Banner for Volvia

Volvia Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mja bra upplevelse, jag har haft VOLVIA förut och har väl aldrig behövt nyttja försäkringen. Anledningen nu var att det försäkrings bolag jag haft till nu var så pass mycket dyrare på att försäkra m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Volvia fanns när vi var med om en trafikolycka utomlands. Allting fungerade felfritt. Från att bilen transporterades till Sverige, att vi fick resan tillbaka ordnad till att bilen reparerades. All... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bara behövt nyttja försäkringen en gång pga parkeringsskada men då vi inte kunde säga exakt tid och plats för skada utgick ingen ersättning. Då bilen är privatleasad via Volvo tillåts vi inte byta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter en avåkning då jag väjde för ett rådjur, kvaddades bilen och bedömdes att skadorna var för stora och att bilen löstes in. Ärandet hanterades snabbt och smidigt utan krångel. Inlösen summan mot... Ver más

1. Agencia de seguros de automóviles

Escrito por la empresa

Volvia är Sveriges enda märkesförsäkring för Volvo. Sedan 1959 har Volvia försäkrat Volvobilar i samarbete med Volvo Cars. Som specialister på bilförsäkring för Volvo får du snabb och kunnig hjälp - när du behöver det som mest. Oavsett om du har en ny eller äldre Volvo får du en bilförsäkring med många fördelar som personlig service, smidig skadehantering och marknadens längsta maskinskydd när det gäller mil. Volvia har ett nära samarbete med auktoriserade Volvoverkstäder vilket gör att du kan anmäla skada på det sätt som passar dig bäst: i Volvia-appen, direkt i Volvoverkstaden, på Volvia.se eller hos kundservice. Du får alltid Volvo originaldelar och reparation vid auktoriserad Volvoverkstad - för att bevara din Volvos säkerhet, funktion och kvalité. Läs mer på Volvia.se

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

688 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

240 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det är enkelt och smidigt om det skulle…

Det är enkelt och smidigt om det skulle hända något

11 de agosto de 2026

Hej Anders!

Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett fint omdöme.

Vad glada vi blir att höra att du upplever det smidigt och enkelt hos oss när oturen är framme! Det är just så vi vill att det ska kännas.

Tack för att vi har fått hjälpa dig när det har behövts och tack för visat förtroende!

Respuesta de Volvia

Tack för ditt fina omdöme.

Vad härligt att höra att du upplever kontakten med oss som lättsam och tydlig!

Bra service och kunnig personal

Bra service och kunnig personal

7 de agosto de 2026

Hej Kjell!

Det glädjer oss att du är nöjd med servicen och hjälpen som du har fått av oss, det är viktigt!

Tack för att vi har fått hjälpa dig när det har behövts.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gick snabbt och enkelt att köpa en…

Det gick snabbt och enkelt att köpa en försäkring till min bil och till ett rimligt pris.

10 de agosto de 2026

Hej Tord!

Vad glada vi blir att du har valt att försäkra din bil hos oss!
Det är även bra att du upplevde det som snabbt och enkelt att försäkra bilen här, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Tack för visat förtroende och välkommen till oss!

Professionell säljare med gott bemötande

Professionell säljare med gott bemötande

Hej Kristina!

Det gör oss glada att höra om din positiva upplevelse!

Tack för ditt fina omdöme och för visat förtroende.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fick Volvias försäkring i och med…

Fick Volvias försäkring i och med bilköp. Har ingen erfarenhet i övrigt.

Hej Martin!

Stort grattis till din nya bil!

Vad härligt att du fick med dig en originalförsäkring hos oss på Volvia, det är bara att kontakta oss om det finns något vi kan hjälpa till med.

Jag önskar dig en fin dag och välkommen till oss!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag behövde byta min försäkring

Jag behövde byta min försäkring, ifrån en Volvo till en annan. Gick jättesmidigt, trevlig kontakt och fick någon rabatt ock.
Kristin gjorde ett kanonjobb!
Försökte inte sälja massa extra utan informerade bara att det finns mer men inget påtryckande👍🏻

9 de agosto de 2026

Hej Niklas!

Tack för att du har tagit dig tiden att skriva ditt fina omdöme.
Vad glada vi blir att höra om din kontakt med vår fantastiska rådgivare Kristin!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En väldigt positiv köpupplevelse!

Mottagandet, flexibiliteten och kundfokus hos säljaren - jag har bara gott att säga. När bilen sedan lever upp till förväntan kan jag inte vara annat än supernöjd!

5 de agosto de 2026

Hej John!

Tack för att du har tagit dig tiden att dela med dig av din positiva upplevelse hos de fantastiska återförsäljarna på Volvo.
Vi är stolta över vårt samarbete med dom.

Stort grattis till ditt bilköp!

Trevligt bemötande

Trevlig och, som det verkar, ärlig försäljare.

Respuesta de Volvia

Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ditt fina omdöme.

Vad härligt att höra att du är nöjd med hjälpen som du har fått av oss!

Tack för visat förtroende!

Personlig kontakt.

Hej Bengt!

Vad glada vi blir att du upplevde kontakten personlig! Detta är något som är viktigt hos oss.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!

Dom svarade i telefon

Dom svarade i telefon

Hej Joakim!

Vad härligt att höra, hoppas du är nöjd med den hjälpen du fick av oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med min upplevelse

Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick ett trevligt bemötande, snabb hjälp och tydlig information genom hela processen. Personalen var professionell och hjälpsam, och jag känner mig trygg med min Volvo-försäkring. Tack för den fina servicen!

7 de agosto de 2026

Hej Emil!

Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ditt fina omdöme och de fina orden! Vad härligt att få höra om din positiva upplevelse.

Tack för ditt förtroende och för att vi har fått hjälpa dig när det har behövts.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig personal hjälpte mig med…

Trevlig personal hjälpte mig med försäkringen. Jag fick all information jag var intresserad av.

Hej Nicolae!

Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med hjälpen och servicen som du har fått av oss.

Tack för att du har tagit dig tiden att dela med dig av din positiva upplevelse här!

Utmärkt och enkelt.

6 de agosto de 2026

Hej Tom!

Tack för ditt omdöme.

Vi lägger stor vikt vid att försäkringen ska kännas enkel. Eftersom det är en originalförsäkring, bidrar det till både en stor trygghet för dig som bilägare men även smidigheten hos dem auktoriserade verkstäderna. Vi blir glada att du bedömer oss som utmärkta. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Är helt ny brukare men hittills allt…

Är helt ny brukare men hittills allt gott och bra

31 de julio de 2026

Hej Per-Axel!

Först och främst, Välkommen!

Det är härligt att höra att din upplevelse av oss har varit positiv. Vi blir glada när vi får hjälpa till. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick snabb och tydlig hjälp att…

Jag fick snabb och tydlig hjälp att fatta eget beslut om erbjuden tilläggsförsäkring till vår bil och jag är mycket nöjd med samtalet!

6 de agosto de 2026

Hej Lennart!

Tack för ditt omdöme.

Det är viktigt för oss att man har en försäkring som stämmer överens med sitt behov av bil och sin förväntan av exempelvis hyrbil, djurkollision med mera. Det glädjer oss att du har fått snabb och tydlig hjälp som har bidragit till ett önskat beslut. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Grymt trevlig säljare

Grymt trevlig säljare! Degen va lugn och förtroendeingivande, han har lovat att ha min djurgårdsskylt på bilen i två veckor eftersom han glömde att lämna den till oss!

Hej Dennis!

Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad härligt att höra om din positiva upplevelse hos de fantastiska återförsäljarna på Volvo. Vi är stolta över vårt samarbete med dom.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra handledning med rätt service som…

Bra handledning med rätt service som fix försäkringen som jag ville ha.

Hej Andreas!

Vad glada vi blir att du har valt att försäkra din bil hos oss. Vi är måna att försäkringen ska tillgodose ditt behov av exempelvis hyrbil, djurkollision, nyckelförsäkring med mera. Vi är glada att få hjälpa till.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har ingen uppfattning eftersom det är…

Har ingen uppfattning eftersom det är första gången som jag varit i kontakt med Volvia.

Hej Claes Erik!

Även fast du inte har hunnit bilda dig en uppfattning om oss ännu tackar vi för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme.
Vi hoppas att få ge dig en positiv uppfattning framåt!

Du är varmt välkommen att kontakta oss om det finns något vi kan hjälpa dig med.

Nellie på Volvia

8 consejos para escribir buenas reseñas.