Slechte zaak. Al een half jaar valt mijn wifi uit en dat kan enkele uren duren en opeens doet het wifi het weer. Al 4 verschillende monteurs langs gekregen en elke keer zou het opgelost zijn. Nou niet... Ver más
ZIGGO DIENSTEN NIET MEER TE VERTROUWEN Opnieuw ALLE INERNET ERUIT VANNACHT!!! DUURT WEL 12 UUR! HEB ER GENOEG VAN‼️‼️‼️‼️ WE HEBBEN NU AL STORING MET ZIGGO VANAF 26 MEI Diab... Ver más
Gebeld door ziggo en overgestapt. Internet, vaste tv, tweede kastje en mobiel. Tweede kastje moest ik twee keer voor bellen, waren ze vergeten……. Mobiel afgezegd. Weer aanvragen. Zeer irritant. Reken... Ver más
Ziggo heeft her in het begin redelijk gedaan. Na enkele aanden enorm veel storingen en een onbereikbare klantenservice. Internetsnelheid is af en toe dramatisch lamgzaam. UPC was dramatisch, de opvolg... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Informatie, service en online bestellen van Televisie, Internet, Telefonie en Totaalpakketten.
No consta que solicite reseñas
Onaanvaardbaar geklungel bij bestellen extra pakket
vanavond movies en series xl getracht te bestellen. zou een uurtje duren. na 1 1/2 uur gebeld: 'oh sorry, het was twee maal besteld, ik maak het in orde: ik annuleer de bestelling en maak een nieuwe aan.'
had vervolgens inderdaad een nieuwe bestelling in de mail. maar ook 1 over een box en een pakket (gewoon het pakket dat ik al had) dat ik besteld zou hebben en dat geleverd zou worden op huisadres. zelf te installeren of door medewerker.
weer gebeld: 'oh, excuus. er staan 3 bestellingen. ik maak een case aan en u wordt over 5 (!) dagen gebeld. mijn antwoord: 'laat allemaal maar zitten, ik zie er van af.' het jammere is dat op mijn woonplek geen andere provider dan ziggo een redelijke internetsnelheid levert: allemaal adsl gepruts. blijf voorlopig dus tot deze lieden veroordeeld.
81 euro p maand?
Lid geworden v 50euro p maand en nu na toevallig checken schrijven ze 81 euro van mn rekening...
Ja dat is bellen bla bla bla, dat is toch gratis, nee allang niet meer daar is schrijven van geweest, afijn je bent genaaid dus zonder te kussen. Pakket nu terug geschroefd naar alleen internet en tv, krijg je ipv 60mb nu 120mb snelheid... Voor minder dus sneller, schiet mij maar lek.
Mobiel bellen in het buitenland..
Kan niet bellen en gebeld worden in het buitenland. Zelf niet SMS verzenden of ontvangen. ALLEEN de Wifi doet het.
Upc kan niks
Upc kan helemaal niks, de wifi heeft weer is een storing, dat is nu al de 2e keer in 3 weken. De vorige keer dat er een storing was, deed de wifi het 3 dagen niet meer. Nu doet ie het ook al 2 dagen niet en het is nog niet voorbij. Oftewel niet naar upc gaan, want daar raak je lichtelijk geirriteerd van. (De wifi valt wel vaker weg, niet alleen deze 2 keer.)
Zeer slechte klantenservice
Ik sla achterover van de slechte klantenservice van UPC. Een paar dagen geleden ontving ik een email van UPC om te bevestigen dat mijn nummer was veranderd. Ik had dat helemaal niet aangevraagd dus bel onmiddellijk de klantenservice. Zij zetten het nummer terug.
De volgende dag ontvang ik opnieuw een email van UPC dat mijn nummer is veranderd. Ik bel opnieuw, en opnieuw wordt het nummer teruggezet.
Je raadt het al: de volgende dag weeeer.
Ik begin inmiddels mijn geduld te verliezen en bel opnieuw voor een verklaring. Er wordt mij verteld dat ik terug zal worden gebeld binnen 72 uur (?!). Let wel, ik ben al die tijd niet onder mijn nummer bereikbaar.
Vandaag word ik doodleuk gebeld met de mededeling dat iemand anders mijn nummer heeft aangevraagd en dat ik het nummer alleen met de toestemming van die persoon terug kan krijgen. Ik vraag hoe het kan dat iemand zomaar mijn nummer kan aanvragen en dat dat dan zonder enige controle wordt overgezet. Blijkbaar is het genoeg om een verhuisformulier of een overstapformulier met nummerbehoud aan te vragen en dan het nummer in te vullen dat behouden moet worden. Er wordt niet gecontroleerd of dat nummer van die persoon is en of een andere klant dat nummer al heeft. Dit is te gek voor woorden.
Twee missers van UPC
De producten die wij van UPC afnemen worden nagenoeg altijd correct en worden goed ondersteund door mail of telefonisch contact.
Misser 1) De horizon media box kan niet wat er gesuggereerd wordt, een netwerk aansluiting kan niet gerealiseerd worden, ook niet met netwerkkabels. De 4 LAN poorten blijken niet te gebruiken
Misser 2) Bestaande trouwe klanten krijgen nooit te maken met een spontane UPC actie, anderzijds doet het bedrijf er alles aan om via acties nieuwe cliënten te werven. UPC moet haar goede bestaande klanten koesteren.
Met vriendelijke groet, goede zaken,
drs. C. B.
Bedrijfsadviseur
gewoon niet afsluiten bij UPC!
Bijna klassiek de ervaringen met UPC. Slechte verbinding wordt helaas niet opgelost, uiteindelijk wordt na enkele maanden aangegeven dat ze het niet op kunnen lossen maar dat het ook niet echt hun probleem is omdat het om het draadloze deel van de overeenkomst gaat. Als ik vraag om dit te bevestigen krijg ik nul op het rekest.
Na doorgeschakeld te zijn naar de tweede lijn krijg ik uiteindelijk een reply "naar aanleiding van ons gesprek ontvangt u deze e-mail" met verder alleen de algemene voorwaarden zonder enkele toelichting. Weinig klantenservice, meer klantje pesten....
Fijne provider
Een zeer fijne kwalitatieve provider, je betaald wel iets meer maar de service is top! Snel aangesloten en heb mooi stabiel internet.
Veel voor weinig
Met UPC heb ik lekker snel internet en prima TV (veel films en zo) voor niet teveel geld. En de service is ook goed.
Uitgebreid pakket voor prima prijs
Tevreden over UPC, doet het (bijna) altijd. En als er een keertje storing is altijd heel snel opgelost. Verder ben ik tevreden over hoe UPC steeds weer nieuwe diensten aanbiedt aan mij als klant, daar hoef ik dan niets voor bij te betalen. Dat vind ik wel zo eerlijk.
UPC werkt altijd perfect
UPC is al jarenlang mijn provider en nooit benoemenswaardige problemen gehad. Enkele keer dat er een probleem was, werd dit meteen adequaat opgelost. Kortom, een zeer tevreden UPC klant.
teleurgesteld
Zeer teleurgesteld in Upc. Al een aantal jaar zijn wij bij hun aangesloten we wilden dit jaar eens ons abonnement aanpassen van 3 in 1 naar 2 in 1. 2 maanden van te voren gebeld om het te veranderen dit kon niet te vroeg moesten op de uiterste datum pas bellen vreemd maar oke je gaat er vanuit dat ze het wel zullen weten. Uiteindelijk gebeld had die prutser steeds de gegevens van een heel ander persoon bij de hand. Veranderd ja kon allemaal, tot 3 keer toe gevraagd komen er geen extra kosten bij ?nee kreeg ik te horen en je raad het al je wordt bedonderd waar je bij staat extra kosten in rekening gebracht omdat wij het zo laat pas omzetten, zijn ze alleen even vergeten dat we 2 maanden eerder al gebeld hadden en dat was weer te vroeg. Nou denk je ze zullen je wel tegemoet komen gezien dit feit en al jaren klant maar nee hoor helemaal niks. Volgend jaar naar een ander!
Meh, matig matig matig....
UPC horizon is een ramp, apparaat loopt vaak vast en is alles behalve gebruiksvriendelijk. Ik wilde een nieuw abonnement afsluiten zonder UPC Horizon maar dit is niet mogelijk als ik mijn 120mbps internet wil behouden. Erg jammer dat ik nu moet betalen voor iets dat ik niet (wil) gebruiken. Klant is geen koning, weinig keuzevrijheid bij UPC.
UPC is super!
Typisch altijd om te zien dat voornamelijk mensen met negatieve ervaringen klagen op het internet. Lekker makkelijk, negatief verhaal schrijven en bedrijven slopen, terwijl het vaak ook aan de klant zelf ligt. Maargoed om die reden zit ik hier verder niet.
Ik zit sinds ik op mezelf woon met het UPC alles in 1 pakket, ik heb vaste telefoon (wat ik nooit gebruik), Internet van 120mb en het meest uitgebreide tv pakket inclusief Fox Sports.
Internet werkt echt geweldig, ik heb een snelle upload en streamen etc gaat door de hoge download echt geweldig snel! Ik heb ook nog maar 1x een downtime meegemaakt van enkele minuten, deze was ook aangekondigd dus geen probleem.
Het aanbod TV kanalen is echt enorm. Ik ben niet zo een fan van de standaard zenders als RTL en de publieke omroepen, maar ik kijk wel graag themeazenders, deze heb ik dus allemaal.
Ook voor kinderen zijn er vee lleuke kanalen en als sportliefhebber zit er ook genoeg tussen. Als extra pakket heb ik Fox Sports.
De prijs is misschien wat hoog, maar bij budget aanbieders krijg je ook veel minder.
verschrikkelijk
Levertijd was langer dan mijn vorige aanbieder, installatie was met 3 pakketten een stuk minder overzichtelijk en de installatie met losse modem werdt nauwelijks beschreven. Internetsnelheid is overdag goed maar zakt heel snel in elkaar en is erg gevoelig vooral in de avonduren realiseer ik nog maar de helft van de beloofde snelheid.
Kwaliteit van de televisie is slecht. veel blokken in het beeld. bhorizon box vetreld dat het signaal erg zwak is. monteur erbij geweest "sorry meneer maar de waarde ligt net binnen de norm, ik mag hier niks aan doen". daarnaast loopt de box steeds vast tijdens gebruik en komt deze s'ochtends ook vaak niet uit standby. (dit is al een 2e horizon box) 1e werdt geleverd met defecte hdmi aansluiting. al met al zeer ontevreden.
Love the mediabox van UPC!
Sinds de mediabox van UPC kijk ik bijna geen reguliere televisie meer! Ik neem alles op (meerdere programma's tegelijk) en kijk ze af wanneer het mij uitkomt. Ideaal!!
Zeer klantonvriendelijk
Ongelooflijk, hoe vaak we moeten bellen om iedere keee hetzelfde te horen te krijgen en dezelfde beloftes te krijgen. Na 5x bellen zijn we nog niets opgeschoten. De monteur zou wel gratis langs kunnen komen, maar de avonden zitten tot volgende week vol. We zouden toch nu, na ruim een week wachten, wel tv en internet willen. Dan zou de monteur wel in de middag langs kunnen komen tusen 12 en 18. En dan daar 6 uur op wachten, want een kleiner tijdvoorpspelling kunnen ze niet geven. Ivm werk in onderwijs is dit absoluut geen optie. Nu maar wachten tot de chef mij terug gaat bellen, jawel binnen 24 uur! Pfff ofwel weeeeer wachten. Om GEK van te worden. Nee ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo slecht meedenkt met de klant
Klantgerichtheid 0
Het ging al fout voordat ik abonnee was. UPC kon mijn alles in 1 abonnement bij KPN niet opzeggen. Heel vreemd omdat ze daar wel mee adverteren. Met het afsluiten van het abonnement ben ik zo'n 3 uur telefonisch bezig geweest. En voor het opzeggen: dat zou KPN regelen als het porteringsverzoek van UPC bij KPN binnen was.
Na telefonisch afsluiten en bevestiging gekregen van wat ik besteld had en bevestiging van het porteringsverzoek en dat dat al meteen verstuurd was, kreeg ik 2 dagen later bericht van postnl dat ik een pakje op kon komen halen bij het postkantoor. 3 dagen later kon ik op het postkantoor terecht, heb het pakje opgehaald en heb het modem aangesloten. Aansluiten duurde 1 uur. WiFi werkte en heeft het deze avond goed gedaan. De volgende ochtend werkte WiFi niet meer. Dus gebeld met UPC. Die gaven de mededeling: "Wat heeft u dan veranderd?". Ook een manier om je klanten te beschuldigen. Ongeveer een half uur met UPC aan de lijn gehangen om erachter te komen dat de instellingen fout waren en dat 2G en 5G tegelijk het niet doen ondanks dat aangegeven is dat dat wel moet werken.. Ik moet kiezen. Doe dan maar 2G.
Vervolgens deze dag TV, radio en telefoon aangesloten. Ik kom erachter dat er een aantal kanalen zijn die niet in mijn kanaallijst staan en anderen zijn weer gecodeerd. Weer gebeld met UPC, weer een half uur of zo later met de mededeling: "het ligt aan uw tv". Tv is overigens 1 maand oud, smart tv, 40' led. UPC bevestigd dat deze tv door hun wordt ondersteund. Bellen met samsung. Samsung is heel behulpzaam en stuurt mij een USB-stick met nieuwe firmware. Na ontvangst geinstalleerd en weer controle of de kanalen er nu wel zijn: helaas, kanalen ontbreken en anderen zijn gecodeerd. Weer bellen met UPC, weer een half uur of zo verder met de mededeling: "het ligt aan uw kabel". Ik naar de winkel, nieuwe kabel gekocht met kabelkeur, staat op de handleiding dat deze kabels alleen bedoeld zijn voor verbinding naar tv vanaf een of ander speciaal upc-kastje wat ik dus niet heb, en mijn tv rechtstreeks aangesloten op de wandcontactdoos met dit kabeltje. Maar ook na aansluiten van dit kabeltje ontbreken nog steeds de kanalen en zijn anderen gecodeerd. Let wel: zenders als ned1, 2 en 3 en rtl en discovery en zo zijn goed te ontvangen en hebben goed beeld. Niks mis mee.
We zijn inmiddels 1,5 week verder en ik bel eens met UPC hoe het zit met het overnemen van mijn telnr. Mededeling: "Er staat niks van in het systeem" ........ Op dat moment meteen een klacht ingediend en dringend verzocht om de portering meteen te starten. UPC meldt mij dat dit 3 weken gaat duren. en nou ben ik behoorlijk kwaad.! Dat betekent dat ik 3 weken dubbel abonnement betaal. Ik geef aan dat ik dat niet wil. Nogmaals benadrukt dat dit als klacht genoteerd moet worden. Na deze tijd schrijf ik een uitgebreide brief aan UPC met alle gebeurtenissen en wind er zeker geen doekjes om hoe ik over UPC denk. 2dagen na mijn telefoongesprek over portering krijg ik een mail van KPN dat mijn overgezet wordt naar UPC en dat dit 2 dagen later uitgevoerd zal worden. Hoezo 3 weken?
Een week later krijg ik een mail van UPC dat ze mij hebben gebeld n.a.v. mijn brief maar dat ze mij niet kunnen bereiken en het verzoek om door tegeven wanneer ik bereikbaar ben. Ik heb nummerweergave maar zie niet dat er gebeld is. Ik beantwoord de mail met datum en tijd dat ik bereikbaar ben. Op die bewuste dag 2 uur zitten wachten, maar helaas, geen belletje. Later die dag meld ik weer een klacht via hun site. twee dagen later krijg ik bericht dat ze mijn bericht op hun eerder mail niet ontvangen hebben. Ze geven aan dat ze mij weer hebben gebeld maar dat ze iemand anders aan de lijn krijgen en of ik mijn nummer aan hun door wil geven...huh?? dat nummer hebben ze toch al? dat is geporteerd?? Toch geef ik mijn nummer door. En zoals verwacht...er wordt niet gebeld. Nu krijg ik een factuur binnen via de post. Huh??? dat gaat toch via automatische incasso?????? Voor mij is het allang pesten geworden door UPC. Overigens klopt de factuur niet. Bedragen die erop staan zijn heel hoog en komen niet overeen met mijn abonnement. Ik heb deze zaak inmiddels ook aanhangig gemaakt bij de geschillencommissie.
Deze zaak is heel vreemd en heel frustrerend en vermoeiend. Ik krijg er koppijn van. Waarom doet UPC dit?
Zeer slecht en onbetrouwbaar
Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik zit nu weken lang zonder internet. Elke keer bellen en urenlang aan de lijn hangen en dat levert maar geen resultaten op.
Elke maand wordt een bedrag van mijn bankrekening geïncasseerd maar leveren doen ze niet.
Maandelang foute facturen bij UPC
Een tijd lang had UPC een goede service maar blijkbaar zijn ze dat weer helemaal verleerd. Ontvang al bijna 2 jaar een factuur die te hoog is en elke keer als ik bel naar de klantenservice wordt beloofd dat het wordt opgelost maar de maand daarna is het weer foute boel.
Más información sobre otros tipos de reseñas.