tweede kastje moest ik twee keer voor bellen, waren ze vergeten……. Mobiel afgezegd. Weer aanvragen. Zeer irritant. Reken... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ziggo heeft her in het begin redelijk gedaan. Na enkele aanden enorm veel storingen en een onbereikbare klantenservice. Internetsnelheid is af en toe dramatisch lamgzaam. UPC was dramatisch, de opvolg... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De producten die wij van UPC afnemen worden nagenoeg altijd correct en worden goed ondersteund door mail of telefonisch contact. Misser 1) De horizon media box kan niet wat er gesuggereerd word... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de Internet
  2. Proveedor de servicios de Internet
  3. Proveedor de servicios de telecomunicaciones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Informatie, service en online bestellen van Televisie, Internet, Telefonie en Totaalpakketten.

1,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,5

Todas las opiniones

53 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verhuizen met ziggo werkt niet.

Ik geef een verhuizing door en vraag om een monteur om e.e.a. te installeren. Volgens de receptioniste kan de monteur pas gevraagd worden na de verhuizing. Dan heb je (enkele) weken geen tv en internet. Bij ziggo kan ik dus niet nu een monteur voor over 4 weken op mijn nieuwe adres afspreken. Onbegrijpelijk! Zulke zaken uit de steentijd verklaren wel het dramatische verlies van klanten.

14 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn vader die bijna blind is heeft een…

Mijn vader die bijna blind is heeft een kastje go pro voor extra ondersteuning bij tv kijken nu doet zender 14 het niet meer gebeld met. Melody van de klantenservice zij heeft ons perfect geholpen en een oplossing voor mijn vader aangeboden even een shout out voor haar ,

25 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ziggo heeft lak aan klanten

Voor de zoveelste keer valt het internet volledig weg. De verbinding in de wijkkast is er niet meer. Ga je bellen, kan er pas na 5 dagen een monteur komen. Monteur die komt heeft geen verstand van glasvezel! De nieuwe monteur komt morgen pas! Laatste wegvallen was 1 1/2 maand geleden. Ik ben t helemaal zat met ziggo, ga nu echt mijn abonnement opzeggen!

19 de julio de 2024

Stay away

Ziggo has been an absolute horror show to deal with for the last year of our contract.

It all started when I moved to NL in July of 2023, and I was looking for internet providers who could provide fast enough internet speed for my requirements, which locked me into Ziggo.

In that year, we have had countless issues with internet dropping, bad internet routing, and poor customer service on questions asked.

My most recent example is when I showed PROOF that my routing was weird, and after 1-2 months of waiting was told that there's nothing that will be done about it, even when I have independently confirmed this problem several times.

Stay away from Ziggo. Go for literally anyone else, even if the speed they can offer is lower. Worst mistake of my life.

1 de julio de 2024

Stoppen niet met bellen.

Het maakt niet uit welk bel me niet register je jezelf inschrijft of hoe vaak je ook zegt klaar te zijn met de agressieve verkoop belletjes. Sales blijven bellen... (Zit echt al op 20+ aan belletjes!) Het is zo irritant dat ik om deze reden niet meer klant word van Ziggo. Hoe goed een aanbieding of product ook is.

15 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zomaar stop zetten tv abonnement

Ik heb naast tv en internet ook nog een telefoon abonnement bij Ziggo a 4,50€ per maand. Mijn moeder maakte hier als enige nog gebruik van. Zij is overleden.
Het bleek echter onmogelijk om dit abonnement via de website van Ziggo op te zeggen.
Klantenservice gebeld, na een wachttijd van 40 minuten iemand aan de telefoon van Ziggo en was dit snel geregeld.
5 minuten na dit gesprek kreeg ik echter een mail van Ziggo waarin stond dat ze het jammer vonden dat ik mijn tv abonnement had opgezegd!
En mocht ik van idee veranderen was ik weer welkom
Maar ik had dit niet opgezegd!
Opnieuw met Ziggo gebeld, die me in eerste instantie vertelde dat ze het abonnement niet terug kon draaien,
Het betreft namelijk een verouderd tv abonnement met een verouderde mediabox. Ziggo hanteert deze niet meer.
Na veel heen en weer gepraat waarin ik duidelijk aangaf dat tot voor een paar uur geleden alles nog werkte.
En ik niet meer wilde gaan betalen voor iets wat buiten mijn schuld om nu niet meer mogelijk zou zijn en of niet meer werken?? Hier niet akkoord mee te gaan!
Al eerder eens in contact met Ziggo ervaren dat ze je graag een duurder abonnement willen aansmeren.
Medewerkster garandeerde toen dat het oude abonnement zou worden terug gedraaid én alleen het telefoon abonnement opgeheven !
Paar uur later wilde ik tv kijken. Niet meer mogelijk.
Niet geactiveerd gaf het scherm aan en of ik contact wilde opnemen met de klantenservice.
Deze gebeld, maar ik kreeg sterk de indruk dat ook zij hier geen antwoord op had.
Dwz: mijn abonnement wordt terug gedraaid exclusief mijn telefoon abonnement.
Maar tv zou pas maandag weer geactiveerd zijn cq werken.
Ik geloof er niet meer in!

12 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik werd bestempeld als fraudeur

De medewerkster van Ziggo moet beter naar de klant luisteren dan haar zelf vooringenomen mening dat de klanten er alleen op uit zijn de boel te belazeren. Zelf melken ze de bestaande klant helemaal leeg door elke 3 maanden de abonnementsprijs te verhogen. Is dit dan geeeeen fraude?

3 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben geen klant van Ziggo en na mijn…

Ik ben geen klant van Ziggo en na mijn recente ervaring zal ik dat zeker ook niet worden. In de afgelopen vier maanden hebben Ziggo-vertegenwoordigers me meer dan 20 keer gebeld (ik blokkeer hun nummer, dus ze blijven me bellen vanaf andere nummers). Elke keer probeert de vertegenwoordiger me te vertellen dat mijn huidige internetprovider (hun concurrent) binnenkort failliet gaat en Ziggo de dienst zal overnemen. Ze beweren dat er volgend jaar een glasvezelkabel in onze straat zal worden gelegd en ze zijn daarom gretig om nieuwe klanten te werven. Dit rechtvaardigt echter niet hun pogingen om te liegen, te bedriegen of potentiële klanten te misinformeren. Met dit soort ervaring zou ik twee keer nadenken voordat ik hun diensten zou overwegen.

9 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen woorden voor dit wanstaltige bedrijf

Je komt gewoon niet van ze af. Na een groot fiasco vorig jaar zijn we weggegaan bij Ziggo. Met gierende banden naar KPN.

Dat ging niet zonder slag of stoot. Weken regelen en bellen maar ze bleven ons van het kastje naar de muur sturen.

Nu zijn we eindelijk weg en blijven ze STALKEN omdat ze te gekke aanbiedingen hebben. De telemarketeers zijn bijdehand. Soms brutaal en een klacht indienen heeft geen zin.

Ik word geen klant wordt al schenken ze me 10.000 euro. Waarop de marketeer zegt “ik denk het wel! Bla bla woordenkots.”

Wat moet ik doen om van jullie af te komen??? Stop met bellen! Dat heb ik al 5x nu gezegd. Ik wil geen ziggo, ik wil geen aanbiedingen. Ik heb nog liever geen internet meer dan dat ik bij jullie klant ben.

5 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nieuwe klant en 2 dagen een prima…

Nieuwe klant en 2 dagen een prima verbinding gehad, nu plotseling geen signaal meer, rood lampje dat knippert, 04-07 in de ochtend gebeld en pas 8-07 kan er een monteur langskomen. Wat gaat er structureel mis, want ik ben niet de eerste, internet staat vol met dit. Wij zijn niet blij..

4 de julio de 2024

het zijn gewoon criminelen

het zijn gewoon criminelen vandaag gebeld19-6 door iemand van ziggo
proberen een abonnement aan te smeren maar had geen interesse maar bleef maar aan houden het zijn net zeurende kinderen
zetten andere providers voor het blok door te zeggen dat het met 20 euro omhoog gaat
Dus ik contact gezocht met nl ziet en wat blijkt hij heeft het gewoon uit zijn duim gezogen

19 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aggresive sales on personal number

As a freelancer they obtain my personal information without any permission from me. I have been called 18 times this year by Ziggo trying to sell me thinks I don't want, and don't need. If I ask if they can finally stop calling me and bothering me in my personal life they simply don't listen. Im registered in all "bel me niet" lists or numbers of the company itsself.

10 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

25 mei zouden we internet en tv hebben…

25 mei zouden we internet en tv hebben op ons nieuwe adres in Alkmaar.
Helaas niet dus.
Na een telefoontje kregen we te horen dat er pas een monteur beschikbaar was op de 30ste.
Nadien nog even getracht te bellen maar krijg dan een bandje met de tekst dat er een monteur is ingepland en vervolgens haken ze af.
Waardeloos bedrijf met slechte service.

25 de mayo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Misleiding bij klanten aantrekken

Misleiding.. hbo max gratis voor
12 maanden. Na 1 maand niet meer in te loggen. Kreeg gratis 2 maanden erbij. Slim dan moet ik 14 maanden bij Ziggo blijven en de laatste 2 mnd de volle mep van het pakket gaan betalen voor 2 mnd gratis hbo max gratis. Maar kan alleen de betaal versie van hbo max aanklikken. Vanaf half januari bij Ziggo. Nu al 2 maanden geen hbo max meer. En wie weet hoelang nog. Al meerdere keren contact gehad. En wachten.....wachten.

25 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Abonnement wat niet door gaat toch geactiveerd.

Een abonnement aangegaan voor
korting. Monteur komt langs. Zigo blijkt moeilijk aan te sluiten. Abonnement is door de monteur en mij opgezegd vanwege de aansluiting. Ik zou een doos en oranje sticker krijgen om de spullen terug te sturen. Wordt niet op gestuurd . Ik bel Ziggo hier over op. Ze zijn telefonisch onbereikbaar en om binnen het opzegtermijn te voldoen stuur ik de doos met spullen terug maar
het antwoordnummer. Krijg ik op de dag dat mijn abonnement ingaat bericht dat de code is geactiveerd. Zit ik als nog aan dat abonnement vast waar ik niets asn hebt. Dit kost veel geld en moet ik hier weer werk van maken. Ik raad een abonnement bij Ziggo af.

29 de marzo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.