Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vivabolig burde lukkes ned. Igen får jeg en trussel med at blive kylet ud, fordi at en nabo åbenbart har klaget over hvordan jeg går rundt i min egen lejlighed. Hold jer væk fra Vivabolig. Jeg hverk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg boede kort i ø-gaden, dette var dog inden den store renovering, hvorfor jeg ikke har oplevet huslejestigning eller byggerod. Det er altid øv at skrive sig op og betale penge for at stå på en list... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Medio maj 2011 blev jeg fast lejer hos Viva Bolig i Aalborg (Førhen Boligselskabet Østparken). Det skulle sidenhen vise sig at være noget som jeg er blevet meget glad for at have gjort. Ejendomsfunk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Escrito por la empresa

Almen boligorganisation med 4500 boliger i Aalborg, Jammerbugt og Rebild Kommune. Vi administrerer, drifter og bygger boliger til unge, familie, seniorer og ældre.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vivabolig burde lukkes ned

Hold jer væk fra Vivabolig. Jeg hverken fester hver weekend, hører tårn høj musik 24/7 eller lignende, så du undrer dig nok over hvilken grund man så bliver truet med at blive smidt ud på? Det skal jeg fortælle dig. Ved at naboen klager over at man går rundt i sin egen lejlighed kl 22:00. De ripper jer for penge og uddeler skræmmekampagner.

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og venlig service!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Viva Bolig som lejer i 10 år. Personalet er altid meget professionelle, venlige og hjælpsomme, og de svarer hurtigt, når man har spørgsmål eller brug for hjælp.
Der er mange fordele ved at bo hos Viva Bolig, både når det gælder tryghed, god kommunikation og vedligeholdelse af boligen. Alt bliver håndteret effektivt og med respekt for beboerne.
Jeg kan varmt anbefale Viva Bolig til alle, der leder efter en seriøs og pålidelig udlejer, som virkelig tager sig af sine lejere.

15 de septiembre de 2025

Hjælpsomhed og ordentlighed

Jeg har været utroligt glad for at leje bolig hos Vivabolig. Der har været god behandling hele vejen igennem. Der blevet taget godt imod mig ved indflytning, og der har ligeledes været hurtig og suveræn hjælp ved behov.
Under fraflytning blev jeg godt forberedt, og mødte igen hjælpsomhed og ordentlighed.
Kan varmt anbefale Vivabolig. Jeg havde fornøjelsen af, at bo på Langbrokrovej i Vodskov. Stor ros til personalet.

30 de noviembre de 2024

Respuesta de Vivabolig

Tusind TAK for din anmeldelse. Det er præcis hvad vi ønsker at stå for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I Anneby er der godt at være.

Viva bolig har skabt rammerne om en lille flække midt imellem Aalborg Vestby og Mølholm, det er afdeling 29, Anneby. Her er bygget 110 familieboliger og det rummer alt fra ét til 4 værelses lejligheder, plus 2 længer med rækkehuse.

I Anneby er det godt at være. Her hjælper vi hinanden, og der er et godt naboskab. Vi bryder os om, at vi alle trives og har det godt, og ikke mindst skal det være rart for alle at bo dør om dør.

Her er plads til forskelligheder, fordi vi har et fælles mål om at skabe et godt og positivt nærmiljø med vore naboer.

Viva bolig er altid behjælpelig hvis vi er i tvivl om noget. De er flinke til at få løst eventuelle udfordringer hurtigt og effektivt. Og så er det bare yderst behageligt at vi kender vores viceværter og det øvrige personale der har sin gang i afdelingen.

Skulle jeg finde en ulempe, ville det være at det kan være en udfordring at have knapt med tid når man skal ud af døren, for der er så mange søde naboer man lige skal hilse og vinke til. 😜😉

Viva bolig får pladen fuld her hos mig. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har aldrig et sekund fortrudt at jeg er flyttet her ud, og kan slet ikke forestille mig nogensinde at skulle bo et andet sted.

26 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

For VIVAbolig som kalder sig et…

For VIVAbolig som kalder sig et almennyttig boligselskab, så handler handler det tilsyneladende om at få samfundets svage helt ned med nakken. Jeg har en god veninde, som pga. Sygdom og et tab ikke var i stand til at flytte ind lejebolig. Hun tilbød at afdrage indskuddet. Men istedet har Vivabolig sendt først til fogedretten og nu til Civilretten, fordi de vil have en selvmordstruet kræftsyg dømt som dårlig betaler. Sikke et hjerteløst og modbydeligt foretagende. Jeg har oplevet mere forståelse hos Inkassofirmaer end hos Vivabolig.

Fy for pokker. Vivabolig driver fattige kræftsyge til forsøg på selvmord.

Jeg har hjulpet hende med breve, så det min personlige oplevelse af sagen på nært hold.

10 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig behandling i forbindelse…

Forfærdelig behandling i forbindelse med min fars død efter at mine forældre har boet næsten 50 år ved Vivabolig!

12 de diciembre de 2023

Hej Jeanette
Det er jeg virkelig ked af at høre at du har haft en forfærdelig oplevelse med Vivabolig. Jeg vil rigtig gerne høre om din forfærdelige behandling. Det er ikke sådan vi ønsker at nogen skal opfatte os. Vi ønsker at levere en god service også til dig som pårørende til beboere.

Hvis du ønsker st fortælle mig om det så ring til mig på 40536049 når det passer dig. Vi kunne evt. mødes i starten af det nye år.

Måske kan jeg ikke hjælpe dig, men vil gøre hvad jeg kan for, at det ikke er en dårlig oplevelse. Måske kan jeg lære, hvad vi ikke skal gøre en anden gang.

Trods alt Godt Nytår

Lotte Bang

Fantastisk samtale 🤗

I formiddags ringede jeg angående et spørgsmål til mit varmeregnskab og jeg har ALDRIG talt med så sød og venlig og en der svarede på de måske dumme spørgsmål man har på en forklarende og virkelig sød måde, sjældent at opleve så venlig en person i telefonen hos Vivabolig, mange gange taler de nedladende og uhøfligt til en så man ligger røret på, hende jeg talte med fortjener 5 stjerner plus og en 🌹

19 de septiembre de 2023

Tak

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det var rejsegilde Idag ud på…

Det var rejsegilde Idag ud på konvalvej, de serverede kun svinekød
Det sku ikke okay

18 de septiembre de 2023

Hej Rami Omar
Det beklager jeg meget. Jeg er ked af at du ikke gjorde os opmærksom på det på stedet, så havde vi fundet en løsning. Vi vil tænke over det en anden gang.
Lotte Bang

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har boet i viva bolig side 2017.og har…

Har boet i viva bolig side 2017.og har aldrig mødt noget form for empati. Limfjorden op af gamle dage. De har en stor tilbøjelig hed til at udsætte deres lejre. Ved mindste overskridelse af dato huslejen skal falde. Ligger der et brev med leveringsattest om udsættelse af lejemålet. Hold jer langt væk fra det selskab.de hverken svare på mail eller deres beborrådgivning er ikke til megen hjælp. Der bliver heller ikke svaret på mail. Og snakke med dem i telefon. Er en stor sviner og råbem fra huslejen/kontoret. Syntes ikke deres kovnitive færdigheder i tale er ok. Ingen forståelse overhovedet. En stor skamplet i forummet. Bo i Aalborg og burde ikke være der. De har deres egen løb. Kunne jeg bare ligge de skrivelser op fra dem og fogeden. Så var der noget at læse

23 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De overholder ikke sine aftaler og…

De overholder ikke sine aftaler og forventer at du betaler mere end hvad der står på kontrakten.

Jeg overholder først min del af vores aftale når de overholder deres. Indtil da får de ikke en rød øre.

26 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Paying rent to live on construction site

Living on a construction side none stop. Why am I paying rent when for the past 2 years, almost every day from the morning you hear construction work either coming from your building or the neighborhood. I'm so tired of it. Second day of the year and the same situation. The whole building is vibrating from power tools, THIS IS RIDICULOUS!!!! I don't care how they handle everything else, if there will be constant noise and you have no peace in your own house, what is the point? If someone knows a legal action towards this, please let me know! There should be compensations for this. If they told me I will be living in this conditions, I would never move to this place.

1 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fem store sure smileys fra os

Fem store sure smileys fra os. Den ene stjerne skal man vælge for at kunne oprette et indlæg her. Jeg kan desværre i dette tilfælde om ikke andet virkelig give totale bundkarakterer til vivabolig. Vi boede under et år på store Tingbakke, Vodskov. Vi er henholdsvis 48 år begge to, Ingen røg, ingen dyr, ingen fester og trods vi selv gjorde en grundig hovedrengøring i boligen som er 85 kvm ca fik vi efterfølgende en regning for knap 10 timers rengøring fra vivaboligs egne rengøringsfolk i en tom bolig!!. Man kan altså gøre ret meget rent i en tom lejlighed i knap 10 timer! Men det skulle vi betale trods vi selv havde været rundt og gøre rent. Der kunne måske være lidt hist og pist man havde overset men 10 timers efter-rengøring i en tom lejlighed. Hvad F....bilder de sig ind! Usmageligt. Vores søde nabo bekræftede iøvrigt en ca 2 timers tilstedeværelse i boligen af vibaboligs egne rengøringsfolk. Min kæreste kan bekræfte en 4 timers rengøring bare i køkkenet! Så vær forsigtig folkens med at leje jer ind. I får en bon fra en anden verden. Iøvrigt var der en misforståelse med datoen for flytning og deraf blev jeg truet telefonisk fra deres kontor med en foged der ville sørge for ryddelse af boligen, men hov hey, en lejebolig samt jeg var yderst samarbejdsvillig og var ude til den aftalte tid trods alt. Min kæreste og jeg har været rystet i forløbet som heldigvis er et overstået kapitel, og vivabolig har vi lagt i graven, som i graven, og aldrig mere..

4 de abril de 2022

Thumbs up

Boede på Sjællandsgade 8,5 år og har kun oplevet fantastisk service fra VivaBolig. Når der har været noget, der ikke virkede, blev det fikset med det samme og ved udflytning var de også mere end rimelige. Søde og hjælpsomme medarbejdere.

30 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super selskab er der det mindste…

Super selskab er der det mindste problem bliver det løst på under 1døgn og man har medbestemmelse når der kommer genhusning da de bliver moderniseret med varme i gulvet og 3 lags glas og de betaler dig alle udgifter i forbindelse med genhusning og tilbage igen

6 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vivabolig offering a terrible service and trying to cheat us out of our money

We moved out from a small apartment* after 2 years of tenancy, with no overdue payments or any extra damages to the apartment. The company took our move-in deposit, threw huge stacks of paperwork at us, and is now trying to get us to pay almost 15000DKK(!), even though we kept the apartment clean and haven't driven a single nail in the wall.

Be aware of the trick they are pulling. When you move in they make you sign an assessment of the apartment's condition, listing minimal damages. When moving out, they come into your apartment with high end photo and lighting equipment, take pictures of every single crack in the wall, then try to make you pay for the damages, among other things like previously not mentioned overhead fees.

While living there I got several dozen payment notification letters addressed to people who didn't live there. It should've been a red flag.

Yesterday we received another invoice of several thousand krone on top of all the previous fees, even though we're not even living there anymore. As a student, I couldn't pay those fees, even if I wanted to. I'm getting a lawyer.

*Our apartment was listed as cca. 50 square meters gross, even though it was a single-space a 7m*4m square.

23 de febrero de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.