Deres kundeservice sejler
De har en Jørgen ansat, som er så arrogant at man ikke får lyst til at være i butikken
Bedrevidende og på ingen måde service mindet
Volkswagen Svendborg er i dag er en del af Next Mobility, der består af i alt otte forretninger i Syddanmark. Next Mobility forhandler og servicerer Volkswagen i Haderslev, Ribe, Tønder, Svendborg, Sønderborg og Aabenraa. Herudover forhandler og servicerer vi Škoda i Ribe, Svendborg, Sønderborg, Tønder og Aabenraa samt er autoriseret Audi Servicepartner i Aabenraa. Desuden har vi værkstedet Next Mobility Solutions i Ribe, som opbygger og specialmonterer løsninger for private, erhverv og offentlige kunder.
Englandsvej 1, 5700, Svendborg, Dinamarca
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Deres kundeservice sejler
Bedrevidende og på ingen måde service mindet
Det er helt vanvittigt, var nede en onsdag med min firmabil- de kunne ikke tilbyde en lånebil og sagde jeg skulle prøve odense, ellers ville de have tid tirsdag… Odense havde heller ikke tid, så jeg lejede en bil, og prøvede at ringe tilbage torsdag så fredag.. jeg arbejder langt væk, så stillede den ned til dem nu hvor jeg havde lejet en anden bil!
Får kontakt mandag, ny mand, kender intet til det men vil tage sig af det og ringe straks tilbage, onsdag, torsdag prøver jeg at komme i kontakt, fredag kører jeg derned og spørger hvad der sker, da har de så lige akkurat kørt den ind for at se hvad de skal lave (det samme som de gjorde om onsdagen 1,5 uge før) han lover at ringe så snart de har kigget på den, senest mandag! Hører intet før onsdag hvor de siger den vil være klar torsdag eftermiddag.. prøver at komme i kontakt torsdag, og fredag, men hører intet.. det er så fuldstændig vanvittigt useriøst! Jeg er oprigtigt rystet!

Respuesta de VW Svendborg
Vi har i går hentet vores nye id 7 hos ved Svendborg. Det har været en fornøjelse og handle der.
Vi har fået en god service og der var styr på tingene vi blev ekspederet af Mads behagelig og serviceminded.
Vi kan varmt anbefale vw i Svendborg.

Respuesta de VW Svendborg
Hold jer langt væk fra VW Svendborg.
Købte en VW Passat engros. Den kunne ikke beses eller afhentes men skulle transporteres. Den havde nemlig en defekt motor, og da jeg reklamerede blev jeg beskyldt for at ville presse prisen ned på bilen. Totalt useriøst firma. Vil rette henvendelse til WV Danmark, da jeg mener de må fratages deres VW autorisation, med alle de dårlige anmeldelser.
Opdate d. 15.12.25
Svar til Brian Mortensen.
Bilen kunne ikke afhentes af køber og det var naturligvis pga. motorfejlen så ville blive afsløret. Firmaet vil alene sende den med autotransport til køber. Der kan jeg dokumentere. Jeg forlanger ikke I skulle betale for undersøgelsen hvis der ikke var en fejl - så igen en løgnehistorie. Selv om bilen handles engros skal den vel ikke have en mororfejl. Du sagde ja til en undersøgelse hos VW Valby d. 23/12. Det nægter du nu. Igen en løgn som jeg kan dokumentere. Du fortæller om jeres renomme’ - den er på 2,1 med mange dårlige anmeldelser her på Trustpilot og fortæller alle at I er et SVINDELFIRMA. Senest viser VW Svendborg hvor usle de er; de nægter at udlevere registreringsattesten på bilen pga. denne anmeldelse på Trustpilot. Det er rene bøllemetoder og understreger at MAN SKAL HOLDE SIG LANGT VÆK !!!

Respuesta de VW Svendborg
Jeg købte en brugt bil ved VW Svendborg sidste år, alt var godt og sælgerne var virkelig hjælpsomme under hele processen indtil bilen var købt. Der gik ikke længe før der opstod problemer med bilen som VW Svendborg selvfølgelig ikke vil have noget at gøre med. Bilen havde kun gået 125.000km, alligevel gik toppakningen kort efter de 6 måneders brugtvogns garanti og så ville de ikke have noget at gøre med den, da jeg ikke kunne bevise at toppakningen var utæt, da jeg købte bilen eller i løbet af de 6 måneders brugtvogns garanti, hvilket man tydeligt kunne se at den havde været, hvis man tog et kig på motoren hvor der lå gammelt tørret kølervæske flere steder. Jeg opdager også da jeg har den oppe på en lift at fjedrene i venstre side vender forkert og at der ingen bagpotte er på bilen. Jeg kontakter VW Svnedborg flere gange, men høre aldrig tilbage, jeg står nu med en bil som ikke kan synes uden jeg skal ud og betale flere tusind kroner for at rette op på de fejl, der var ved køb. Hvis i overvejer at købe bil her, så tænk jer om en ekstra gang, for opstår der problemer med bilen eller ‘mangler’ så er de ligeglade for de har fået deres penge. Elendig service! De har endda lavet en ny trustpilot, fordi de har så mange dårlige anmeldelser på den gamle (som stadig kan ses på trustpilot hvis man søger efter den).

Respuesta de VW Svendborg
Vi vil hermed gerne rose Claus, han er altid venlig, imødekommende og vaks.
Får altid svar på vores spørgsmål, og han er løsningsorienteret og ved hvad han snakker om.
Vores femte Folkevogn og nu elbil.
Vh.
Søren og Heidi Longsted

Respuesta de VW Svendborg
Super seriøst værksted, skiftede fra SMC Odense til VW Svendborg, efter SMC havde opgivet af finde fejlen på min bil. fejlen blev fundet og repareret i Svendborg. 👍Og hos dem skal man heller ikke stå i kø 45 min for at få en lånebil. Den er klar som aftalt.
Jeg handler aldrig nogensinde hos VW Svendborg igen.
Jeg købte en spritny VW hos dem og da der efter nogen tid, opstod problemer med bilen, var deres kundeservice mildt sagt elendig. Man føler at nu har de solgt dig en bil og tjent deres penge og så er resten ligegyldigt for dem. Når man besøger deres butik, bliver man mødt af en flok højrøvede og arrogante sælgere, som tydeligt forskelsbehandler folk, alt efter om man kigger på en VW Polo eller en VW Touareg. Og inden de gider betjene en, får man lige elevatorblikket, for at se om de gider spilde deres dyrebare tid på én. Kort sagt, er du på udkig efter elendig kundeservice og højrøvede sælgere, så er VW Svendborg lige stedet for dig.
Har 2 gange handlet med Mads. Alt har været som aftalt til den aftalte tid. Har ikke en finger at sætte på hans arbejde. Så skal du købe ny eller brugt bil, så tag en snak med Mads, han får min klare anbefaling!
Først og fremmest, så er jeg ikke meget for at hænge firmaer ud på denne måde - men eftersom de ikke har svaret på de seneste 6 mails over de sidste 2 måneder, så bliver det sådan.
Senest har jeg 12 December 2019, skrevet følgende :
"Nu prøver jeg lige en sidste gang inden jeg går andre veje
Det kan da ikke passe at man ikke får svar på sine henvendelser ?
"
Så de har haft ALLE muligheder for at svare
Købte helt ny bil hos dem og nærmest alt gik galt (farven på bilen var dog rigtig)
Dagen før afhentning fik vi oplyst pr. mail at deres tilbud om forsikring på ca. 3.800,- / årligt, desværre var steget til over 6.000,- ...men som "plaster på såret" kunne vi få første måned gratis.
..."første måned gratis" er en del af deres forsikringstilbud til ALLE kunder
Blev leveret på forkert sæt hjul (stål i stedet for alu)
Ekstra sæt hjul manglede (var en del af en kampagnepakke)
Den lovede elektroniske P-skive var ikke med
Rustbeskyttelsen var ikke udført ved afhentning - på trods af "Suvu" papirsmåtter i bunden af bilen samt Suvu papir i servicebogen
Den manglende rustbeskyttelse var "naturligvis en fejl" og de fik bilen igen 2 dage efter. En efterfølgende kontrol hos mekaniker har vist at bagklappen INTET beskyttelse har fået, motorhjem og døre har fået "begrænset beskyttelse" - bunden har umiddelbart fået en OK behandling.
Da bilen blev afleveret til undervognsbehandling, gjorde vi samtidig opmærksom på at "Maps & More" funktionen ikke virker. Det gør den stadig ikke, men værkføreren undskyldte det med at "der er ikke nogen som bruger det alligevel"
Og så var der ved afhentning lavet en finansierings aftale som også indeholdt forsikring samt serviceaftale. På trods af at vi ikke ønskede service aftale. Og forsikringspræmien skal af principielle grunde ikke være indeholdt i en finansierings aftale.
Det holdt hårdt at få dette lavet om
Alt i alt, så har det været en urimelig uprofessionel oplevelse og fuldstændig uforståeligt at de ikke har mere styr på det - og at de helt undlader at svare på henvendelser. Problemerne havde trods alt været meget nemme at løse.
Så uanset hvor belejligt det end ville være at benytte VW Svendborg til at få udført service m.v. på vores 2 VW'er, så kommer det aldrig til at ske.
Købte fabriksny Golf 7. Køber ikke der igen. De var var ikke pålidelige. Umiddelbart efter underskriften tryglede og bad de mig om at svare meget meget positivt på VWs tilfredshedsundersøgelse. Efterfølgende var de for længe om at afmelde byttebilen hvilket gav mig ekstra udgifter.
Super god oplevelse at handle bil med Martin, forsøger på mange måder at få enderne til at nå sammen!
God service og rådgivning
Har lige købt ny bil og haft en super oplevelse med det.
Der er fejl og defekter på VWs dysser - et erkendt problem fremgår det af nettet. VW vil ikke nu ikke hjælpe os. Vores Caddy har defekte dysser og dyssefejl VW Diesel TDI Caddy. Motor kun 5 år gået 140000.
De ønsker ikke at hjælpe pga vi har brugt en lokal mekaniker fremfor deres værksted. De kalder det noget med loyalitet.
Måske skal VW være loyale over for os kunder i stedet. Der er intet i vejen med andre mekanikere.
Er det sådan I behandler os og fører jeres forretning?
Más información sobre otros tipos de reseñas.