Levering liet te wensen over. Product is niet zoals het beschreven werd op hun website. Moest deel laten wisselen wegens slechte constructie. Ondanks ze zeggen dat de pergola windsnelheden tot 135 km/... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bij bestelling geen rekening gehouden met vakantie, dus gemaild en zending vasthouden to na mijn vakantie was geen probleem en geleverd op uitgestelde lever datum, op mijn verzoek. TOP service dus. Ma... Ver más
Oktober een bed besteld, verkeerd bed(verkeerde maten geleverd) 2 maanden slechte communicatie, komt mn bestelde bed heeft de fabrikant alles al in 1 stuk aangeleverd waardoor het niet door het trapga... Ver más
Geweldig product. Precies wat ik zocht. Snelle levering in stevige verpakking. Deze leesbril met duo led-lampjes voor een strak zicht op alles waarmee je bezig bent. Ideaal als het zicht op leeftijd b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshop-outlet.nl, aanbiedingen tegen OUTLET prijzen!
Información de contacto
Celsiusweg 10, 8503AC, Joure, Holanda
- klantenservice@webshop-outlet.nl
- www.webshop-outlet.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Webshop-Outlet.nl levert niet en negeert om terugbetaling!
Op 1 december 2025 hebben we bij Webshop-Outlet.nl een Dreamhouse boxspring met opbergruimte - Rondo Velvet, t.w.v €854,- besteld en betaald. De boxspring zou binnen 4-6 weken geleverd worden. Gedurende die tijd hebben we niets ontvangen en ook geen updates. Dus na 6 weken hebben we een e-mail gestuurd met de vraag om opheldering en de status van onze bestelling.
Pas twee dagen later ontvingen wij een kort e-mailbericht waarin werd gemeld dat zij de status van onze bestelling bij hun magazijn zal opvragen en zodra zij meer informatie heeft, zal ze ons direct laten weten wat de actuele status is.
Op advies hebben wij (omdat we wederom niets hebben vernomen) diezelfde avond nog een e-mail teruggestuurd over hun werkwijze en hun extra tijd van 14 dagen gegeven voor leveren en indien zijn eerlijk aangegeven dat de boxspring niet meer leverbaar is en/of niet op voorraad is, hebben we vriendelijk verzocht om binnen 14 dagen een terugbetaling te ontvangen.
Inmiddels zijn we een week verder en wederom niets vernomen, noch ons betaalde bedrag €854,- terug ontvangen.
Indien we volgende week geen levering of terugbetaling ontvangen, zijn we genoodzaakt aangifte te doen bij de politie, klacht indienen bij WebwinkelKeur, juridische stappen en incassobureau inschakelen om alle bijkomende kosten op hen te verhalen.
Wordt vervolgd…
Zakelijke "klantenservice"
Twee matrassen besteld. Maar wegens prive omstandigheden wilde ik afzien van de koop en ze graag terugsturen. Ze zaten nog in de originele, ongeopende verpakking. (Uiteraard op eigen kosten) Dit heb ik ook netjes via de mail kenbaar gemaakt. Als antwoord kreeg ik zakelijk te horen dat de wettelijke termijn van twee weken was overschreden. (Met 8 dagen, waaronder de kerstdagen)
Geen coulance of begrip.
Dus houdt hier rekening mee bij uw aankoop bij dit bedrijf. Voor mij de laatste aankoop.
Goede producten goed geprijsd!
Goede producten goed geprijsd!
BR3ND product snel en correct ontvangen en dag na bestellen. zelfs met de Kerst drukte. Dikke prima!
Zeer tevreden,
Zeer tevreden,
Via Facebook hier terecht gekomen voor een topper, ter plaatse uitleg gekregen welke het beste bij mij past en vervolgens ook gelijk een lekker kussen meegenomen beide voor een hele nette prijs.
Koop hier geen (Emma) matras
Had ik de reviews er maar op nagelezen.
Emma Matras besteld. Nadat we de matras hadden uitgepakt zagen we dat de hoes onder de vlekken zat. Ook lijkt de matras gebruikt op de linkerkant is duidelijke een grote bruine vlek te zien. De matras lijkt ook doorgezakt aan één kant maar hier lezen jullie overheen.
Klantenservice gemaild eerste oplossing was €50 korting ik kon de hoes eraf halen en deze wassen.
Aangegeven dat ik dit niet wil dat ik de matras graag terug wil sturen. Tweede oplossing ze sturen mij een nieuwe hoes. Ze hebben bij Emma als ik onderstaand bericht moet geloven dus de vieze hoes verwijderd om de matras te reinigen om vervolgens de vieze hoes er weer omheen te doen…
Bedankt voor je terugkoppeling. We hebben een alternatieve oplossing voor je gevonden. We sturen een nieuwe hoes ter waarde van €80 naar je op, zodat je weer kunt genieten van een schoon en fris matras.
Ik kan je geruststellen dat de matrassen door Emma volledig professioneel worden gereinigd voordat ze opnieuw worden verpakt. Eventuele verkleuring in het schuim kan nog zichtbaar zijn, maar dit betekent niet dat het matras vuil of gebruikt is. Het heeft geen invloed op de hygiëne of het ligcomfort.
De huidige hoes hoef je niet terug te sturen; deze mag je gewoon houden. Zodra het pakket is verzonden, ontvang je binnen enkele dagen een nieuwe track & trace code per e-mail.
Inmiddels heb ik de matras zelf in Joure kunnen retourneren maar dat was nadat ik aangaf dat ik een klacht zou indienen bij de geschillencommissie omdat we er niet uitkwamen. Ineens gaven ze toe dat ze het verkeerde matras hadden gestuurd maar een passende oplossing voor retourneren bleef uit. Om die reden blijft het 1 ster.
Werk aan jullie service richting de klant want dit had sneller en klantvriendelijker opgelost kunnen worden.
Uitstekende service en kwaliteit van…
Uitstekende service en kwaliteit van het product.
Ik heb nog steeds mijn zending niet…
Ik heb nog steeds mijn zending niet ontvangen!!!
En al twee keer een mail gestuurd!!

Bestel hier geen matras/topper
Ik heb helaas dezelfde ervaring als andere reviewers die hier een matras besteld hebben. Ik had de Emma Diamond Topper besteld, maar ontving een inferieure topper (3 lagen samengeperst foam), in een heel smerig (overal vuile zwarte vegen) en beschadigd (draden en halen op 5 plekken) tijk waar een Emma label aan zit. Dit is ook niet het anti-slip tijk dat bij de Diamond hoort.
Binnen 2 weken mijn beklag gedaan, gevraagd om retourlabel en mijn geld terug te storten.
Retourlabel gingen ze niet sturen, ik moet de gestuurde meuk zelf maar afvoeren…
Geld terug bleek ook niet binnen de max termijn van 10 dagen mogelijk en communicatie liet te wensen over.
Kortom, een zeer slechte, tijdrovende ervaring met deze webshop; bespaar jezelf de ellende en bestel hier niet(s).

Respuesta de Webshop-outlet.nl
Goedkoop en snel geleverd.
Betrouwbare webwinkel
Tot nu toe heb ik de bestellingen in goede staat ontvangen. De pakketbezorging is snel en netjes.
Betalen via Klarna of Riverty niet mogelijk
Je moet perse met iDeal betalen als je wilt betalen met Klarna( error couldn’t create payment) of Riverty ( je bent nog geen 18 ) kortom ze bieden dit aan maar je kan er niet mee betalen

Respuesta de Webshop-outlet.nl
Ze zijn niet eerlijk en zetten op hun…
Ze zijn niet eerlijk en zetten op hun website dat Iets eerst veel meer kost en uiteindelijk is het nog duurder dan op andere websites.
Hele goede service!!
Dit keer ging alles goed
Snelle en correcte aflevering
Goed maar verwarrend
Is goed gegaan maar de maten, die bij het artikel van de lijst,, staan zijn wat verwarrend. Het staat als binnenmaat maar het zijn buitenmaat.
Het is prima hij kan wel maar zoals ik zij erg verwarrend
Ik had een Emma matras besteld en kreeg…
Ik had een Emma matras besteld en kreeg een fake matras.
De tyke was van Emma maar het matras was van ijzer.
Heb contact gezocht met de leverancier en die wilde er niets van weten.
Ook foto's opgestuurd als bewijs.
Maar ook dat werd weggewuifd.
Ik wilde dat ze het matras op kwam halen maar dat wilde ze ook niet doen.
Ik kon het opsturen €120.
Gelukkig heb ik het gekocht via PayPal en ik ben nu bezig om het veld terug te storneren.
Ik heb de foto,s van Emma orgineel II beoordeeld en zie een heel ander matras dan geleverd.
Een mooi verhaal dat het matras uit metalen veren zou bestaan is volledig ongegrond.

Respuesta de Webshop-outlet.nl
Respect voor besteller en product.
Respect voor besteller en product.
Mijn bestelling: 2-pack Militaire Led zaklamp.
Allereerst heb ik direct na mijn bestelling een duidelijke bevestiging ontvangen.
Daardoor wist ik dat mijn bestelling met aandacht voor mij en het artikel respectvol zou verlopen.
Ik heb mijn bestelling in een goede verpakking ontvangen en was blij dat het aan mijn verwachtingen voldeed.
De zaklamp is van sterk materiaal en de belichting is krachtig. Deze is met de handleiding in te stellen.
De zaklamp werkt op 3 AAA. De zaklamp is niet oplaadbaar via een adapter.
Mijn dochter en ik kunnen nu als we laat thuiskomen
in ieder geval het sleutelgat goed vinden.
Ook is het een goede zaklamp voor kampeerders en voor alle activiteiten zoals beschreven bij de advertentie.
Garantiebewijs:
In het doosje, waarin de zaklampen beschermd tegen beschadiging zijn verpakt, wordt een handleiding en een gratis registratie voor het product geleverd.
Na registratie heb je dan 3 jaar garantie. (2 +1 extra ) Kijk voor meer informatie op flinqproducts.nl
Het artikel is zeker het betaalde bedrag waard.
Met dank aan de prettige klantenservice. van Webshop-outlet.nl
M.V.G Ramona
Product zoals omschreven
Product zoals omschreven, levering snel.
Prima website
Alles op tijd en goed geleverd tevreden…
Alles op tijd en goed geleverd tevreden klant