De har trukket pengene og ikke leveret ordren, så køb endelig ikke vin ved dette fusk firma, var meget behjælplige den første uge da de sendte forkert ordre, som jeg hurtigt sendte tilbage, for så ikk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bedste service jeg har oplevet fra en online vinhandel ever!!! De bør måske skifte væk fra Burd delevery, for de kunne hverken afhente varen ved vinkastellet til tiden eller aflevere som aftalt. De... Ver más
Jeg bestilte 6 fl Pouilly-Fuisse den 23. December og hurra den 6. Januar blev de leveret, mast ned i en tarvelig papkasse. Jeg havde da forventet lidt informationer omkring den lange leveringstid (and... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Elendig kundeservice
Bestiller 6 flasker Brunello på tilbud af årgang 2019. Pakken kommer ganske hurtigt, men de har sendt årgang 2020. Jeg har nu sendt dem tre mails vedr. ombytning, og ikke modtaget svar på én eneste af dem. Til gengæld har jeg siden købet modtaget minimum én tilbudsmail fra dem hver dag, hvilket bare provokerer en ekstra meget.
Jeg forestiller mig, at der er tale om en amatør der selv importerer vin, siden man vælger eller ikke har tid til, at svare sine kunder,
Næste skridt her fra bliver en officiel klagesag.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - MEN besvarer ikke mail sendt til dem ang rabatkode, hvilket kan være afgørende for fremtidige ordrer.
Gode tilbud til rn billig penge
Jeg oplevede hurtig levering af det jeg bestilte, uden problemer. Dejligt at man ikke er bundet af at skulle bestille 6 eller 12 flasker af gangen. Jeg var lidt usikker på grund af tidligere lunkne anmeldelser, men jeg kunne se det skyldes noget flytning af lager.
I det store hele passer vurderingen af…
I det store hele passer vurderingen af vinen på skrift med smagsoplevelsen. Priserne er meget fair. Meget hurtig ekspedering ofte kun 2-3 dage, hvis ikke det er op til en weekend.
God oplevelse
Har efterhånden handlet hos vinkastellet en håndfuld gange. Alle vinene var af beskrevet kvalitet og levering var hurtig og smertefri.
Jeg købte 2 kasser vin fra restlageret…
Jeg købte 2 kasser vin fra restlageret - billig men rigtig lækker vin, som kom lige til døren drønhurtigt. Det kommer jeg helt sikkert til at gøre igen!
Delvis annullering uden begrundelse og radiotavshed fra supporten
Halvdelen af ordren blev annulleret efter bekræftelse uden begrundelse.
Jeg melder at jeg ønsker hele ordren annulleret hvis ikke alt kan leveres. Dette ignoreres og den mangelfulde ordre sendes.
Jeg har stadig ikke hørt fra support.
Hurtig levering og produktet levede…
Hurtig levering og produktet levede helt op til beskrivelsen. Bente, Odense
Dejlige naturvine👍
Altid service i top
Alt fungerede perfekt: bestilling, vareoplysninger, leveringstid og aflevering - som sædvanlig! Mvh.
Advarsel!!! Svarer ikke og sender ikke din ordre
Placeret ordre på vin og udover en ordrebekræftelse har jeg intet hørt. Forsøgt flere gange at komme i kontakt med Vinkastellet men får intet svar.
Så køb ikke vin der såfremt du også ønsker at modtage den. Utrolig frustrerende at de trods flere henvendelser ikke svarer.
Advarsel! Tager betaling uden at levere varen.
Jeg bestilte en kasse vin hos Vinkastellet 11/8.
Betalingen blev trukket fra min konto 15/8.
21/8 skrev jeg en mail til Vinkastellet (der opgives ikke noget telefonnummer på deres hjemmeside), at jeg ikke havde modtaget min vin.
22/8 svarer deres kundeservice, at man vil tjekke op på ordren.
26/8 spørger jeg igen efter min vin.
27/8 beder Vinkastellet distributionsfimaet Xpressen tjekke op på ordren.
2/9 foreslår jeg, at der sendes en ny kasse vin eller min betaling tilbageføres. Ingen reaktion fra Vinkastellet.
11/9 giver jeg Vinkastellet fire dage til at afslutte min ordre. Ingen reaktion fra Vinkastellet, men Xpressen svarer, at de 13/8 (altså 2 dage før betalingen blev trukket fra min konto) havde meldt tilbage, at pakken var ødelagt under sortering.
17/9 skriver jeg denne anmeldelse for at advare potentielle kunder hos Vinkastellet, at de risikerer at smide penge ud ad vinduet.
Dårlig service
Bestilte vin den 20/8
Ordren er ikke modtaget, har skrevet til deres support 2 gange og de svare ikke retur.
Manglende service og ordre.
Ikke tilfredsstillende
God service og gode vine
Tak til Søren
Super gode vine - fed kundeservice og super fair priser
Pengene blev trukket, men modtog ingen vin
Bestilte vin på vinkastellet.dk og rykkede da ingen respons efter 3 uger. De svarede hurtigt at nu ville den blive sendt.
De trak pengene, men sendte ikke vinen.
To uger senere rykkede jeg igen - denne gang ingen svar.
Efter yderligere 2 uger gik jeg til banken for at få pengene retur.
Efter banken kontaktede vinkastellet kom pengene retur.
Virkelig fin service
Der opstod problemer med en levering, men Vinkastellet kom med en meget fin løsning herpå. Det var så meget okay !!

Respuesta de Vinkastellet
La experiencia Trustpilot