Veiligkopen Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I bought a drier almost a year ago. I had to call customer support for an issue today. The customer service was quite impressive to say the least. Quick, efficient and very helpful. They have referred... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een aantal dagen terug een koelkast besteld met spoed, omdat de onze kapot is, en we geen vervangende koelkast hebben. Hij zou de volgende dag geleverd worden. Nu 2 dagen verder, gisteren een m... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Veilig kopen en bemmel&kroon zijn 1 bedrijf al vanaf dag1 van Leidschendam necar naar Zoeterwoude rijndijk verhuist zitten nu samen daar gevestigd oprichter veilig kopen Renè van Bemmel al eigenaar... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Koelkast bleek toch niet op voorraad, dus levertijd niet gehaald. Communicatie over het tijdstip wanneer het dan wel zou worden was matig. Nam ook nog een kleine week extra toen het product wel binnen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine, koelkast, vaatwasser of ander apparaten? Als voordeligste internetverkoper van witgoed, keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten bent u bij VeiligKopen direct aan het beste adres. Veiligkopen levert uitsluitend apparaten welke geschikt en geleverd zijn door de Nederlandse importeurs/fabrikanten. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de door u bestelde apparaten worden geleverd met officiele fabrieksgarantie en een Nederlandse gebruiksaanwijzing

Medio

TrustScore: 3 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snelle en duidelijke levering

Snelle en duidelijke levering, duidelijke en heldere antwoorden bij vragen.
En ook het Transport bedrijf levert de bestelling netjes af.

Nou gewoon geweldig en 100% tevreden

Nou gewoon geweldig en 100% tevreden. Een van de redenen is dat het nieuwe product op zolder is gezet en het oude apparaat netjes is meegenomen. Vriendelijke heren die goed omgingen met hun kostbare tijd, goed op elkaar ingespeeld. Daarnaast de snelle levering van de warmtepomp droger (een dag).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beter online dan bij de witgoedzaak

Nadat de man van de witgoed-zaak ons uitlegde dat we de hele dag thuis moesten blijven omdat hij niet kon vertellen wanneer de levering zou plaatsvinden, zijn we naar huis gereden. Online hetzelfde artikel bij Veiligkopen gevonden, voor 20 euro minder, en bovendien ook keurig binnen de 2 uur geleverd die ze ons hadden beloofd.
Top

Nieuwe wasdroger aangekocht.

Nieuwe wasdroger aangekocht.

Had al eerder witgoed besteld bij Veiligkopen en was al zeer tevreden maar omdat mijn besteld product niet leverbaar meer was kreeg ik kosteloos een exemplaar uit het hogere segment aangeboden voor dezelfde prijs. Dit met de cashback actie van de leverancier en kassakorting van Veiligkopen kon mij geluk niet op. Zeker €250 bespaard. Het ophalen gaat ook zeer makkelijk en het personeel is zeer vriendelijk en helpt met inladen. Dit is een 5* firma

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service. Communicatie liep vlot.
Enige opmerking: wasmachine werd niet tot op de eerste verdieping geleverd omdat onze trap te steil was, dus dat hebben we zelf moeten doen. Was leuk geweest moest er hieromtrent een waarschuwing of dergelijke op de website gestaan hebben.

Afhaal Witgoed

Als je de mogelijkheid hebt om Witgoed af te halen, zeker doen!
Afspraak is niet nodig, wel binnen de openingstijden.
Excellente ervaring hiermee, je bent zo weer op de weg terug.
Goede prijs en zeker wat je uitgezocht hebt!
Ga zo door Veiligkopen!.
Groet,
Paul

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering en service prima verlopen..

Levering en service prima verlopen... Chapeau voor de servicemonteur... Hij heeft vakkundig werk verricht. Naast het verlenen van service (hete luchtoven) wat hij daadwerkelijk moest verrichten. Heeft de servicemonteur mij ook geholpen om een schroefje van de magnetron vast te schroeven. Het zou fijn en prettig zijn als er meer van deze servicemonteur('s) vakkundig werk leveren.

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.