verschrikkelijk vandaag, vandaag naar walibi geweest, veel te veel volk in het park, ellendige wacht rijen!! een consumptie of iets eten, was je bijna een rozijn van de dorst of uitgehongerd,... Ver más
Zeer onvriendelijk personeel. Om half 6 worden de attracties al gesloten. En het is normaal tot 18 uur open. De Efteling Bobbejaanland en phantasialand zijn veel beter georganiseerd. Deze parken blijv... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Toujours pas de REMBOURSEMENT!!!
Payer des tickets pour Aqualibi mais la femme au guichet nous laisse payer €265 (€100 cash et €165 carte) on entre dans le parc et la porte est fermé pour Aqualibi, on vient d’Anvers du coup on est pas au courant. On resort pour réclamer mais il faut toute une procédure et donc on part à l’entrée à coter pour la piscine Aqualibi et on repaie encore et par après on envoie un mail, ça fait déjà 2 semaines, pas de réponse ni de remboursement pour le paiement de €265 pour les tickets Walibi..!!!
Wow niet en fijn park allen de megladon was goed…
Dus eerst wat er gebuurt was ik ben dus handicap , en ik was dus met mijn twee andere vrinden naar tutakmon gegaan de oudste is 13 jaar en in de ingang was hij opgesreven als mijn mentor. Maar wij mogen niet binnen omdat hij te jong is en niet meerderjarig is . En ook als je niet tegen duizelig zijn kan ga er niet naartoe .
Slecht slechter slechtst
Alles is slecht, de atractie is na 5 min al in panne. Dit is echt een rot park.
Je ne comprends pas qu'on puisse…
Je ne comprends pas qu'on puisse privatiser le parc un weekend. Nous avons acheté 11 places avec des dates limite et il ne veulent faire aucun effort ni pour prolonger ou rembourser les billets
Privatisation surprise
Privatise park une semaine avant et ne rembourse absolument rien, des voleurs !
De prijzen van de abonnementen zijn…
De prijzen van de abonnementen zijn absurd hoog geworden. Jarenlang hebben we er 6 abonnementen genomen. Nu met deze prijzen zijn we ermee gestopt. Ze doen of het een park zoals Disney is.
Onbeschoft en onbehulpzaam
Heel lang geleden dat ik geweest ben en zal niet meer teruggaan.
Ik ben minder mobiel en mijn vriendin had de bandjes voor de spookhuizen gekocht op haar naam. Ik zat even ergens neer omdat ik enorm pijn had. Ze wouden mijn vriendin haar bandjes op haar naam niet meegeven en moest maar tot aan de andere kant van het park sukkelen.
Hierop vergeten ze korting te rekenen op shop merchandise waar we wel recht op hadden, dit weigerde ze recht te zetten.
Er werd ook geweigerd me in het Nederlands of Engels verder te helpen toen ik me niet meer in het Frans duidelijk kon maken. Hierop krijg ik antwoord dat ze in Wallonië geen Nederlands dienen te spreken.
Ongehoord in een toeristische sector en zeer klant onvriendelijk. Het personeel is onbeschoft, niet voldoende opgeleid en zeer onbehulpzaam.
Ons zien ze hier dus nooit meer terug. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Bezoek op 1 november 2025
Bezoek op 1 november 2025
Opgelet: ze laten veel te veel mensen toe, waardoor de wachtrijen oplopen van 90 tot 150 minuten per atractie . De inkomprijs is hoog, maar er is duidelijk personeelstekort.
Tien jaar geleden was het veel beter geregeld.
Ik raad mensen ten stelligste af om tijdens Halloween te gaan, want het is echt een teleurstelling.
Het eten is ondermaats, het personeel mist goede coaching, zeker op het vlak van veiligheid, en de app werkt niet goed.
Ik vind het hypocriet van het management om bezoekers zo te behandelen.
Voor mij is het duidelijk: ik kom niet meer terug — ik rijd liever naar Nederland, waar men tenminste meer respect en inzicht heeft voor klanten.
Ze mogen daar allemaal een voorbeeld nemen aan de Efteling, waar organisatie, vriendelijkheid en beleving wél op niveau zijn.
Reservatie reeds gescand door andere en toegang geweigerd
Vandaag hadden we als abonnement houders een reserving gemaakt om binnen te kunnen. We waren er pas rond de avond.Ik kon binnen maar mijn kameraad niet. Zijn ticket was blijkbaar in de ochtend reeds gescand. Een manager kwam uitleg geven maar met een boertig antwoord was dus het antwoord dat het ticket al gescand was en hij dus niet binnen mocht. Ik was binnen en wou meer uitleg van hem maar een security man hield me tegen en zei dat het klaar was. Dit was helemaal niet klaar. Een manager die wegloopt zonder in discussie te gaan waar het ergens zou misgelopen zijn? Ik ben dan ook buiten het park gegaan waar dan een andere security man ons aansprak wat het probleem was. Die heeft ons dan proberen te helpen met mijn kameraad zijn ticket, geldig abonnement en zijn gsm waar de mailbevestiging in stond terug naar de info te gaan. Helaas mocht het niet helpen. We moesten maar een klacht schrijven wat we dus ook gaan doen. Walibi Belgium en Halloween is dus een groot probleem. Ze kunnen het niet aan , personeel kan het niet aan en de parking is ook volzet al heb je een geldig entreebewijs. Ik hoop dat Walibi van deze fouten gaat leren maar mijn zin om terug naar het park te gaan is nu wel even op.
1/11/2025
1/11/2025
laast keer dat ik naar een halloween event
je besteld je entree ticket je kom daar toe geen parking meer geen tickets voor de spookhuisen wachtrijen kloppen totaal niet ze zeggen 30min dis 1 uur minimum per attactie eten bestellen helft hebben ze niet
eten krijg je koud
je kan niet genieten van het park ze nemen teveel volk aan
conclusie walibi niet gaan dis alleen geld die telt
Walibi is goed bezig, maar niet op vlak van Halloween
Afgelopen woensdag een bezoekje gebracht aan 'IBILAW', het halloween-evenement van Walibi Belgium.
Vooraf een handige, maar gigantisch dure speedy-pass gekocht voor de attracties en huizen al merkte ik dat voor de meest attracties de wachttijd op een drukke halloweendag best wel meevielen. Bij Tiki-Waka dan weer niet. Ookal is dit best een leuke baan, ik snap niet hoe een park met ontzettend veel bezoekers investeert in iets dat geen capaciteit aankan?
Verder wel een nagenoeg perfecte attractie-mix! Leuke thrillrides en spectaculaire coasters, ideale familie-attracties en het park investeert als een beest! 10 jaar geleden had ik nooit durven dromen dat het park er vandaag zo goed zou bij liggen! Enkel nog even Cowboytown en het ingang-gebied en het ziet er perfect uit!
Wel hoop ik dat snel iets gedaan wordt aan Weerwolf en Vampire... Deze kan je echt niet meer in de huidige staat aanbieden, zeker niet tegenover de fantastische rides in de rest van het park! Zeer oncomfortabel en ruw!
Wat Halloween betreft, weet ik even niet zo goed wat ik moet denken... Vroeger was halloween in Walibi ONTZETTEND goed en groots ... Na COVID weer zeer slechte editie gezien... Het park lijkt daar langzaam weer uit te groeien, maar het is toch nog altijd niet wat het geweest is.
Sommige scare-zones en huizen zijn super, maar andere dan weer totaal niet of al heel oud...
Als ik echter de nieuwe scarezone 'Arachnopobia' of het nieuwe huis 'Aquarium' zie, krijg ik goeie hoop op dit event!
Verder prima park dat heel hard aan het groeien is. Ik durf dit wel mijn favoriet in België te noemen!
Erg teleurgesteld in ons bezoek aan…
Erg teleurgesteld in ons bezoek aan Walibi Belgium. Het personeel sprak enkel Frans en was niet bereid om te helpen in een andere taal, wat voor veel frustratie zorgde. We kregen op verschillende plekken tegenstrijdige info, waardoor mijn vriend lichamelijk heeft afgezien.
Voor een park dat zoveel bezoekers uit Vlaanderen en het buitenland ontvangt, verwacht je toch dat er minstens ook in het Nederlands of Engels geholpen kan worden. Jammer — ervaring was veel minder aangenaam dan gehoopt.
Walibi Ibilaw
Décors nickel , personnel à l’accueil compréhensif, par contre je viens chaque année pour Halloween et ici clairement cela m’a dégoûté de venir , tous simplement parce que au niveau du circus, une figurante m’a manqué de respect , c’est à dire que un autre groupe de jeune fille devant moi la provoquait avec leur flash ce que je peux comprendre que c’est fatiguant et que cela fait mal aux yeux , mais à la place de leur dire elle en rigole avec elles , tandis que pour moi malgré que j’ai éteins le flash car j’étais compréhensive à ce niveau là, d’un coup elle se ramène avec un agent de sécurité qui lui même ne comprenais rien , elle disais que je la provoquais, hors que je ne lui ai ni parlé ni regardé ni fais quoi que ce soit à part la prendre en photo cette fois SANS FLASH , l’excuse de l’agent de sécurité est : elle est fatiguée il faut comprendre.
Je suis la personne la plus compréhensible mais la non je ne peux pas toléré ce genre de comportement surtout que la figurante m’a fait des menaces de me jeter du parc hors que je le répète JE N’AI RIEN FAIT, alors oui je peux comprendre qu’on est fatigué mais ce n’est pas une raison de s’en prendre au gens gratuitement , si tu es fatigué et que tu n’es pas faites pour ce métier pour gérer tes émotions alors rentre chez toi, fallait pas postuler ou être engagé si tu n’es pas prête à gérer ton travail jusqu’à la fin. Une plainte a été déposé à l’accueil et de plus malheureusement vous avez perdues une cliente qui venait tout le temps.
Je peux toléré beaucoup de chose mais pas celui là.
On s’étonnera après qu’il y’a des soucis ou des disputes mais avec ce genre de personne je peux le comprendre.
De plus faut aussi savoir que certaine figurante n’ont pas leur langue dans leur poche non plus , quand elle passe à côté de toi et qu’elle te dise « tu es degueulasse » « tu ressemble à rien » et j’en passe cela est un gros manque de respect.
Alors oui tous le reste est nickel mais par pitié vérifiez le personnel que vous engager en tant que figurant svp.
Merci !
Ça va pas du tout 2 h de queue pour au…
Ça va pas du tout 2 h de queue pour au final le manage démarre plus ! Du monde comme pas possible limite les place bande d’assoiffé d’argent !!! VOLEUR 100€ 2 place pour faire 4 manège
Vraiment déçu..
Le Park en lui même est biens, mais le personnelle a l’entrer laisse à désirer, en quelque mots, je passe la journée à walibi avec mon abonnement platinium, je décide de converger vers aqualibi ce à quoi mon bracelet qu’ils nous donne à la sortie sais enlever de mon bras bref c’était une nocturne et je voulais retourner dans le Park des qu’il faisait noir ( avec mon abo platinium pas besoin de réservation) cela dit, le personnelle a l’entrée ne voulant rien entendre aux sujet de mon bracelet perdu, mon vite dégager hors de l’entrer sans suite.. le personnelle devrais plus prendre connaissance des avantage à un abonnement à 500€ voir plus..
font les rats pour 5€
font les rats pour 5€, je ne recommande pas . Personnel désagréable surtout la blonde bouclée
Parkeersituatie enger dan het park ooit had kunnen zijn
Op zondag 26 oktober 2025 had ik twee tickets gereserveerd voor Walibi Belgium Halloween. Bij aankomst bleek de parkeersituatie echter volledig ontregeld. De officiële parkeerterreinen van het park waren overvol en de omleidingen ter plaatse waren onduidelijk. Slechts één medewerker was aanwezig om bezoekers door te verwijzen, die ons meedeelde dat we maar ergens in de buurt moesten proberen te parkeren.
We hebben vervolgens meer dan een half uur rondgereden in de al overvolle omgeving, zonder ook maar één beschikbare plek te vinden. Walibi Belgium adverteert met de aanwezigheid van voldoende parkeerruimte en ik heb bij eerdere bezoeken ook nooit problemen ervaren. Daarom mocht ik er redelijkerwijs van uitgaan dat parkeren bij het park ook ditmaal mogelijk zou zijn.
Mijn gezelschap bestond uit personen met een beperking, waardoor het geen optie was om verderop te parkeren of nog een alternatieve activiteit te zoeken. Uiteindelijk hebben we ons bezoek moeten afbreken en ben ik ruim €100 kwijtgeraakt aan tickets en reiskosten, zonder dat we het park hebben kunnen betreden.
Tot op heden heb ik geen reactie van Walibi Belgium ontvangen. Ik hoop dan ook dat er alsnog een passende oplossing wordt geboden, bijvoorbeeld in de vorm van restitutie of nieuwe tickets. Daarnaast zou ik het op prijs stellen als er voortaan tijdig en duidelijk wordt gecommuniceerd over dergelijke parkeerproblemen, zodat bezoekers vooraf maatregelen kunnen nemen.
Décevant
Décevant, on réserve un place pour le parc et ils nous chassent du parking car il n'y avait plus de place.
Parc ne sachant pas s'organiser.
information mal donné sur le site
information mal donné sur le site, le personnel n’est pas à l’écoute, désagréable et peu professionnel avec les visiteurs. À éviter
Más información sobre otros tipos de reseñas.