Banner for Volvia

Volvia Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mja bra upplevelse, jag har haft VOLVIA förut och har väl aldrig behövt nyttja försäkringen. Anledningen nu var att det försäkrings bolag jag haft till nu var så pass mycket dyrare på att försäkra m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Volvia fanns när vi var med om en trafikolycka utomlands. Allting fungerade felfritt. Från att bilen transporterades till Sverige, att vi fick resan tillbaka ordnad till att bilen reparerades. All... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Torrsprickor i däck , dåliga torkarblad , batterier som inte tog laddning , taklucka med läckage som inte erkändes , bromsbelägg som rapporterats som dåliga på tidigare service - man undrar hur nybesi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej, Mötet var bra, tack för det. Jag vill dock gärna ha en bekräftelse på att tjänsten sägs upp i samband med att jag säljer bilen. Detta framgår inte av avtalet, och jag vill därför få det... Ver más

1. Agencia de seguros de automóviles

Escrito por la empresa

Volvia är Sveriges enda märkesförsäkring för Volvo. Sedan 1959 har Volvia försäkrat Volvobilar i samarbete med Volvo Cars. Som specialister på bilförsäkring för Volvo får du snabb och kunnig hjälp - när du behöver det som mest. Oavsett om du har en ny eller äldre Volvo får du en bilförsäkring med många fördelar som personlig service, smidig skadehantering och marknadens längsta maskinskydd när det gäller mil. Volvia har ett nära samarbete med auktoriserade Volvoverkstäder vilket gör att du kan anmäla skada på det sätt som passar dig bäst: i Volvia-appen, direkt i Volvoverkstaden, på Volvia.se eller hos kundservice. Du får alltid Volvo originaldelar och reparation vid auktoriserad Volvoverkstad - för att bevara din Volvos säkerhet, funktion och kvalité. Läs mer på Volvia.se

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

695 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

244 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ett bra företag

Ett bra företag, trevlig personal och bemötande, hjälpsamma.

30 de julio de 2026

Hej Christina!

Tack för den fina beskrivningen av oss. Det är viktigt för oss att man får bra och trygg hjälp när man behöver den. Vi uppskattar att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Jag önskar dig en fin helg!

Service toppen

Service toppen

Hej Kund!

Vad glada vi blir att du är nöjd med vår service. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag önskar dig en trevlig helg!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jätte tråkigt att jobba med er

Jätte tråkigt att jobba med er

28 de julio de 2026

Hej Iryna!

Tack för ditt omdöme.

Det är tråkigt att läsa att du inte är nöjd. Det framgår inte i ditt omdöme, vad som har gjort dig missnöjd. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice via 031-345 67 00 eller vår skadeservice via 031-345 69 00, om du önskar att se över ett ärende eller få hjälp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med hela…

Jag är väldigt nöjd med hela köpupplevelsen. Personalen inger stort förtroende och agerade både professionellt och med omtanke. Bemötandet var trevligt från början till slut, och uppföljningen efter köpet var mycket bra. Kan varmt rekommendera dem!

Hej Johan!

Tack för ditt omdöme.

Vi blir så glada att du är nöjd med din köpupplevelse. Det du beskriver, gör oss mycket stolta. Ett köp är ett stort beslut som kräver omtanke och trygghet. Därför glädjer det oss att det är den upplevelsen du har haft. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Ni är let och ha göra med

Ni är let och ha göra med

Hej Ulf!

Tack för ditt omdöme.

Vi blir glada att läsa att du upplever oss enkla att ha och göra med. Vi är måna om att försäkringen ska vara trygg och smidig. Det ska vara enkelt att göra en skadeanmälan eller kontakta oss vid frågor eller funderingar. Tack för att du tog dig tiden att dela din upplevelse!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra service med trevlig personal i…

Bra service med trevlig personal i verkstaden. De personer som arbetar för att ta emot kund var inte så hjälpsamma.

Hej Margit!

Vad tråkigt att läsa att personerna som tog emot dig inte upplevdes hjälpsamma. Det glädjer oss i alla fall att ni fick bra service i verkstaden och att dem upplevdes trevliga. Tack för ditt omdöme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kunnig och trevlig säljare som…

En kunnig och trevlig säljare som svarade på alla våra frågor.

Hej Liss!

Det är härligt att läsa om din upplevelse. Det är viktigt att det känns tryggt och att det ger möjligheten att fråga om allt man funderar på. Det glädjer oss att du fick hjälpen du önskade. Tack för att du delar med dig!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Säljaren gav ett bra helhets intryck.

Säljaren gav ett bra helhets intryck.

Hej Micael!

Härligt att höra att du är nöjd med säljaren. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det så här jag jobbar med Ambassaden…

Det så här jag jobbar med Ambassaden och vi kör Volvo bilar hela tiden och det va jag som rekommenderar dom att vi köper Volvo och till slutet jag fick köpa en Volvo till mig själv det därför och jag är väldigt nöjd plus Volvo är den säkraste bil i hela världen tack

Hej Emanuel!

Tack för ditt omdöme.

Det gör oss glada att du har rekommenderat Volvo som märke för era bilar och att även du fick köpa en Volvo. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg försäkring i samarbete med Volvo och vi hoppas att vi har fått hjälpa er att försäkra bilarna. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Toppen 👍

Jag fick en bra upplevelse, trevliga och hjälpsamma personal. Jag ger 10/10.

Hej Gholam!

Tack för ditt omdöme.

Härligt att läsa att du ger oss 10 av 10. Det gör oss glada när vi får hjälpa till. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag önskar dig en fin fortsatt sommar!

Bra upplevelse

Ärlig och inte allt för säljig säljare. Smidig transaktion

Hej AH!

Tack för ditt omdöme.

Det låter som att du har köpt en ny bil. I såfall vill jag börja med att gratulera för den nya bilen. När man köper en ny bil önskar man en trygg vägledning och smidighet, vilket du verkar ha fått. Det glädjer oss.

Jag önskar dig en fin fortsatt sommar med din nya bil!

Bemötandet

Bemötandet

Hej Anders!

Tack för dina 5 stjärnor för vårt bemötande.

Det glädjer oss att vi får hjälpa till när det behövs. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra servis hjälp med det jag behövde…

Bra servis hjälp med det jag behövde Sam om jag hade någon annan fråga.

Hej Yvonne!

Tack för ditt omdöme.

Vad glada vi blir att du är nöjd med vår service. Vi blir glada när vi får hjälpa till. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vet inte vilken upplevelse det gäller

Vet inte vilken upplevelse det gäller. Min försäkring eller kommande bilköp

Hej Per!

Vi är självklart nyfikna på hur du upplever din försäkring och hur upplevelsen har varit inför kommande bilköp. Vad roligt med en ny bil! Om det finns något vi kan hjälpa till med inför kommande bilköp är du varmt välkommen att kontakta oss.

Jag önskar dig all lycka med din nya bil!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick en välvårdad bil i leverans

Fick en välvårdad bil i leverans, och bra support efter köpet

Hej Horndal!

Grattis till den nya bilen! Det glädjer oss att du är nöjd med din bil som levererades och att du upplevde bra support efter köpet. Tack för att du delade med dig av din upplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt och smidigt att rapportera en…

Enkelt och smidigt att rapportera en skada.

24 de julio de 2026

Hej Mats!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det gör oss glada att du upplevde det enkelt och smidigt att anmäla en skada. Det är viktigt för oss att försäkringen ska kännas enkel och trygg. Tack vare vårt nära samarbete med dem auktoriserade verkstäderna kan vi erbjuda en smidig hantering vid händelse av skada. Man kan också använda sig utav vår fotobesiktning i Volvia appen, skadeanmälan via vår hemsida eller självklart ringa vår skadeservice för att rapportera en skada. Tack för ditt omdöme.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har alltid tyckt om Volvo känns tryckt…

Har alltid tyckt om Volvo känns tryckt och är nöjd med den jag kör nu

22 de julio de 2026

Hej Palle!

Tack för ditt omdöme.

Jag gissar att du menar att Volvo känns tryggt. Det gör oss glada att läsa. Bilen är en plats som får följa livet i olika tillfällen, till jobbet, på semestern, till vänner och familj, till mataffären och flera andra tillfällen. Det är lika självklart för oss att bilen ska vara en trygg plats, som att försäkringen ska ge trygghet om olyckan skulle vara framme. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb bra service från kompetent…

Snabb bra service från kompetent handläggare

22 de julio de 2026

Hej Anders!

Vad glada vi blir att du är nöjd med vår service. Vi blir glada när vi får hjälpa till. Tack för att du delar din upplevelse!

Jag önskar dig en fin vecka!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min upplevelse baseras på Volvo Rejmes…

Min upplevelse baseras på Volvo Rejmes Örebro och där är kommunikationen mellan avdelningarna bedrövliga, personalen i kundservice är lätt dryga oavsett ärende och då jag/vi köpt en en för oss ny bil för 530000kr får det av säljaren att vi avslutar ditt abonnemang på däckhotell på den gamla och startar det nya där första året är gratis. Sen får jag ändå en räkning på det gamla på 149kr som kommer fortlöpa tills October. Återigen blir jag som PRIVAT kund besviken om det som sägs till mig och det som sen händer ”tyvärr det går inte att ändra på på avtalet” inte stämmer. Har varit i kontakt med den person som har hand om det dvs. Mattias Wessén som nog inte ens är intresserad av mina argument. Kommer mina upplevelser inte bli vilket jag känner är föga troligt kommer jag göra allt för ha så lite som möjligt med Rejmes i Örebro, tråkigt men så får det bli! Ytterligare en besviken Volvoägare som köpt eller har Volvo nära Örebro, för jag är inte ensam om dessa upplevelser när jag pratar med arbetskamrater och vänner som upplever detsamma.
Med vänlig hälsning, Krister Sagebro

10 de julio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var🤣 nog att jag som kund var öppen…

Det var nog att jag som kund var öppen och glad som det blev positivt att lägga upp närmare 700 tusen kr för 4hjul ett batteri och lite mjukvaror.🤣

19 de julio de 2026

Hej Claes!

Om jag uppfattar ditt omdöme rätt låter det som du har köpt en ny Volvo elbil. Om så är fallet vill jag gratulera för din nya bil. Vi erbjuder skydd för ditt högvoltsbatteri upp till 25 000 mil eller 10 år när du är försäkrad hos oss. Det skyddet ger en extra trygghet och vi är stolta att kunna erbjuda en anpassad försäkring för din Volvo. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Jag önskar dig en härlig sommar!

Kristin på Volvia

8 consejos para escribir buenas reseñas.