Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik hou van verandering in mijn interieur, dus het artframe van Werk Aan De Muur is een fantastisch concept. De doeken zijn mooi en zeer eenvoudig te wisselen. Er was iets mis gegaan bij mijn bestell... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In onze kleine woonkamer die geen doorzonwoning is, dus vrij donker ! Zochten wij een mooi schilderij dat licht uitstraalt. Die hebben wij gevonden bij dit fantastisch bedrijf Werk aan de muur 😃

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 sterren voor de snelle reactie en de geboden service, maar helaas valt het uiteindelijke resultaat erg tegen. Ik heb een ArtFrame-schilderij aangeschaft dat je zelf in elkaar moet zetten. Eenma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn super blij met ons nieuwe werk aan de muur ArtFrame. Een mooie eyecatcher in de woonkamer. Kwaliteit is erg goed. De bestelling plaatsen ging makkelijk en de bestelling kwam snel binnen. Allee... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,7

Todas las opiniones

145 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Wat een fantastisch bedrijf

Wat een fantastisch bedrijf. Er is zoveel keuze in doeken, zoveel keuze in materiaal, zoveel keuze in afwerking.
De montage handleiding inclusief filmpjes is echt helemaal fijn.
Ons doek hangt zo mooi boven onze bank, echt een eyecather. En de HD platen maken onze keuken tot een betovering.

21 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat een ontzettend fijne review Patrick! Geniet van je nieuwe kunstwerken

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De keuken is helemaal opgefleurd

Ik heb zo’n wissellijst gekocht. Ik ben absoluut niet technisch, maar dit frame in elkaar zetten was geen enkel probleem. Ook het doek erin doen ging super makkelijk. Ook het ophangsysteem is doordacht, helemaal recht hangt het.
Tot zover de positieve kanten. Enkele kleine kritiekpunten. De afbeelding is iets minder scherp dan ik had gehoopt. Op zich logisch, want het is bedrukt op stof. Maar in een fysieke winkel zou dit direct zichtbaar zijn. Online is dit veel minder zichtbaar.
En ik mistte een mailtje dat het werk verstuurd is.kreeg nu van PostNL bericht.

Maar al met al kan ik werkaandewinkel zeker aanbevelen.

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat leuk om te horen dat je de montage gemakkelijk vond en je blij bent met je kunstwerk! Wij hopen dat je veel plezier hebt van je fleurige kunstwerk.

Excuses dat je geen mail van ons hebt ontvangen met track & trace informatie. Ik zie in je bestelling dat er inderdaad iets mis is gegaan. Normaal gesproken hoor je deze wel van ons te ontvangen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben super tervreden met het prachtige…

Ben super tervreden met het prachtige doek! Kleur precies zoals afgebeeld.
Dit is mijn 2de doek wat ik besteld heb!
Snelle levering en communicatie!😀

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Heel leuk om te lezen dat je blij bent met je nieuwe kunstwerk! Geniet ervan

Mooi product

Mooi product. Goede uitleg hoe het frame in elkaar gezet moet worden. Het doek zit er superstrak in. Ook heeeeel veeeeel keus.

16 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Bedankt voor je mooie review Carla!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi " werk aan de muur " !

Mooi " werk aan de muur " besteld!
Vlinderboom van Caroline Guerain.
Staat geweldig mooi aan de muur in de kamer.
Mooie kwaliteit, makkelijk in te lijsten die meegeleverd is op een filmpje.
Ben al aan het kijken voor nog een ander mooi schilderij voor de slaapkamer.
Keuze genoeg!

16 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Tof om te leze Geurie! Heel leuk dat je zo enthousiast bent en alweer aan het kijken bent naar nog een werk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een verrijking voor je interieur!

1: Zeer ruime keuze voor elke stijl
2: De optie om het te visualiseren in een ruimte met je camera, qua stijl, kleur én formaat
3: de kleurechtheid, precies als op de site
4: de heldere communicatie na bestellen

25 de octubre de 2025

Hi Lilian, Wat leuk dat je dit met ons deelt! Geniet van je nieuwe kunstwerk

Prachtig schilderij

Prachtig schilderij! Voldeed helemaal aan mijn verwachting. Daarbij ook deskundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers. Zeer aan te bevelen..

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe Werk aan de Muur!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn en correct contact

Heel fijn en correct contact via mail en telefoon. Ik was wat laat met het kiezen van een kunstwerk. Na telefonisch contact afgesproken dat de levertijd in dit geval korter kon en dat ze me op de dag van levering zouden informeren. Gebeurde keurig en de chauffeur belde zoals afgesproken ook nog even toen ze het pakket op de afgesproken plek hadden neergezet bij mij thuis (ik was welf nl onderweg)

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Bedankt voor je fijne review Robbert!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden met ons prachtige schilderij op canvas

We zijn erg enthousiast over ons aangeschafte schilderij op canvas! Al is het dan een geprint werk, het oogt toch echt als een schilderij, met prachtige, levendige kleuren. We kozen voor een zwarte zijkant, waardoor het wat meer naar voren komt. Mooi robuust.
Het werk werd sneller dan verwacht- en heel zorgvuldig verpakt bij ons geleverd.
Kortom: wij zijn zéér tevreden!

Respuesta de Werk aan de Muur

Hallo Fam. Koelewijn, wat leuk dat jullie zo tevreden zijn en dat met ons delen! Jullie hebben een prachtig kunstwerk uitgekozen. Ga er heel erg van genieten!

Dik tevreden

Veel en gevarieerde keus; heldere informatie over ophang mogelijkheden en de maker van het werk; soepele snelle levering. Bovendien vind ik de App ‘Jouw Muur’ erg handig. Met die App voorkom je dat je een te groot, te klein of niet bij jouw interieur passend werk bestelt. Kortom: dik tevreden

Respuesta de Werk aan de Muur

Beste Yvonne, Wat leuk dat je de App gebruikt hebt! Geniet van het mooie kunstwerk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk

Ontzettend veel keus, voor ieder wat wils. Snelle en goede service met duidelijke instructies. Voor weinig geld een geheel nieuwe sfeer in huis..

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Ingrid, leuk dat je zo enthousiast bent! Heel erg dank dat je het met ons deelt! Geniet van de nieuwe sfeer in je huis.

Kleurrijk

Het is altijd een gok om iets online te kopen zeker als het iets is dat je aan de muur wilt hebben.
Het was de gok meer dan waard!

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi, wat leuk dat je de gok hebt gewaagd en dat het zo goed heeft uitgepakt! Ga heel erg genieten van het mooie kunstwerk.

Ontzettend mooi doeken

Ontzettend mooi doeken. Makkelijk in het frame te drukken. Een verrijking voor in dit geval onze woonkamer. Heel blij mee

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Beste Rene, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het ArtFrame! Bedankt voor deze mooie review.

Mooie lijst met doek.

Mooie lijst met doek.
Verzending was goed.

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Judy, Bedankt voor je review. Geniet van het mooie kunstwerk!

Fantastisch drieluik

Ik was al enige tijd op zoek naar een passend drieluik voor boven een modern dressoir. In de collectie van WadM vond ik het perfecte drieluik, vooral omdat ik het zelf kon samenstellen.
Van een perfecte kwaliteit, snel geleverd precies zoals ik had verwacht, ik ben zeer tevreden

15 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Wilco, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je bestelde kunstwerk! Geniet van dit mooie werk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is 2de schilderij gekocht bij Werk…

Dit is 2de schilderij gekocht bij Werk aan de muur. Dit was goed geleverd en makkelijk in elkaar te zetten. Zijn weer erg blij met de aankoop.

30 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Evelien, Wat leuk om te horen! Jullie krijgen al een hele Werk aan de Muur collectie!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het resultaat is zoals verwacht

De ruime keuze is fijn. De website werkt goed en ook de app om te beoordelen hoe het werk bij jezelf aan de muur staat is top. Het resultaat is zoals verwacht. Alleen de bezorging was niet oké. Slechte communicatie van de bezorgdienst. Niet komen opdagen en niet aangeven wanneer je dan wel komt. Dat is jammer, één ster minder alleen om die reden.

15 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Krista, Wat fijn dat je blij bent met het kunstwerk en het bestelproces. De feedback over de verzending is voor ons heel waardevol. Wij zijn blijvend in gesprek met onze transportpartners. Geniet van het mooie kunstwerk!

Onlangs 3 artframe producten gekocht

Onlangs 3 artframe producten gekocht. Werkelijk heel fijn en mooi product, ook de aflevering en de bijbehorende informatie waren top. Wij zijn zeer tevreden.

16 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hallo Hannie, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! En meteen een huis vol mooie Art Frame kunstwerken hebt! Geniet van de kunstwerken.

Leuk concept

Leuk concept, voorpret en ideeën opdoen via de app en ook nog eens alerte nazorg.
Je wordt nadat je hebt besteld, goed op de hoogte gebracht over de tijdslijn.
Misschien een heel klein verbeterpuntje, de instructie video’s iets langer maken. Nu zie je een heel klein deel van hoe je iets moet doen waardoor je het op meerdere manieren kunt interpreteren.
Heel tevreden met het eindresultaat!

3 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hallo Kirsten, Wat een leuk dat je het uitzoeken en bestellen van het kunstwerk als zo'n leuk proces hebt ervaren! Je hebt ook wel een heel mooi kunstwerk uitgezocht. Bedankt voor de feedback over de instructie video's, dit is voor ons heel waardevol en gaan we mee aan de slag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.