Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb een zwart design projectiedoek besteld bij uplivinggoods! En deze werkt perfect met de meegeleverde afstandbediening! Het is erg makkelijk om hem op te hangen, dus je hebt er al heel snel p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij bestelden via Bol een projectiescherm. 2 dagen later werd het netjes geleverd in een stevige verpakking. Het scherm was heel gemakkelijk te monteren op de muur en doordat het electrisch te bedien... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi product!! het Upliving elektrisch projectorscherm 72 Inch functioneert echt goed, zelfs met tegenlicht vanaf de achterkant een zeer goede weergave!! En...snelle levering en goeie service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zocht al een tijdje een doek/scherm voor mijn overkapping. Echter had ik flink wat vragen over waar ik dan naar moest kijken. De mensen hebben mij oprecht verbaasd over hun service en kennis. Dat w... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,6

Todas las opiniones

43 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

UpLiving projector screen…

This UpLiving tripod projector screen is a real gem for anyone seeking a portable projector screen. With its 72-inch size, 16:9 cinema format, and 1.3 gain, it delivers a sharp, bright image that shines anywhere—even in slightly lit rooms. Plus, it’s super easy to set up: no wall drilling needed, just pop up the tripod and you’re good to go!

26 de marzo de 2026

Projectiescherm

Recentelijk een projectiescherm gekocht. Deze was van goede kwaliteit en makkelijk te monteren. Het scherm zag er mooi uit

23 de marzo de 2026

Absolute aanrader

Zeer prettige Klantenservice waarbij mijn vragen snel Waerden beantwoord. Prima scherm, fijne bediening en goede kwaliteit. Absolute aanrader

5 de marzo de 2026

Aanrader!

Ik ben erg blij met ons scherm, het is handig op te zetten en van degelijk materiaal. Fijn ook dat er een mooie opberghoes bij zit! Ze reageren snel bij vragen, echt top klantenservice!

27 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met dit bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf.

Snelle en goed verpakte levering van een kwalitatief hoog en stevig projectiescherm, met een duidelijk gebruiksaanwijzing. Makkelijk te installeren.

Toen het product toch niet helemal in mijn setup paste, had ik snel, effectief en vriendelijk contact met de klantenservice.

Zeker een aanrader!

5 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Onze ervaring bij Up living Goods

Onze ervaring bij Up living Goods samen met partner Bol is een van de beste wat betreft afhandeling en communicatie en duidelijke uitleg. Daar zouden anderen wat van kunnen leren. Onze dank!

16 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer degelijk scherm en goede beeldeigenschappen

Via bol een projectiedoek besteld, deze was binnen 2 werkdagen in huis. Zeer netjes verpakt. Het doek is van degelijke kwaliteit en mooi wit. Met een projector is het scherm zeer helder, ook als de ruimte niet heel donker is. Het oprollen en afrollen gaat soepel.
Contact met de klantenservice verliep
Snel en soepel.
We hebben een 2de scherm besteld
Voor in de mancave.

8 de diciembre de 2025

Fijne filmavonden

Van upliving goods hebben wij recentelijk een goede elektrische beamerdoek besteld bij bol.com. Hij doet het erg goed en is fijn qua gebruik. Het monteren verliep ook goed.

De kinderen en wij genieten nu volop van onze filmavonden in de woonkamer.

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met het product en de klantenservice

We hebben na een verbouwing bij uplivinggoods een elektrische beamerdoek besteld. Deze doet het erg goed en de kwaliteit van het scherm en de behuizing is erg fijn en solide.

We zijn er erg blij mee en de kwaliteit en prijsverhouding is goed. Daarnaast hadden we ook nog een aantal vragen waarna de klantenservice (sebastiaan) ons goed heeft geholpen.

29 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.