Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik hou van verandering in mijn interieur, dus het artframe van Werk Aan De Muur is een fantastisch concept. De doeken zijn mooi en zeer eenvoudig te wisselen. Er was iets mis gegaan bij mijn bestell... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In onze kleine woonkamer die geen doorzonwoning is, dus vrij donker ! Zochten wij een mooi schilderij dat licht uitstraalt. Die hebben wij gevonden bij dit fantastisch bedrijf Werk aan de muur 😃

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 sterren voor de snelle reactie en de geboden service, maar helaas valt het uiteindelijke resultaat erg tegen. Ik heb een ArtFrame-schilderij aangeschaft dat je zelf in elkaar moet zetten. Eenma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn super blij met ons nieuwe werk aan de muur ArtFrame. Een mooie eyecatcher in de woonkamer. Kwaliteit is erg goed. De bestelling plaatsen ging makkelijk en de bestelling kwam snel binnen. Allee... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,7

Todas las opiniones

145 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Betrokken bedrijf

Betrokken bedrijf, duidelijke communicatie en schilderij zorgvuldig verpakt en bezorgd volgens afspraak

1 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Anita, Bedankt voor deze mooie review! We wensen je heel veel plezier van het mooie kunstwerk!

Mooi werk geleverd

Mooi werk geleverd. Je wordt continue op de hoogte gehouden wat de status is.

17 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Frances, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Je hebt een mooi kunstwerk gezocht. Heel veel plezier ermee!

Afbeeldingen zijn top

Afbeeldingen zijn precies zoals ze op de site staan.
Goed verpakt en een eenvoudige beschrijving hoe je het in elkaar moet zetten.
We hebben nu 2 werken aan de muur hangen, en ik zal zeker nog een keer wat aanschaffen.

10 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Christel, Wat fijn om te lezen dat je het in elkaar zetten van het frame eenvoudig vond! Je krijgt thuis al een mooie Werk aan de Muur collectie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We genieten er alle dagen van

Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een groot werk. Bij werk aan de muur zijn zoveel verschillende werken en keuze mogelijkheden. Maar door alle selectie mogelijkheden en omdat we een account hadden aangemaakt konden we een map met onze voorkeuren maken.
Zo konden we later rustig weer eens kijken en eenvoudig onze uiteindelijke keuze bepalen.
De kleurweergave op de site kwam perfect overeen met de uitvoering.
Het werk hangt hier nu een paar weken en we krijgen alleen maar complimenten

8 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Bedankt voor deze uitgebreide review! Wat goed dat jullie door het aanmaken van een favorieten lijstje een mooi kunstwerk hebben gevonden. Geniet van jullie nieuwe huis met mooi kunstwerk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn heel erg blij met de kwaliteit…

We zijn heel erg blij met de kwaliteit van de canvassen en van de goede service. Er werd meegedacht en onze canvassen zijn goed aangekomen vanuit Haarlem in Portugal. Een aanrader!

1 de octubre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Remon, Bedankt voor de mooie review. Geniet in Portugal van de mooie kunstwerken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer Snel een vakkundig antwoord op…

Zeer Snel een vakkundig antwoord op mijnvraag.
Prompte levering.
Hoge kwaliteit print!

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Rob, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Geniet van het mooie kunstwerk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een prachtig schilderij!

Echt een prachtig schilderij!! Geen moment spijt van. 😁

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Irma, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met je kunstwerk! Ga er heel erg van genieten!

Veel keuzes in kunststijlen

Veel keuzes in kunststijlen, collecties, materialen, afmetingen en kleuren.
Altijd wel iets te vinden wat je mooi vindt en bij je past.
Kortom: Top !!

28 de agosto de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat leuk dat je zo'n mooi passend kunstwerk hebt gevonden Hans! Geniet ervan!

Goede website

Goede website, makkelijk te gebruiken, je kunstwerk eenvoudig te laten zien op eigen muur.
Daarnaast goede communicatie en service.
Vriendelijke klantenservice.

20 de septiembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Dank voor de mooie review Ina! Geniet van het mooie kunstwerk!

Super netjes en verpakt

Super netjes en verpakt. Bij het uitpakken toch een lichte beschadiging op een deel van het frame. Direct contact gehad en meteen opgelost. We hebben een nieuw frame deel ontvangen na 2 dagen al. De communicatie is ook heel prettig. Netjes en heel vriendelijk. Het doek hangt prachtig aan de muur bij ons in de woonkamer.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat fijn dat we het voor jullie snel hebben kunnen oplossen! Geniet van het mooie kunstwerk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werk aan de muur is top!

Duidelijke uitleg over de verschillende materialen. Makkelijk te bestellen en een keurig verpakte levering!

20 de agosto de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen Ingrid! Geniet van je nieuwe kunstwerk!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ziet er prima uit

Ziet er prima uit. Makkelijk op maat te bestellen.+ ook niet moeilijk in elkaar te zetten. Wel wat prijzig.

7 de septiembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Dank voor je feedback! We hopen dat je heel erg geniet van het mooie kunstwerk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met het resultaat

Heel blij met het resultaat. Snel en makkelijk te monteren, duidelijke uitleg erbij. Doek wordt mooi strak opgespannen.

5 de septiembre de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk! Heel veel plezier er van.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vroeg om een spoedbestelling en dat…

Ik vroeg om een spoedbestelling en dat is zeer goed geslaagd!!
Het resultaat van het fotobehang is fantastisch!!!

30 de julio de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Hi Helma, wat tof om te horen dat het gelukt is om je bestelling met spoed te leveren en je zo blij bent met het resultaat! Heel veel plezier van je nieuwe kunstwerk.

Prachtige kunst

Mooie werken, vele mogelijkheden. Bezorging is keurig geregeld en conform afspraak. Zeer tevreden klant

25 de agosto de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Lucy! Dank voor de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super handig en ruim assortiment

Veel keuzes.
Fijne zoekopties.
Snelle levering.
Makkelijk zelf in elkaar te zetten.
Prachtig werk voor aan de muur!

17 de agosto de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Heel veel plezier van je mooie Werk aan de Muur Maud!

Super tevreden!

Ik heb twee werken besteld bij Werk Aan de Muur. Eentje van de site, maar de andere op verzoek. Mijn eigen afbeelding was van te klein formaat, maar Gina heeft de afbeelding gevonden, zodat ik toch kon bestellen. Zo blij mee!

11 de agosto de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Bedankt voor dit mooie compliment Petra! Geniet van je nieuwe Werk aan de Muur :-)

Geweldig mooie werken

Geweldig mooie werken. Hangen beide fantastisch op zijn plek. Mede doordat je het eerst kan visualiseren op je eigen muur zie je hoe het eindresultaat wordt.
De werken waren stevig en zorgvuldig verpakt.
Wij hebben ons geduld iets langer moeten volhouden daar er een vertraging in de levering zat, maar uiteindelijk zeer de moeite waard.

21 de agosto de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Wat leuk om te lezen! Nogmaals heel erg dank voor jullie geduld. Wij wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe kunstwerken toe :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals we hopelijk hadden verwacht is…

Zoals we hopelijk hadden verwacht is alles naar wens verlopen.
Vlugge en vriendelijke levering.
We bevelen het iedereen aan.
Veel keus en afmetingen,ook veel verschillende stijlen.

25 de julio de 2025

Respuesta de Werk aan de Muur

Tof om te lezen Robert! Wij wensen jullie veel plezier van jullie nieuwe kunstwerk toe :-)

8 consejos para escribir buenas reseñas.