Wannafind.dk A/S Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SUPER kundesupport og svartider. I forbindelse med arbejde på hjemmeside for en af mine kunder har jeg gang på gang oplevet virkelig god kundesupport og hjælpe hos Wannafind. Svar kommer prompte, hj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nok den bedst support jeg har oplevet i branchen - og jeg har været i kontakt med mange forskellige virksomheder igennem vores bureau. Tager altid telefonen inden for rimelig tid. Er super venli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde ved Wannafind, Zitcom, Curanet, Company Mobile, Uno Euro, Happiimobil (kært barn har mange navne) i 5 år nu. Der er tale om et multihus med rigtigt mange talenter og god service.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Wannafind siden jeres start i 2001. Flere forskellige virksomheder (restaurant, øko-butik, vinhandel m.fl.) almen boligafdeling og børnehaver i Nordjylland - har gennem årene delt mi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor DNS
  3. Proveedor de soluciones para eCommerce
  4. Proveedor de servicios de email

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wannafind leverer professionelle Hostede løsninger til private og erhverv i Danmark. Udbudet af produkter breder sig over en vifte af web-, cloud- og hostede løsninger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Wannafind har den BEDSTE kundeservice - ever

Wannafind er bare det bedste webhotel jeg nogensinde har haft, og jeg har haft hjemmesider siden 2004. Supporten er i top, har man et problem skriver man på en supporttråd og så bliver det bare LØST. Uvurderligt når man har megatravlt med at have alle hatte i sin lille biz på, og ens spidskompetencer ligger et helt, helt andet sted end back end web. Tusinde tak for Wannafind!

17 de febrero de 2021

Beklageligt ...

... at man ikke kan give 6 eller flere stjerner, til et firma med så dedikerede, professionelle og empatiske medarbejdere. Med Frederik som den drivende kraft har jeg netop fået fornem bistand til afhjælpning af et stort problem for mig.

2 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og yderst kompetent…

Hurtig og yderst kompetent hotline/service.
Jeg har været kunde hos Wannafind siden marts 2003. Når der har været problemer, har Wannafind taget telefonen hurtigt, lyttet og forstået problemet - og altid løst det - hurtigt, imødekommende og yderst kompetent.
Jeg kunne finde en billigere løsning; men næppe en bedre.

21 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super support - 5 stjerner med guldkant!

Supporten er venlig, kompetent, direkte og effektiv i problemløsningen og tydeligvis på hjemmebane både i det tekniske og i vejledning af brugere.
Lige den support man som kunde har brug for, tusind tak!

1 de abril de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wannafind leverer ikke varen

Blev kontaktet i fredags vedr. SSL certifikat, som udløb og skulle fornyes. Wannafind ønskede ekstra betaling, for gratis SSL, som er del af pakken. Kunder skriver ind, at der er problemer med certifikat, da de ikke kan tilgå shoppen. Har prøvet selv, men shoppen er lukket, hængelås er åben, altså ingen SSL. Rene mafiametoder, betaler du ikke ekstra for en gratis service, så lukker og slukker wannafind for din butik.

4 de febrero de 2020

Perfekt service!

Perfekt service! Samtlige af de supportere jeg fik i røret, var super service mindet og kompetente. Alle tre oversteg langet mine forventninger mht. hvad de ville hjælpe med. Kan absolut anbefale at få hostet jeres produkter igennem dem. Thumbs up!

21 de octubre de 2019

Lynhurtig og effektiv service

1000 tak til Frederik ved supporten hos Wannafind. I morges gik min side på Rejse-Bloggen.dk pludselig ned med en 505 fejl. Jeg fulgte de normale procedurer og deaktiverede blandt andet alle plugins og themes m.m., men uden held.

Jeg sendte en mail til supporten og mindre end 5 minutter efter, skrev Frederik til mig, at han havde rettet nogle fejl i min htaccess -fil og at det hele nu virkede igen, sådan, DET er hvad jeg kalder professionel service 👍

15 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hold da op en god service.

Hold da op en god service.
Har lige talt med Patrick i supporten og fik svar på det jeg spurgte om men, også på de ting jeg ikke selv havde tænkt på. Super godt.

17 de septiembre de 2019

supper support

Jeg havde problemer med et nyt mail program , det løste Jonas ansat hos wannafind, til perfektion super venlig og kompetent medarbejder

12 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har Wannafind været min leverandør i…

Nu har Wannafind været min leverandør i mange år. Ikke en eneste gang har de givet anledning til utilfredshed. Hver gang du har en udfordring hjælper de dig til døren,også selvom udfordringen er en fejl 40. Altid fuld af tålmodighed, og telefonen, ja den bliver taget praktisk taget med det samme når du ringer. Specielt vil jeg idag rette en tak til Nana, som hjalp mig med en temmelig vigtig udfordring med min exchange konto på mobilen, som virkelig har været et rod, en fejl 40. Jeg kan kun anbefale hver og en som konsulenter hos Wannafind. De er 100% kompetente og ved hvad en kunde har brug for. Derfor kan jeg ikke give dem mindre end 5 stjerner.

26 de julio de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.