Vinkastellet Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De har trukket pengene og ikke leveret ordren, så køb endelig ikke vin ved dette fusk firma, var meget behjælplige den første uge da de sendte forkert ordre, som jeg hurtigt sendte tilbage, for så ikk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste service jeg har oplevet fra en online vinhandel ever!!! De bør måske skifte væk fra Burd delevery, for de kunne hverken afhente varen ved vinkastellet til tiden eller aflevere som aftalt. De... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 6 fl Pouilly-Fuisse den 23. December og hurra den 6. Januar blev de leveret, mast ned i en tarvelig papkasse. Jeg havde da forventet lidt informationer omkring den lange leveringstid (and... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

36 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Elendig kundeservice

Bestiller 6 flasker Brunello på tilbud af årgang 2019. Pakken kommer ganske hurtigt, men de har sendt årgang 2020. Jeg har nu sendt dem tre mails vedr. ombytning, og ikke modtaget svar på én eneste af dem. Til gengæld har jeg siden købet modtaget minimum én tilbudsmail fra dem hver dag, hvilket bare provokerer en ekstra meget.
Jeg forestiller mig, at der er tale om en amatør der selv importerer vin, siden man vælger eller ikke har tid til, at svare sine kunder,
Næste skridt her fra bliver en officiel klagesag.

28 de noviembre de 2025

Hurtig levering

Jeg oplevede hurtig levering af det jeg bestilte, uden problemer. Dejligt at man ikke er bundet af at skulle bestille 6 eller 12 flasker af gangen. Jeg var lidt usikker på grund af tidligere lunkne anmeldelser, men jeg kunne se det skyldes noget flytning af lager.

25 de noviembre de 2025

God oplevelse

Har efterhånden handlet hos vinkastellet en håndfuld gange. Alle vinene var af beskrevet kvalitet og levering var hurtig og smertefri.

26 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advarsel!!! Svarer ikke og sender ikke din ordre

Placeret ordre på vin og udover en ordrebekræftelse har jeg intet hørt. Forsøgt flere gange at komme i kontakt med Vinkastellet men får intet svar.
Så køb ikke vin der såfremt du også ønsker at modtage den. Utrolig frustrerende at de trods flere henvendelser ikke svarer.

15 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advarsel! Tager betaling uden at levere varen.

Jeg bestilte en kasse vin hos Vinkastellet 11/8.
Betalingen blev trukket fra min konto 15/8.
21/8 skrev jeg en mail til Vinkastellet (der opgives ikke noget telefonnummer på deres hjemmeside), at jeg ikke havde modtaget min vin.
22/8 svarer deres kundeservice, at man vil tjekke op på ordren.
26/8 spørger jeg igen efter min vin.
27/8 beder Vinkastellet distributionsfimaet Xpressen tjekke op på ordren.
2/9 foreslår jeg, at der sendes en ny kasse vin eller min betaling tilbageføres. Ingen reaktion fra Vinkastellet.
11/9 giver jeg Vinkastellet fire dage til at afslutte min ordre. Ingen reaktion fra Vinkastellet, men Xpressen svarer, at de 13/8 (altså 2 dage før betalingen blev trukket fra min konto) havde meldt tilbage, at pakken var ødelagt under sortering.
17/9 skriver jeg denne anmeldelse for at advare potentielle kunder hos Vinkastellet, at de risikerer at smide penge ud ad vinduet.

17 de septiembre de 2025

Dårlig service

Bestilte vin den 20/8
Ordren er ikke modtaget, har skrevet til deres support 2 gange og de svare ikke retur.
Manglende service og ordre.
Ikke tilfredsstillende

1 de septiembre de 2025

Virkelig fin service

Der opstod problemer med en levering, men Vinkastellet kom med en meget fin løsning herpå. Det var så meget okay !!

21 de abril de 2025
Logotipo de Vinkastellet

Respuesta de Vinkastellet

Hej Claus

Du har helt ret i, at der var en forsinkelse på leveringen af det presale, hvor du købte 6 flasker. Vi informerede om forsinkelsen og gav naturligvis mulighed for at annullere ordren, hvis man ikke ønskede at vente.

Jeg kan se, at din ordre blev leveret den 22. april.

Vedrørende kompensationen. Alle berørte kunder har modtaget en oplukker som kompensation. Hvis du ikke har modtaget den, sender vi selvfølgelig meget gerne en med det samme.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.