Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I aftes spiste jeg her. Folkene var meget søde og hjælpsomme, tak for det. Jeg bestilte en ribeye bøf, lyserød og fik serveret opskåret, halvråt ubestemmeligt kød på tallerken, med en smule smørelse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde havde bestilt bord til klokken 18:00 og var der helt alene. Sjovt! Og hyggeligt at der efterhånden kom spisende gæster, medens vi sad der. Det var en meget dejlig aften og dertil en sød og... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Maden var ok - heller ikke mere end det. Der var i hvert fald langt fra Milanos skønne måltider. Salaten var hældt ud af en pose... Der var travlt - alt for travl. Stresset stemning, hvor tjenerne ha... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en risotto med Kongerejer. Fik serveret en risret med én stor reje ovenpå. Da skjold, tarme og hale var fjernet, var der ca. 20 gr. reje tilbage. Risene smagte af påbrændt gryderet, hvor man... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,0

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pris og kvantitet passer slet ikke…

Pris og kvantitet passer slet ikke sammen på take-away. Betalte 240 kr for et stykke fisk på størrelse med en pakke cigaretter. Ingen anvisning på hvordan maden serveres og varmes. Kartofler og tilbehør ikke inkluderet i prisen. Så hvis du har inviteret gæster skal du alligevel lave det meste selv. Der kommer jeg ikke mere. Måtte køre 2 gange frem og tilbage for at få maden.

23 de septiembre de 2022

Vi blev skuffede

Vi blev skuffede - maden smagte ikke af det det var og konsistensen på den oksemørbrad har jeg aldrig oplevet før !!
Den tilbehør som skulle have været på tallerknerne stemte ikke overens med det der stod på menukortet !!
Den ene af retterne var ravioli - der kom 12 flade ravioli ind på tallerken med lidt ost på !!
Så prøvede vi det og det behøver vi ikke mere !
Tjeneren lovede at vi kunne slippe for at betale for vores drikkevare (2 sodavand og 2 glas rose’) - da vi kom til afregningen kunne vi slippe for at betale for ravioli, den var på ingen måde de 135 kr værd !!

31 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DÅRLIG SERVICE OG FÅR IKKE DET MAN FORVENTER IFORM AF HVAD MENUKORTET SIGER!

Jeg har idag været inde og spise på denne meget "fine" restaurant...

Vi starter med at komme ind til et bord hvor der står et glas og en serviet til hver person, og ikke andet det ser ikke spor indbydende ud...
Efter vi har sat os kommer en tjener ned med et menukort og fortæller os hvilke ting vi ikke kan bestille fordi de ikke har på lager (hvilket kan ske:) )
Vi bestiller så mad og drikker vi bestiller lam, en mørbrad og en ravioli... vores drikkevare kommer som er rigtig fint, min mor bestiller dog et glas rosé for 80 kr som nok alt i alt kommer 50-60ml i glasset men igen fair det er jo en "gourmet" restaurant
Vores mad kommer så hvor min kæreste som bestiller en mørbrad får noget som ikke hverken ligner eller smager som mørbrad. Mørbraden var helt som tyggegummi og var HELT rød så vi beder om at at få den stegt noget mere. Den kommer så tilbage og er mere stegt men den minder mere om lam sådan som den er i kødet, den er slet ikke så "fast" som en mørbrad skal være.

Så til raviolien... Jeg bestiller en ravioli (en pastaret) og forventer self. at få en ret nu når den står under "pastaret" og ikke "forret" jeg fik 12 stykker pasta som jeg slet ikke blev mæt og var spist på 3 min maks. Jeg fik noget tørt brød og skulle selv spørge efter smør som bare var stegesmør og noget olivenolie...

Vi sidder så og snakker og prøver nyde maden selvom den er elendig. Min kæreste siger så "jeg synes den mangler noget tilbehør" så har de jo self. heller ikke givet kartofler som står på menukortet men i stedet aubergine og noget broccoli...

Det skal også siges tjenerne ikke ydet noget service.. andet end at de kunne komme ned og putte nyt rosé i min mors glas uden at spørge også skulle hun betale for et glas mere som hun ikke ønskede eller fik noget tilbud om hun ønskede det

Jeg går så op og siger til tjener alle problemerne og siger til hende jeg selv er tjener og kender til at man burde sagtens kunne skære ned i pris på nogle ting. Vi aftaler så at hun skal slette drikkevarende som jo er fair og som jeg var fint tilfreds med at gøre på denne måde. Hun kommer så ned til bordet med regningen hvor hun så bare har slettet raviolien ( den koster 140 kr og drikkevarene koster 240 kr så det 100 kr i forskel alligevel) RIGTIG DÅRLIG SERVICE OG MAN FÅR IKKE HVAD MAN FORVENTER AT FÅ FOR PRISEN, STEDET TITEL SAMT MAN IKKE KAN REGNE MED MENUKORTET OG HVAD SOM KOMMER PÅ TALLERKENEN

HOLD JER VÆK FRA DETTE STED SPIL AF PENGE 900KR VAR HVERTFALD IKKE DET VÆRD.

31 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjemmelavet og fantastisk

Hold da op…. 🤩
Fuldstændig fantastisk mad og spændende vin! Vi fik 3 retter og det vil jeg helt sikkert anbefale, hvis man kommer forbi.
Man kunne virkelig smage og fornemme at der bliver kræset for maden og det er hjemmelavet. Kan KLART anbefale!

9 de septiembre de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Manglende opmærksomhed - god kvalitet

Skønne lokaler, veltillavet italiensk mad… men pas på med det tvist af andre madkulturer, som f.ex jeres laksecarpaccio med mango og løg… og selvom den italienske, kvindelige tjener var super vidende og serviceminded, så blev oplevelsen lidt ødelagt af den danske tjener, som slet ingen fornemmelse havde for hvordan man tager sig af en kunde…. Hun var sød.. bestemt, men rent professionelt er hun en katastrofe.. jeg bad om et vinkort og hun sagde… ku skal jeg se, hvad vi har af åbne flasker! Dereftersagde hun til mig, at “vinkortet kan være svært at forstå”… hun serverede kaffe til os begge (det var kun mig der var færdig) min mand spiste stadig (han har en hjerneskade, der gør at han spiser langsomt)… jeg måtte bede hende om at fragte tallerkener udtog om at få en serviet… Hun har ingen forståelse for, hvad service er på en restaurant…. Og med prisniveauet (der er fint ift den gode kvalitet) restauranten har, forventer man også et personale der er tilstede og ser hvad man som kunde har brug for..

6 de agosto de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.