De har trukket pengene og ikke leveret ordren, så køb endelig ikke vin ved dette fusk firma, var meget behjælplige den første uge da de sendte forkert ordre, som jeg hurtigt sendte tilbage, for så ikk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bedste service jeg har oplevet fra en online vinhandel ever!!! De bør måske skifte væk fra Burd delevery, for de kunne hverken afhente varen ved vinkastellet til tiden eller aflevere som aftalt. De... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg oplevede hurtig levering af det jeg bestilte, uden problemer. Dejligt at man ikke er bundet af at skulle bestille 6 eller 12 flasker af gangen. Jeg var lidt usikker på grund af tidligere lunkne an... Ver más
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ordre 14591
Ordre 14591 - Bestilte 6.fl. hhv. Antinori Badia á 379,- og Tenuta San Gudio á 289,-) Vinen skulle være leveret 2-3 efter bestilling. Endnu ikke modtaget - Ingen reference til forsendelsen ( Tracking nr. eller leverandør)
Jeg har sendt SMS + flere opringninger på tlf. 53862686 - her er blot en telefonsvarer, ligesom der ikke svares på mails. Ordren ønskes annuleret .
Ikke eksisterende kundeservice. 0 stjerner herfra.
Penge trukket vin ikke leveret
Nedenstående er sendt på mail til jeres support afd. den 24/3 da i er helt umulige at få fat i. Dette er ikke acceptabelt, og jeg vil gerne kontaktes.
Hej
Albert Morot Savigny-Les-Beaune 1er Cru 2022
Hvornår kommer vinen ? I har hævet pengene den 7 marts, og der er stadig ikke leveret noget.
Ud over at det så vidt jeg ved er ulovligt at trække pengene før at varen er sendt, så er det også dårlig stil.
Hurtigt svar forventes, og hvis ikke vinene kommer i denne uge, vil jeg have pengene retur.
Desuden passer jeres førpris heller ikke, og det undre mig at I ikke svare på dette på Facebook, hvor der er flere der har kommenteret dette. Og nu har i så slettet tråden.
Jeg har personligt kunne finde den dyreste pris på denne, der svarede til 334 kr. “hvor at i skriver 799 kr.” hvis jeg havde vist dette, havde jeg ikke købt vinen.
Med Venlig Hilsen
Allan Sejr Grundtvig

Hurtig håndtering
Perfekt håndtering og hurtig respons, da pakkens indhold ikke var helt som aftalt, tak for det👌🏻

14 dagens leveringstid!!
Jeg bestilte 6 fl Pouilly-Fuisse den 23. December og hurra den 6. Januar blev de leveret, mast ned i en tarvelig papkasse. Jeg havde da forventet lidt informationer omkring den lange leveringstid (andre online forhandlere leverede inden nytår) og jeg havde da håbet at kunne få den forholdsvis dyre vin leveret i original kasse, men nej. Jeg tror jeg vil være lidt mere selektiv i næste bestilling.

Respuesta de Vinkastellet
God pris og rigtig hurtig levering.
God pris og rigtig hurtig levering.

Respuesta de Vinkastellet
Prisfald dagen efter? Det virker useriøst!
Jeg har købt vin, som blev markedsført med sponsorerede opslag på Facebook. Dagen efter min sænker I prisen yderligere med begrundelsen, at tilbuddet har været populært. Det virker mere sandsynligt, at I forsøger at rydde lageret. Det er et useriøst foretagende.

God vin
God vin, men savner at kunne ringe til jer for kontakt.

Respuesta de Vinkastellet
Der var hurtig og smertefri levering
Der var hurtig og smertefri levering. Lidt ærgerligt, at man ved tidlig bestilling gik glip af en super vinoplukker, der blev tilbudt til alle på B. Friday.
Opdatering 5/5/25: Bestillingen blev foretaget som et tidligt Black-Friday-tilbud, så derfor jeg kommenterede vinoplukkeren. Lidt lang tid med et svar nu - en "del måneder" efter opslag.

Respuesta de Vinkastellet
Fornuftig vin til en fornuftig pris
Fornuftig vin til en fornuftig pris.
Kan se hvis jeg sammenligner med andre firmaer, så er vinkastellet altid i den lave ende ift. pris. Leveringen var også hurtig og diskret. Hvis jeg skal nævne et lille men, så gad jeg godt vide i hvilket tidsrum leveringen ankom. Anbefaler gerne.

Respuesta de Vinkastellet
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering! Det trækker også op at vinene er gode;-)

Respuesta de Vinkastellet
Leveringen kunne med fordel være sat…
Leveringen kunne med fordel være sat mere diskret end ved opgangsdøren på gaden, eller været tilbudt muligheden for levering til pakkeshop.

Respuesta de Vinkastellet
Købte noget dejlig vin, og havde valgt at afhente i Vejle. Da vi ikke kunne få afhentningstidspunktet til at passe, blev vinen leveret til hjemadresse i stedet - super service.
Rigtig god vin til en meget fornuftig pris
Rigtig god vin til en meget fornuftig pris. Fantastisk service.
Ingen kommunikation
Lækkert vin, men i er umulige at komme i kontakt med, jeg har i 3 uger forsøgt at få en faktura uden held.
OPDATERET:
Sendt mail til jeres Support mail ons. 7. aug.,tirs. 13. aug tirs. 20. aug
Jeg vil rigtig gerne have en faktura på min ordren #9707

Hurtig ekspedition.
Nåede at få 2 ekstra flasker vin med på ordren
Yderligere 15% rabat på i forvejen nedsatte vine.
What's not to like?

La experiencia Trustpilot