Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget frustrerende oplevelse med Vejle Kommune, særligt i sager der omhandler børn. Kommunikation og sagsbehandling har virket uoverskuelig, og det har været svært at få klare svar og føle sig ordentl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Desværre som mange andre kommuner. Uduelige ansatte og elendige planlægning. Utroligt så mange penge der bare høldes ned i et stort hul. Sammen tid er de ved at gøeer midtbyen bil fri, ved at... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har, igen, fået en p afgift uden for min bopæl. Denne gang pga overskreden p tilladelse... med en dag, ikke noget med en venlig henstilling, nej, dagen efter 510 kr. Har talt med den afstump... Ver más

Información sobre la empresa

1. Oficina de administración municipal

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vejle Kommune - tlf. 76 81 00 00 - post@vejle.dk, Skolegade 1, 7100 Vejle.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Uha

En del ekstremt meget uheldige oplevelser med Vejle Kommune bl.a. blev mine sygedagpenge taget fra mig i 9 mdr!!!! - hvor jeg ikke kuinne få kontanthjælp, desværre er det ikke lykkedes mig at vinde sagen. Senest har jeg haft store problemer med Teknik & Miljø pga. naboklager. Naboen der klager er tidligere ansat på Vejle Kommune, Teknik & Miljø, og det kommer bestemt IKKE mig tilgode, tværtimod! Denne sag er endnu ikke afgjort, jeg har klaget højere op i systemet, og forventer svar indenfor en måneds tid.

15 de octubre de 2011
Valorada con 4 estrellas sobre 5

det her jeg bor

Vejle er et dejligt sted og bo, men den er dog lidt kedelig, der er ikke meget kunst over stedet. Vi har bruggen hvor jeg blev lidt skuffet da der kom metal udover det pæne beton som havde former. Vi har også lige de butikker vi har brug for.

9 de junio de 2011

hjælpi skolen?

hvor er stave hjælpen blevet af i skolen for dem der har det svært den ryg sæk ordblinde før hend kunne få stil rådig er væk man kan få programmen til pceren men det er jo ikke alle der råde til at købe bær bar til deres unger det er med til at de ikke kan følge med i skolen og kommer bage efter så det jo klart de taber mange unge helt nede fra folke skolen

15 de mayo de 2011
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tilflytter for to år siden

Dejlig kommune!
Vi har fået nogle gode oplevelser med servicen hos kommunen lige meget om det er teknisk forvaltning, børne og unge eller hvad der ellers har været. Deres hjemmeside er dog noget besværlig at finde rundt i hvis man skal finde nogle kontakter.

Dejlig kommune at bo I!

3 de mayo de 2011

Vejle Kommune er komplet ligeglade

med borgerne i Jelling. De laver nye vejføringer på trods af voldsomme protester fra byens borgere, handlende og forretningsførende. Byens nye "hovedvej" bliver ført gennem villakvarterer og forbi både skole og børnehave. Alt handler om penge og runestenene. Jellingborgerne har ikke noget som helst at skulle have sagt om deres egen by. Alle beslutninger bliver truffet af folk i Vejle, som er komplet ligeglade og som tydeligvis ikke har set det område hvor den nye vej skal være. Jeg har intet til overs for Vejle Kommune længere.

24 de abril de 2011

kunne gøres bedre

hvorfor skal vejle bruge så mange penge på gågade og gøre et torv i stand, samt et springvand, ved musikteatret, når de ældre og børn, skal undvære, det er ikke rimeligt.

25 de marzo de 2011
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vejle er landets bedste til at skabe gode rammer for iværksættere.

Der udføres iværksætterassistance på mange niveauer i en kommune af Vejles størrelse. Og af rigtig mange forskellige personer, uddannelsesinstitutioner og rådgivere, men den direkte indsats varetages og ikke mindst koordineres af kommunens Erhvervsudviklingsafdeling, Vejle Erhvervsudvikling.

De skal have ros for indsatsen og den store synlighed, der får 1000 iværksættere til at henvende sig på årsbasis. Med små som store problemstillinger. Med store og mere almindelige planer. Men alle med drømmen om at skabe sig deres egen virksomhed.

16 de marzo de 2011

okay

som helhed er kommunen okay dog bruges der penge på alt for meget lort så som lys i rundkørsel, og statue ar en hest på bagben midt på gågaden

26 de febrero de 2011

tja

ta, kan vel sige at det er ok, fik en dejlig velkomst-mappeda jeg komi randers kommune

10 de febrero de 2011

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.