Na order duidelijke communicatie mbt levering, ook door de bezorgddienst. Zeer blij met de kwaliteit van de mast, vlag en wimpel Dus geslaagd!
Zeer snelle levering! Perfecte kwaliteit! Door weer en win moet je vlag er mooi bijhangen zonder rafelige uiteinde; dat zie je zo vaak. Dat stoort mij mateloos voor een symbool als een vlag. De beste... Ver más
Na de bestelling is eea vlot verzonden en mocht ik de volgende dag mijn besteling ontvangen. Alles in een vrolijke doos dat de vlag uit kan :-)
Wel redelijk snel bezorgd, had een protestvlag(omgekeerde nederlandse vlag)besteld. Ik krijg een gewone vlag. Gereageerd bij de klantenservice. Ik moest vanwege omgekeerde haakjes en touw zelf maar de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online de grootste in vlaggen en masten.
Richterlaan 4, 9207 JV, Drachten, Holanda
- 0512778272
- info@vlaggenunie.nl
- www.vlaggenunie.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snel verzonden en ontvangen
Snel verzonden en ontvangen. Goede kwaliteit.
Een prachtige wimpel snel geleverd
De bestelde wimpel werd een dag na het bestellen reeds geleverd. Hij was bijzonder goed verpakt en kon door de postbode in de brievenbus bezorgd worden.
Door de juiste informatie heb ik de goede maat wimpel gekocht. hij komt goed tot zijn recht aan de mast ook geleverd door Vlaggen Unie.
Goede communicatie en snelle levering
Vlag die ik wilde bestellen was niet in voorraad, maar kreeg een mailtje zodra deze weer voorradig was. Daarna werd de bestelling snel afgerond en geleverd.
Goed verpakt en snel geleverd.
Lange levertijd en lagere kwaliteit dan verwacht.
Duurden aardig lang voordat de vlag er was. Geen goede communicatie over de aflevering. Vlag is van redelijke kwaliteit, maar niet echt heel stevig. Had meer verwacht van een Vlaggen Unie.
Goed aanbod en snelle levering.
Goed aanbod en snelle levering. Wat aan de dure kant wel, maar ook goede kwaliteit zo te zien.
Snel service en uitstekende qualiteit…
Snel service en uitstekende qualiteit vlaggen.
we hebben alles kunnen vinden wat we…
we hebben alles kunnen vinden wat we nodig hadden om onze vlaggenmast klaar te maken en de bestelling en bezorging liepen gesmeerd.
Snelle levering.
Snel en keurig verzorgd
Snel en keurig verzorgd. Bovendien zeer betaalbaar.
Wimpel en vlaggenlijn
Wimpel en vlaggenlijn waren helemaal conform
De levering van de NL en EU vlag zou…
De levering van de NL en EU vlag zou binnen één dag zijn, maar duurde 2 dagen. De levering van de gemeentevlag zou binnen 4-6 werkdagen zijn, maar is ondertussen 15 dagen geleden.
De vlaggen zelf zijn niet van stof, maar van kunststof. Wellicht is dit steviger dan stof.
Snel geleverd en ziet er mooi uit.
De wimpel was een vod
De wimpel was een vod. Met terugzending: portokosten meer dan de helft van de waarde van de wimpel