Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had schoenen getourneerd volgens de richtlijnen. Bij mij aangekomen waren ze al flink gebruikt en mij werd het in de schoenen geschoven en ik kan betalen. Rot service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schoenen besteld maar helaas te klein, nieuwe besteld en de oude retour gedaan. Pakketje kwijt geraakt door post nl, niks vergoed vanwege niet aangetekend retouren Dus dikke pech volgens hun..... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik had 2 paar sneakers (2 verschillende zwarte Nikes) besteld waarvan 1 paar gehouden, andere terug gestuurd. Scherp geprijsd, snel geleverd, van het geretourneerde paar snel m’n geld weer terug. N... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst, PostNL-punt bleek vol dus werd het pakket retour gestuurd. Daar kan de verzender uiteraard niets aan doen maar Wout Bergers Sport is te beroerd het pakket nogmaals naar mij te ve... Ver más

3,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,0

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Retourneren kost geld.

Scherp geprijsd, snel geleverd, van het geretourneerde paar snel m’n geld weer terug. Netjes.
Wel een groot minpunt dat je voor het retourneren de volle mep moet betalen bij DHL. Waarom geen gratis retourneren? Je wilt kleding en schoenen toch eerst passen?

11 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Donderdag air max'en besteld en…

Donderdag air max'en besteld en zaterdag in huis. Zwarte air max LTD 3 geweldige schoen en een mooie prijs. Bedankt mannen en ik ga zeker snel weer bestellen. Jammer genoeg voor een persoonlijk bezoek woon ik te ver . Top !!

24 de septiembre de 2022

Slechte service

Slechte service. Ik heb hier voetbalschoenen gekocht twv €160. Na 3 keer dragen begon de neus al los gelaten. Na dit aangegeven te hebben werd ik maar vriendelijk doorgestuurd na een schoenmaker. Ik ben zeer ontevreden over de service van dit bedrijf.

22 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel bezorgd en helemaal perfect gegaan. Helaas vielen de schoenen mij in het echt een beetje tegen…maar ik heb ze terug gestuurd en super snel het geld terug op mijn rekening gekregen.

14 de febrero de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Schoenen besteld en betaald

Schoenen besteld en betaald. Ik krijg zelfs een mail tav de verzending. Helaas blijkt het artikel uiteindelijk niet leverbaar. En is het dus wachten wanneer (en of) je het geld terug krijgt. Heel irritant.

31 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service, slechte aangeboden oplossing

Slechte service. Schoen heeft een dikke bult vooraan en dit wordt gewoon ontkend. Nog geen half uur buiten met de schoen gelopen. Zolen niet helemaal schoon hierdoor. Gebrek wordt ontkend en vervolgens wordt 30% waardevermindering ingehouden op de terugbetaling vanwege het half uur dragen. Als de schoen geen gebrek had, kon de zool gewoon schoon worden gemaakt en de schoenen opnieuw worden verkocht (wat ze waarschijnlijk ook gaan doen) Er is echter wel een gebrek en ze hadden de schoen terug moeten sturen naar de fabrikant en ons geld terug moeten geven. Nu én de 30% kwijt en retour kosten, terwijl de schoenen echt niet te dragen waren door de bult.

29 de diciembre de 2021

Prima webshop

Online paar Reebok sneakers besteld op vrijdag avond en maandag ochtend geleverd voor een goede prijs.
Producten zijn goed beschreven waardoor keuze en maatvoering gemakkelijk is.

Aanrader.

26 de julio de 2021

Eind goed, al goed

Nadat we een artikel met een foutje ontvingen en we moesten wachten op de verwerking van de retourmelding werd de verdere verwerking van onze bestelling goed opgepakt. Het vervangende artikel bleek niet te passen en ging retour. Binnen no-time was het bedrag teruggestort. Fijn dat er zeker (financieel) zo adequaat wordt gereageerd.

11 de mayo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.