Fick oerhört fin och proffsig hjälp av Johan att matcha vigselring till min förlovningsring. Hade jag beställt online hade jag nog inte landat i samma val så jag rekommenderar starkt att gå och prova... Ver más
La empresa ha respondido
Mitt besök hos van Bruun var värt tiden och besväret att ta sig dit. Jag mötte Olivia gav ett professionellt, engagerat och kunnigt bemötande. Jag uppskattade hennes förmåga att lyssna in mina önskemå... Ver más
La empresa ha respondido
Johan var otroligt hjälpsam genom hela processen och gjorde det enkelt för oss att hitta den perfekta ringen utifrån våra önskemål. Vi är väldigt glada och tacksamma över att ha fått hjälp av hono... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk! Fikk hjelp av Emilia! Vi kom inn for ring størrelse men fikk kjøpt ringene vi ønsket under samme avtale! Fikk muligheten til å se på andre ringer og prøve ut de... Ver más
Jakobsbergsgatan 6, 11144, STOCKHOLM, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi fikk veldig god hjelp av Emilia til å finne våre gifteringer. Vi er godt fornøyde

Respuesta de VANBRUUN
Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med håndteringen af min forlovelsesring samt den manglende hjælp og ansvarstagen, jeg har oplevet fra jeres side.
Jeg blev friet til i april, og da ringen desværre var en størrelse for stor, blev den sendt ind til jer for at blive gjort mindre samt indgraveret. Efter cirka tre uger blev ringen sendt retur, men den er efterfølgende forsvundet hos PostNords sortering og har nu været væk i over en uge.
Det mest kritisable i denne situation er ikke alene, at ringen er blevet væk, men måden sagen er blevet håndteret på efterfølgende. Jeg har fået besked om, at der endnu ikke er sat en egentlig eftersøgning i gang, og at der potentielt kan gå op til fem uger, før en refunderingssag overhovedet påbegyndes. Herefter kan der gå yderligere adskillige uger, før en eventuel ny tilsvarende ring bliver produceret.
Det er dybt utilfredsstillende, at man som kunde – efter at have betalt et betydeligt beløb for en ring med enorm følelsesmæssig værdi – mødes med en passiv tilgang, hvor jeres personale tilsyneladende blot henviser til procedurer uden at forsøge at finde en reel løsning eller tage ansvar for situationen. Jeg finder det samtidig stærkt kritisabelt, at så værdifuld og betydningsfuld en genstand ikke sendes med højere sikkerhed og prioritet, når risikoen for bortkomst eller tyveri under transport tydeligvis er til stede.
Jeg forventer, at der bliver taget langt større ansvar for sagen, at der sættes en aktiv eftersøgning i gang hurtigst muligt, og at jeg løbende holdes orienteret om udviklingen. Det kan ikke være rimeligt, at man som kunde skal acceptere måneders ventetid og usikkerhed i forbindelse med noget, der både økonomisk og følelsesmæssigt betyder så meget.
Denne oplevelse har desværre været enormt skuffende i forbindelse med noget, der burde have været en glædelig og mindeværdig begivenhed, og jeg håber derfor, at I vil tage denne henvendelse alvorligt og komme med en hurtig og tilfredsstillende løsning.

Respuesta de VANBRUUN
Dålig kvalité på produkterna. Köpt både förlovningsring och vigselring från vanbruun. Samtliga har hanterats väldigt varsamt av min hustru. Ändå har vi behövt reklamera förlovningsringen och vigselringen två gånger vardera inom loppet av 2 år, då diamanter har lossnat från klorna. Vi var jättenöjda första månaderna, innan problemen började visa sig. Hade verkligen inte förväntat mig den här nivån av problem givet prislappen vi har betalat.

Respuesta de VANBRUUN
Dålig hantering/service om än fina ringar och bra hemsida. Vår förlovningsring drog ut på tiden och fick fel ring utskickade till oss två gånger (fel storlek, ingen gravering, felslipade) vilket gjort oss väldigt besvikna samt skapat frustration över ett fint tillfälle i vårt liv. Tycker inte hanteringen matchar det man kan förvänta sig för priset.

Respuesta de VANBRUUN
Efter at have valgt min forlovelsesring i januar, tog vi tilbage til Van Bruun CPH i sidste uge for at vælge vores vielsesringe.
Vi havde fornøjelsen af at blive hjulpet af Jaqueline, som på en meget imødekommende, smilende og kompetent måde fik guidet os igennem processen.
Det var tydeligt at Jaqueline lyttede til, og forstod, vores ønsker men samtidigt brugte sin viden og erfaring til at nuancere vores valg.
En rigtigt god oplevelse fra start til slut!

Respuesta de VANBRUUN
Vi har haft en rigtig god oplevelse, da vi skulle finde vores vielsesringe. Vi fandt nogle flotte ringe, med hjælp fra Aleksandra fra butikken på Pilestræde. Der har været rigtig god service og hurtig feedback over mail. Kan varmt anbefales.

Respuesta de VANBRUUN
Fantastisk fin opplevelse på konsultasjon, Maria var super hyggelig og veldig hjelpsom. Anbefales!

Respuesta de VANBRUUN
Underbart vackert showroom. Fantastiskt service. Har köpt bägge mina ringar där och kan varmt rekommendera både utbud och kunskap av personal

Respuesta de VANBRUUN
Jag har bara positiva saker att säga om Johan och servicen han erbjöd under mitt besök!
Besöket var väldigt väl förberett. Johan var tillmötesgående och jag kände mig omhändertagen. Försåg mig med den information jag behövde för att ta informerade beslut.
5/5!
/Sebastian

Respuesta de VANBRUUN
Veldig hyggelig hjelp på mail og ved besøk begge ganger jeg har vært der. Anbefales

Respuesta de VANBRUUN
Hyggelig og dyktig personale. Fikk god hjelp

Respuesta de VANBRUUN
Fick otroligt bra hjälp av Rebecca! Så fint och lyxigt ställe, jättenöjd med hela upplevelsen!

Respuesta de VANBRUUN
Avslappende atmosfære, dyktige mennesker som jobber der som kan yrket sitt. Linn bisto meg fra start til slutt. Anbefaler på det sterkeste

Respuesta de VANBRUUN
Har vart i kontakt med personalen flertal gånger på Van bruuns showroom i Stockholm och fick absolut bästa och proffesionella hjälpen av Johan Hammenfors. 10/10!

Respuesta de VANBRUUN
I've had a very good experience buying an engagement ring for my fiancée at VanBruun in Amsterdam. Jordy was very welcoming, helpful and friendly throughout the process. I chose the Celine and with an express delivery. I was invited to pick up the ring well in time and within the agreed timelines. The ring later had to be adjusted slightly due to the fact that I had to guess the ring size of my fiancée's finger. We also chose to engrave the ring with the date of the proposal. This process also went as agreed and communication was excellent throughout. We're very happy with the ring, it is beautiful! I would highly recommend VanBruun.

Rebecca B var väldigt trevlig, serviceminded och hjälpsam. 😊

Respuesta de VANBRUUN
Great service! So nice and friendly. Flexible services. Nice location.

Respuesta de VANBRUUN
Vi fikk veldig god hjelp og oppfølging av Linn

Respuesta de VANBRUUN
Más información sobre otros tipos de reseñas.