Var med på turen til de franske alper. En helt fantastik tur, hvor alt fungerede. Har ikke tidligere været med på lignende ture og har heller ikke tidligere rejst alene. Men super søde deltagere og gu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
En fantastisk gravel-oplevelse i Bohemian Forest. Jeg vil på det varmeste anbefale Velo-challenge, som gav mig en stor oplevelse, samtidig med formen fik et kæmpe nøk op. Alle udfordringer fra fredede... Ver más
Velo Challenge leverer på alle måder. Den samlede oplevelse er til 6 ud af 5 stjerner. Det er uden tvivl en omfattende opgave at styre logistik, ruter og service for en rullende flok cyklister hen ove... Ver más
Jeg har haft fornøjelsen i at deltage på deres rejser 3 gange, og alle gange har de “overpræsteret” De arrangerer cykelrejser og cykeloplevelser fra øverste hylde, og der er tjek på ALT. Ruter er... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Vélo Challenge, hvor vi forvandler din passion for cykling til en oplevelse uden sidestykke. Vi specialiserer os i at skabe skræddersyede cykeludfordringer i hele Europa. Hver sæson præsenterer vi en ny destination for vores Road- og Gravel Challenge. Dette betyder, at du altid kan se frem til nye og spændende eventyr. Uanset om du er til asfalt eller grusveje, vil vores udfordringer skubbe til dine grænser og give dig mulighed for at udforske utrolige steder, samtidig med at du skaber minder og oplevelser for livet, der varer evigt.
Información de contacto
Dinamarca
- www.velochallenge.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget mere end en cykeltur
Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i en cykeltur arrangeret af Velo Challenge, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut var tilliden til firmaet i top, og de havde styr på alle detaljer. Kommunikation var præcis og klar, hvilket gjorde planlægningen og deltagelsen problemfri.
Medarbejderne og hjælperne var utroligt dygtige og arrangerede, og deres behagelige omgangstone gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Firmaet er meget detaljeorienteret og leverer en service, der går langt ud over, hvad man kan forvente. Ruterne var nøje gennemkørte og udvalgte, hvilket sikrede en fantastisk cykeloplevelse.
Hotellerne, vi boede på, var nøje udvalgte og af høj kvalitet, og sikkerheden var i top under hele turen. Alt i alt leverede Velo Challenge en uforglemmelig oplevelse, og jeg ser frem til at deltage i flere ture med dem i fremtiden. 🚴♂️😊
Godt arrangeret
Godt arrangeret. Super gode ruter med gode guider. Depoter med super forplejning.
Godt hotel med all Inclusive Kan varmt anbefale Velo Challenge.
Sierra Nevada- Super godt arrangeret…
Sierra Nevada- Super godt arrangeret tur - logistikken spiller bare :-) lækker mad på hotellet og fantastiske depoter på turen! Der er styr på sagerne og der køres i trygt miljø. Godt valgte ruter, hvor der er plads til alle, både mht fart og længe. Jeg har kun ros og anbefaling til turen til Sierra Nevada - Vi ses næste år!
Super arrangeret tur til et dejligt…
Super arrangeret tur til et dejligt sted.
Første tur sydpå med Velo Challenge var…
Første tur sydpå med Velo Challenge var en fantastisk oplevelse og jeg vil afsted igen.
Alt var super professionelt arrangeret, fra start til slut, lige fra introduktionen, indkvartering, ruterne, forplejning osv., osv.
Skønt “kun” at skulle tænke på at cykle og restituere.
De varmeste anbefalinger herfra, hvis du vil have en cykeloplevelse udover det sædvanlige og mulighed for nye bekendtskaber med samme interesse.
Jeg har været afsted adskillige gange…
Jeg har været afsted adskillige gange med Velo Challenge og det er ALTID nogle super gode ture. Alt er veltilrettelagt og professionelt håndteret og de medcyklende guider og støttepersonale super søde og altid parat med en hjælpende hånd eller et smil. Jeg har allerede booket næste tur... :-)
Det er anden gang jeg er med Velo…
Det er anden gang jeg er med Velo Challenge på tur sydpå. Endnu en gang spillede alting til mere en topkarakter. Der er styr på ALT ned til mindste detajle. Hvis du er på udkig efter en fantastisk oplevelse med godt kammeratskab, kan jeg kun varmt anbefale Velo Challenge og deres ekstrem fede cykel events.
La experiencia Trustpilot