Afhandeling door West Import was goed. Zouden beter kiezen voor andere vervoersbedrijf... bpost24?? Maandag ontvangen... verwerking... dinsdag verwerking... woensdag bezorger zelfs niet aan de deur g... Ver más
La empresa ha respondido
Ik kwam daar toe zonder afspraak om dat ik een probleem had met mijn brommer ze hebben me er tussen genomen terwijl ze druk bezig waren met andere dingen ze hebben het drek voor mij opgelost voor pr... Ver más
La empresa ha respondido
Super klantvriendelijk en hulpvol personeel! Veel variatie qua soorten brommers,stukken voor de brommers&materiaal! Zeker een bezoekje of (meerdere) waard! Hartelijk dank voor alle keren zo hulpvo... Ver más
La empresa ha respondido
Oplichters!!!!! Leveren kapotte gebruikte onderdelen op nieuwe scooters, batterijen waar garantie zegels van gebroken zijn en die niet werken!!!!! We hebben een grote dure boekensteun geleverd gekr... Ver más
La empresa ha respondido
Grootste invoerder van brommers en scooters in de Benelux!
Stasegemsesteenweg, 8500, kortrijk, Bélgica
No ha contestado las opiniones negativas
Omdat het een zeer snelle levering was en ook zeer vriendelijk service en ook super kwaliteit van BEELINE echt een top product dat ik zeker aan raad dat moeten aanschaffen want het is gewoon geweldig en fantastisch echt een super top !

Respuesta de West Import BVBA
Er werd correct gehandeld waarvoor mijn dank.
Mvg Luc

Respuesta de West Import BVBA
Onderhoud en herstelling laten doen.
Scooter bolt zoals nieuw.
Ik kreeg ook duidelijke uitleg over een vraag/probleem.
Ook het reservatie-systeem zit mooi in elkaar.
Ik kom zeker terug (ook al is het 2 x 4u rijden ;-))

Respuesta de West Import BVBA
Buiten een klein leveringsfoutje alles zeer snel en correct afgehandeld. Via mail is dit bedrijf zeer bereikbaar en behulpzaam.

Respuesta de West Import BVBA
Alles online besteld en heel snel ontvangen (zondag order gedaan en dinsdag toegekomen)

Respuesta de West Import BVBA
Ik zocht een nieuwe uitlaat bij West import.
De medewerkers hebben me direct geholpen en uitleg gegeven.
Nu heb ik de uitlaat die ik graag wilde.
Ik ben er heel blij mee.

Respuesta de West Import BVBA
Oplichters tot en met en dienst na verkoop is geen bal waard! heel onvriendelijke mensen en het is altijd de schuld van de klant. Na 2 weken een citycoco te hebben gekocht viel men toestel stil. Zijn ze die komen ophalen duurde 2 weken er hem terug was. 2 weken later weer kapot en zo 1j aan een stuk!!!
Echt koop hier nooit een toestel want is dikke bucht en de mensen die er werken ook!!!!

Respuesta de West Import BVBA
Mooie winkel met veel voorraad en vriendelijke mensen.

Respuesta de West Import BVBA
Vriendelijke mensen mooie website zeker eens langs gaan. :)

Respuesta de West Import BVBA
Le magasin West bikes est incroyable, il y a plein de choix
J’adore les articles que vendent ce magasin
Je vous le recommande 👍🏽

Respuesta de West Import BVBA
Een echte aanrader En zeer vriendelijk personeel!

Respuesta de West Import BVBA
Más información sobre otros tipos de reseñas.