👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Consulta las opiniones de los clientes
De sidste mange år, har vi haft faste folk gående fra Viktech. Der har været lidt udskiftning, men Viktech har været gode til at finde erstatninger. Konsulenten kigger ofte forbi, til et kort... Ver más
Havde kontakt med Micky fra Vikteck, han har flere gange skaffet mig de folk jeg skulle bruge, både med længere og kortere varsel, til diverse tømrer opgaver. Han viser sig på pladsen og følger op på... Ver más
La empresa ha respondido
Man lovede mig højt og helligt, over en periode på ca 1 måned, at de nok skulle kontakte mig vedr en stilling jeg havde set på deres "hjemmeside". Lige pludselig stoppede alt kontakt med dem. Han ring... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Viktech er en håndværksvirksomhed, som leverer fleksible personaleløsninger indenfor bygge-, teknik og anlægsbranchen. Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og el & teknik. Vores 700 ansatte håndværkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet.
Información de contacto
Runetoften 18, 8210, Aarhus V, Dinamarca
- 70209043
- viktech@viktech.dk
- www.viktech.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
jeg er rigtig glad for den hjælp
jeg er rigtig glad for den hjælp jeg kan få fra viktech det er gode folk jeg får
tilsendt og de møder hver morgen..
jeg har en god dialog med deres konsulenter jeg kan varmt anbefale dem
Malermester lars bladtkramer
God samarbejdspartner igennem de sidste …
God samarbejdspartner igennem de sidste 5 år.
Altid god service, hvis der opstår problemer bliver disse løst hurtigt!
Good service and quick response.
Good service and quick response.
I have had good experience with Viktech.
probably one off the best companies in their field
I like doing business with these guys. They are always polite and service minded. They are willing to find solutions instead off problems.
They do check up on their employes.
I think they are one off the best in their field.
Jeg er super glad for dem
Jeg er super glad for dem, man få de folk man har brug for. De lever det de lover
Når arbejdet presser
Når arbejdet presser, hjælper viktech altid.
du kan få folk næsten med en dags varsel. om man så kun skal bruge dem i 2.
Tak for samarbejdet gennem de sidste mange opgaver.
Malerfirmaet Morten Zilmer
Jeg oplevede et absolut …
Jeg oplevede et absolut tilfredsstillende forløb fra start til slut.
Konsulenten formåede at med sit tillidsvækkende væsen at skabe det rette grundlag for et sundt samarbejde.
Dygtige håndværkere
Dygtige håndværkere. Viktech stiller også basalt værktøj til rådighed, stor fordel ikke at skulle sørge for ekstra værktøj til en indlejet, som måske kun er inde en enkelt uge.
Godt og pålideligt vikarbereau.
Altid styr på tingene.
Vi har brugt Viktech gennem flere år og …
Vi har brugt Viktech gennem flere år og er er godt tilfredse med samarbejdet.
vh. HP
Tømrerfirmaet HP Jensen
Yder super service
Yder super service, og finder de montører man mangler i en fart.
Er gode til at vende tilbage, og spørge ind til de folk som man har lejet, om man er tilfreds.
Kan kun give de bedste anbefalinger
Super Personlighed , utrolig kvalificeret
Her har Viktech en super medarbejder i Martin Rasmussen.
Vi havde/har det bedste samarbejde, helt fra dag 1
De folk jeg får fra ham til vores firma, er helt i toppen kvalificeret el-folk.
Det vil jeg meget gerne takke for ham for.
Ser frem til meget mere samarbejde fra ham og Viktech.
Super god rådgivning
Super god rådgivning. Man er helt tryk ved det at bestille Vikarservice hos Viktech
Gensidig tillid og langvarigt …
Gensidig tillid og langvarigt samarbejde med Jørn. aftaler og opfølgning fungere perfekt.
Vi kan kun anbefale at samarbejde med Viktech og Jørn Nielsen.
Super samarbejde gennem de sidste 3 år.
Vi har over de sidste 3 år lejet el, vvs og tørmere af Viktech hvor vi altid har fået en god og faglig kompetent behandling.
Et fåtal af de medarbejdere vi har fået har ikke levet op til forventningerne, men det har Viktech løst hurtigt og effektivt.
MVH Carsten
Har lejet folk af victech til et større …
Har lejet folk af victech til et større hotel projekt i københavn, hvor vi skulle bruge 25-30 mand.
Alt har kørt rigtig godt. Det er utrolig nemt at mande op og ned, som projektet skrider frem.
Konsulenten (Alexander) fra Viktech er let at komme i kontakt med og har ført en god og professionel dialog hele projektet igennem.
Stor ros herfra.
Meget tilfreds
Vi har lejet Viktech medarbejdere gennem mange år, og er meget tilfredse med de folk vi har. Samarbejdet med vores kontakt Jørn fungerer fint, der er hurtig opfølgning og generelt godt styr på tingene.
Tillid og langvarigt sammenarbejde.
Aftaler bliver holdt og det er de rigtige folk jeg får til opgaverne.
Har fået hvad jeg har bedt om :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.