Valorada con 1 estrellas sobre 5

ZIGGO DIENSTEN NIET MEER TE VERTROUWEN Opnieuw ALLE INERNET ERUIT VANNACHT!!! DUURT WEL 12 UUR! HEB ER GENOEG VAN‼️‼️‼️‼️ WE HEBBEN NU AL STORING MET ZIGGO VANAF 26 MEI Diab... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gebeld door ziggo en overgestapt. Internet, vaste tv, tweede kastje en mobiel. Tweede kastje moest ik twee keer voor bellen, waren ze vergeten……. Mobiel afgezegd. Weer aanvragen. Zeer irritant. Reken... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ziggo heeft her in het begin redelijk gedaan. Na enkele aanden enorm veel storingen en een onbereikbare klantenservice. Internetsnelheid is af en toe dramatisch lamgzaam. UPC was dramatisch, de opvolg... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De producten die wij van UPC afnemen worden nagenoeg altijd correct en worden goed ondersteund door mail of telefonisch contact. Misser 1) De horizon media box kan niet wat er gesuggereerd word... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de Internet
  2. Proveedor de servicios de Internet
  3. Proveedor de servicios de telecomunicaciones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Informatie, service en online bestellen van Televisie, Internet, Telefonie en Totaalpakketten.

1,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,5

Todas las opiniones

53 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er zijn steeds opnieuw storingen met tv…

Er zijn steeds opnieuw storingen met tv en WiFi. Het wordt dan tijdelijk opgelost, maar een paar dagen later is er weer iets nieuws. Het is niet werkbaar, want we werken thuis, en steeds valt de internetverbinding of WiFi uit. Ook de tv valt steeds in storing. Allemaal aan gedaan, steeds een andere storing. Echt onbezorgd 't kijken of van internet gebruik maken is er niet bij. Ook de snelheid is lang niet zo als dat beloofd is. We zijn sinds december vorig jaar bij Ziggo, maar we gaan weg, dit kan zo niet doorgaan!

1 de septiembre de 2023

Ziggo bah!

Heb al jaren extra tv op slaapkamer. Werkt ineens niet meer met de smartcard van Ziggo. Ook niet met een nieuwe card. Wat blijkt nu, volgens de telefoniste van Ziggo is mijn TV niet "gecertificeerd" door Ziggo. Wat raar, ik kijk al meer dan een jaar op diezelfde tv bij Ziggo!!! Moeten wij nu voortaan aan Ziggo gaan vragen wat voor een TV moeten kopen? Ja dus. Afgeserveerd door Ziggo. Op naar een andere provider.

5 de julio de 2023

Ziggo is onbereikbaar

Ziggo is onbereikbaar. Ik wil mailen of chatten, chatten is niet beschikbaar. Als dit niet kan mogen jullie mij bellen wanneer ik dit wil.

Maar dat is geen optie. Klantenservice van 0,0.

30 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Weg vaste klanten! Al een kwart eeuw klant bij Ziggo en…

Al een kwart eeuw klant bij Ziggo en daarvoor bij UPC, naar alle tevredenheid. Maar als je als vaste klant ook wil profiteren van aanbiedingen die ze aan nieuwe klanten doen wordt je met een kleine vergoeding afgescheept. Nu zijn wij dus in onderhandeling met DELTA, die heeft ook mooie aanbiedingen voor nieuwe klanten! Straks geen vaste klanten meer, alleen switchers.

20 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

top bedrijf

ik begrijp al die slechte reviews niet. ik heb vaak met ziggo gebeld en ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan. en heel goed geholpen. ik heb vandaag 4x met ziggo gebeld en had elke keer iemand anders. het zelfde verhaal elke keer zeer goed te woord gestaan en geholpen .

6 de mayo de 2023

worst provider

Dit is echt de worst provider, tot nu toe nog geen stabiel internet. Randomly ook ons internet valt uit zonder werkzaamheden of andere problemen aangegeven

19 de septiembre de 2022

Ziggo slechtste ooit

Ziggo zuigt big time.. sorry.. er zijn geen andere woorden..
. Ik heb op mijn adres helaas geen keuze, ik kan geen andere provider kiezen in dit huis, maar als je de keuze hebt: kies nooit ziggo!! Ik zou verhuizen om van Ziggo af te zijn, als de huizenmarkt niet zo lastig was.

Gelukkig ben ik maatschappelijk werker (WO/LLM) en kan ik het al mijn cliënten afraden voor nu en voor altijd.

20 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De Next besteld na gebruik van de…

De Next besteld na gebruik van de horizon.
Een grote ellende, monteurs geven aan 24 uur te moeten wachten.
Na telefonisch contact nog 2 uur wachten. Na wederom contact nog uren wachten.
Het zou goedkomen.
Helaas na 3 dagen nog niets, rekening loopt wel door. Ik wacht nog maar heb wel contact gehad met KPN.
NA ONGEVEER 30 JAAR KLANT ZO ARROGANT BEHANDELT.
DOEI.

5 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Al anderhalf jaar bezig om zonder…

Al anderhalf jaar bezig om zonder storingen tv te kunnen kijken. Inmiddels 3 mediaboxen verder. En een nieuwe tv aangeschaft. De eerste box kon niet op de oude tv aangesloten worden. Dus nieuwe tv gekocht. Probleem niet opgelost. Steeds meldingen dat de tv zichzelf ging uitschakelen. Dat gebeurde als we blijkbaar te lang naar een zender keken. De tweede gaf minimaal een keer per uur vreemde kleuren (roze en groene blokjes). En de derde box heeft het vijf weken gedaan maar kreeg toen steeds frequenter last van oververhitting (op het laatst ieder half uur). Nette mensen aan de telefoon gehad maar steeds lang in de wacht en er is geen werkende oplossing gevonden. Die boxen deugen gewoon niet. En dat voor een prijs van meer dan € 60,- in de maand! Superslecht. We kijken nu weer tv via de kabel. Minder keuze qua zenders maar nu wel ongestoord en probleemloos kijken. Helaas zijn we nog steeds erg duur uit, iets van € 55,- per maand (dat is inclusief internet). En ik ben nog nooit zo druk geweest met een bedrijf. De boel is niet goed voor elkaar bij Ziggo. Geen compensatie of korting gehad voor al dit stomme gedoe.

25 de enero de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Als het werkt is het goed maar anders!!

Enkele tijd geleden een nieuwe ziggo afstandsbedieningen in huis gehaald. Maar ik kreeg hem niet verbonden met de mediabox. Toen maar gebeld met de Ziggo. Er werd aangegeven dat onze mediabox te oud was. Wel konden ze het contract omzetten naar een nieuwe. Dan zouden we een nieuwe mediabox ontvangen. Ook zouden we een mooie korting krijgen. Keuze snel gemaakt en het abonnement zou stop gezet worden en een nieuwe moest afgesloten worden.

Een paar dagen voordat we over zouden gaan naar het nieuwe abonnement contact op genomen met Ziggo omdat we nog geen nieuwe mediabox en router binnen hadden. Ze gaven aan dat er helemaal geen pakket naar ons onderweg was. Er was iets mis met het abonnement. Ons oude zou aflopen maar het was niet mogelijk om onder dezelfde naam het nieuwe abonnement in laten te gaan. Toen maar de naam van een ander(zoon) opgegeven. De naam zouden we later kunnen wijzigen. Een dag later opnieuw contact opgenomen want we hadden er niet veel vertrouwen in. We kregen een vriendelijk jongeman aan de lijn en heeft ons probleem aangehoord. Hij gaf aan dat er inderdaad een fout zat. De persoon welke ons abonnement over zou zetten naar een nieuwe had ons oude nooit mogen opzeggen maar moeten overzetten naar een nieuwe. Hij zag dat er 2 abonnementen door elkaar lopen en dit zou gecorrigeerd worden.

Spullen uit eindelijk binnen gekregen en meteen aangesloten. We kregen een nieuw telefoonnummer maar dat wilde we niet. Even gebeld en dat werd gelukkig snel opgelost.

2 weken later krijgen we 2 mails. Ons telefoonnummer wordt(is) veranderd. In beide mails staan meerdere telefoonnummers. Maar ons huidige nummer werkt niet meer. Toch meer weer contact opnemen met ziggo..... Ze zien dat er 2 abonnementen door elkaar lopen. Vanavond nog maar een keer bellen(mijn zoon).
Ik heb weinig vertrouwen of de factuur wel gaat kloppen.

Conclusie: Als je het abonnement veranderd laat je oude dan niet stopzetten. Anders krijg je gezeik. DE ENIGE REDEN WAAROM DIT GEBEURD BIJ ZIGGO IS OMDAT ZE BIJ DE KLANTENSERVICE € 10,- PROVISIE KRIJGEN PER NIEUWE KLANT. Er zitten daar een paar rotte appels tussen.

17 de noviembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

The worst customer service.

The worst customer service.
Service did not work from day 1 and it was impossible to get a hold of anyone. After many attempts I got someone on the phone but had to wait another 10 days for a technician to come fix the line.

11 de noviembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas geen positieve review

Helaas geen positieve review. Wij zijn al maanden bezig met Ziggo ivm met slechte wifi en problemen met tv/media box. Na maanden een nieuwe modem. Probleem niet opgelost. Uiteindelijk op onze kosten een storingsmonteur laten komen. Uiterst vriendelijke man die echt wilde helpen. Hij gaf aan bij een nieuwe modum heb je recht op een 'kosteloze' instalatie monteur. Helaas niet aangeboden door Ziggo. Media box blijkt defect dus weer een nieuwe mediabox. Deze blijft storing 1010 geven. Wie gaat ons nu helpen? Al 2 dagen zondrr tv en kosten lopen gewoon door. Moeten we overstappen nasr bv KPN of gaat iemand ons probleen nu echt oplossen?

11 de septiembre de 2020

Opzeggen wordt onmogelijk gemaakt

Ik probeer Ziggo internet en televisie op te zeggen. Elke wijziging aan je abonnement kun je via internet doen, behalve opzeggen: daarvoor moet bellen. Dit lijkt een verdienmodel van deze boeven te zijn. Eerst sta je meer dan 20 minuten in de wacht. Als je uiteindelijk iemand van de afdeling “opzeggen” aan de lijn krijgt, geeft deze persoon aan niet te mogen opzeggen en hij verbind je door naar een andere afdeling. Daar sta je vervolgens weer 10 minuten in de wacht. Als je dan eindelijk aan de beurt bent, wordt de haak erop gegooid. Wat een triestheid. Kies nooit voor Ziggo. Wees gewaarschuwd!

16 de mayo de 2020

Verschrikkelijke dienst

Ik heb in een jaar tijd 5 verschillende boxen gehad en 7 monteurs over de vloer gehad en nog was het probleem (constant signaalverlies) niet verholpen. Alles binnen en buiten vervangen behalve de kabel onder het huis want daar kon het niet aan liggen... Na een jaar kon ik eindelijk weg bij Ziggo!!

24 de mayo de 2018

Storingen

Heel veel storingen sinds upc Ziggo geworden is. Toen het upc was, waren er geen problemen.

28 de marzo de 2018
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden over Ziggo

Ik ben ook tevreden over Ziggo. Bij mij werkt ook alles prima. Nooit gezeur gehad. Ja wel eens een storing maar dat hebben ze allemaal wel eens.

18 de noviembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onaanvaardbaar geklungel bij bestellen extra pakket

vanavond movies en series xl getracht te bestellen. zou een uurtje duren. na 1 1/2 uur gebeld: 'oh sorry, het was twee maal besteld, ik maak het in orde: ik annuleer de bestelling en maak een nieuwe aan.'
had vervolgens inderdaad een nieuwe bestelling in de mail. maar ook 1 over een box en een pakket (gewoon het pakket dat ik al had) dat ik besteld zou hebben en dat geleverd zou worden op huisadres. zelf te installeren of door medewerker.
weer gebeld: 'oh, excuus. er staan 3 bestellingen. ik maak een case aan en u wordt over 5 (!) dagen gebeld. mijn antwoord: 'laat allemaal maar zitten, ik zie er van af.' het jammere is dat op mijn woonplek geen andere provider dan ziggo een redelijke internetsnelheid levert: allemaal adsl gepruts. blijf voorlopig dus tot deze lieden veroordeeld.

17 de noviembre de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.