Uptours Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop i uge 28 været på en fantastisk ferie med Uptours/DUF guider. Det har været en fornøjelse lige fra at jeg bestilte rejsen og indtil vi var hjemme igen. Kan kun give mine bedste anbefali... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldstændig igennem fantastisk tur! Er du festglad og er et socialt anlagt menneske, skal du helt sikkert rejse med uptours til Aya Napa! Køb det største VIP armbånd og få et skema anlagt uge med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En tur til Ayia Napa er en tur man ikke vil glemme. Fedeste byliv du kan finde samt lækkert sted generelt! Men det største tak kommer til det nok det mest fantastiske tema af guider man kan find... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Største scam! Værste guides ever! De holder ikke hvad de lover. Alle rejseguides prøver at sælge alt muligt ligegyldt til dig så de kan tjene mest muligt. Ens hotel bliver ombooket 10 min inden ankom... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Vi har branchens bedste og billigste rejser til Magaluf, Sunny Beach og Aiya Napa.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bedste ferie nogensinde

Bedste ferie nogensinde, med de sødeste guider!!
Specielt Emma og Clara var med til at gøre min ferie helt uforglemmelig. De var nogen fantastiske guider der virkelig kunne feste!<33

30 de junio de 2023

Bedste ferie !!

Bedste ferie !!
Guiderne Emma og Clara var de sjoveste og gode til at mingle med os.
Kæmpe anbefaling at rejse med duf/uptours!

30 de junio de 2023

Mega fed tur

Mega fed tur
Har været til sygt sjove events. Ekstreme pakken er helt klart det hver! Guiderne var skide sjove. Kunne især lide Nikolaj. Mega grineren gut

FEDESTE FERIE NOGENSINDE

FEDESTE FERIE NOGENSINDE
Har haft det så sjovt. Jeg har lært en masse nye mennesker at kende og været til de fedeste fester. Jeg var blandt andet på en night boat hvor vi var på båden hele aftenen, det var næsten som en klub bare på vandet. Mega fedt.
Guider var også mega søde. Især Emma og Nikolaj havde vi mest kontakt til, og de har virkelig givet ogs en god oplevelse!

Sindsyg tur

Sindsyg tur
Mega fed uge, bedste ferie længe. Vilde fester hver dag en hel uge. Mega fede guider med god energi. Især Mathias Drejer var en fest hele ugen igennem☀️

VERDENS FEDESTE FERIE!!

VERDENS FEDESTE FERIE!!
Jeg har været i Sunny Beach med mine veninder og har haft den fedeste ferie i mit liv. Jeg købte Extreme armbåndet som gir adgang til 12 fester med fri bar til 8 af dem. Virkelig pengene værd!
Særligt tak til guiden Mathias Drejer der var en stor grund til at ferien blev den bedste nogensinde!🍻

Den sygeste uge i Sunny Beach

Den sygeste uge i Sunny Beach! Stjerne guider som både giver god service og arrangere fede fester. Ekstra skud ud til Emma, Ida, Silke og Sandra. Extreme armbåndet er alle pengene værd!! Vi ses til reunion 💃🏼💃🏼

Jeg elsker duf

Jeg elsker duf! De skaber de fedeste fester nogensinde! Marcus var specielt god! Han er en vanvitig dygtig dj og speaker! Han skaber den bedste fest! Vi ses 100 procent næste år igen i Sunny!

bedste ferie nogensinde

bedste ferie nogensinde! guider var så flinke og skabte de bedste fester nogensinde. specielt guiden Marcus var flink og en virkelig god speaker og dj. DUF kan klart anbefales

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.