Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kwam daar toe zonder afspraak om dat ik een probleem had met mijn brommer ze hebben me er tussen genomen terwijl ze druk bezig waren met andere dingen ze hebben het drek voor mij opgelost voor pr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klantvriendelijk en hulpvol personeel! Veel variatie qua soorten brommers,stukken voor de brommers&materiaal! Zeker een bezoekje of (meerdere) waard! Hartelijk dank voor alle keren zo hulpvo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de ciclomotores
  2. Tienda de equipamiento y accesorios para motos
  3. Pista de carreras todo terreno

Escrito por la empresa

Grootste invoerder van brommers en scooters in de Benelux!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht een scooter aan in westbikes

Ik kocht een scooter aan in westbikes, ik hem al een jaar nog niks kapot aan, ook hebben ze hem thuis geleverd in super snelle tijd. Zeggen ook duidelijk aan hvl kilometer hij op onderhoud moet. Top!

3 de septiembre de 2022

Respuesta de West Import BVBA

Beste, bedankt voor uw review.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I bought a fatboy and after 7 months my…

I bought a fatboy and after 7 months my display didn’t work anymore. And they said it’s not under warranty because you didn’t come for checkup every 3 months. I said i came 2 times for 7 months and they answered you don’t have proof because you didn’t give the book

5 de diciembre de 2022

Dear Yordan Yordanov,

as already indicated, maintenance/upkeep must be performed punctually. When this is carried out, you will receive an invoice as proof and the maintenance checkbook will be completed. As an example when you have a new tire installed or a new light bulb, this does not count as maintenance. You were unable to present both the invoice and the maintenance checkbook. That is why the repair was charged.

If you have anymore questions don't hesitate to contact us by email info@westbikes.be

Regards.

West Import.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn scooter die 2,5 jaar oud was…

Mijn scooter die 2,5 jaar oud was binnen gedaan voor een herstelling ,na enige tijd wordt ik verwittigd dat mijn scooter niet meer hersteld kon zijn men kon geen onderdelen meer krijgen was voor de vuilbak word ik gezegd ,.
Bij een andere motozaak binnen gedaan en wat blijkt die was hersteld voor 100€
Een bende oplichters zijn het

24 de agosto de 2022

Beste,

Vervelend om te horen! Kan u ons contacteren via onderstaande e-mail adres. Alle merken/ modellen die wij verkopen kunnen wij herstellen. Ongeacht de leeftijd.

U kan ons contacteren via info@westbikes.be

Mvg West Import BVBA

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!! Leveren kapotte gebruikte onderdelen op nieuwe scooters, batterijen waar garantie zegels van gebroken zijn en die niet werken!!!!! We hebben een grote dure boekensteun geleverd gekregen voor 1500€!!!!!!
Ze doen wat en wanneer zij zelf willen, niet wat ze moeten doen, leveren wat hen uitkomt en niet wat je besteld, veel zever en enorm arrogante vrouw aan de telefoon!!!! Die vergeet dat zij in fout zijn en mensen oplichten, niet de klant die gewoon besteld en onmiddellijk betaald!!!!

Update: NEEN! Jullie hebben niets opgelost, wij hebben een advocaat moeten inschakelen (en betalen)!!! Dan pas hebben jullie iets willen ondernemen, je kom ook niet anders!!!

30 de julio de 2022

Respuesta de West Import BVBA

Beste, we zijn blij dat we ondertussen tot een overeenkomst zijn kunnen komen. En dat dit correct afgehandeld werd. Mocht u bijkomende vragen hebben kan u ons contacteren via info@westbikes.be

mauvais service

mauvais service, repond jamais aux mails et au telephone il y a minimum 10 minutes d´attente
c´est des menteurs et surtout des voleurs avec leurs services garages. faites tres attention, et je deconseille ce magasin.

28 de julio de 2022

Respuesta de West Import BVBA

Bonjour, désolé d'entendre parler de votre mauvaise expérience. Nous répondons à tous les e-mails plusieurs fois par jour. Nous essayons de répondre à tout le monde par téléphone. Il est possible que vous soyez mis en attente si plusieurs téléphones arrivent en même temps.

snelle service

snelle service, Brommer die ik vorige maand heb aangekocht werkt ook top geen problemen mee gehad

24 de marzo de 2022

Respuesta de West Import BVBA

Beste, bedankt voor uw review.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nieuwe scooter gekocht en in 1 jaar al…

Nieuwe scooter gekocht en in 1 jaar al 4x iets aan geweest. De kwaliteit van hun scooters is nul komma nul en de service is ook nie om mee te boffen. Als ze hem vermaken is er 2 weken later weer iets aan en terwijl het hun schuld is dan rekenen ze nog altijd verplaatsingskosten aan en hebben ze altijd uitvlucht dat datgene nie in garantie is

16 de febrero de 2022

Daar niet kopen

Ik heb €1300 betaald voor een scooter die je aan €300 vanuit China kan kopen, de scooter viel na 1x al direct stil en kheb er niks meer dan miserie meer gehad en als je hun contacteert antwoorden ze liever niet ik heb net mijn scooter moeten schatten voor €100!!! Hij is niks waard en m’n geld is weg

13 de enero de 2022

Beste,
wij wensen u ook via deze weg van een reactie te voorzien na ons telefoongesprek van daarnet.

Zoals u daarnet aangaf kocht u de scooter bij ons aan in een zelfbouwpakket. Toen u een probleem ondervond voor het starten van de scooter, werd deze afgesteld door onze interne dienst. Enige voorkennis voor het monteren en rijklaar maken van een scooter is verreist bij de aankoop van een zelfbouwpakket. Wij kunnen u garanderen dat de aankoop prijs enkele malen hoger ligt dan de prijs die u beweert.

Een prijs/waarde bepaling van een 2dehands scooter wordt opgesteld aan de hand van: de kilometerstand, optische schade, staat, onderhoudshistorie, enz. De schatting die u aanhaalt is niet gebeurd door ons.

Mocht u bijkomende vragen hebben aarzel dan niet om ons te contacteren. info@westbikes.be

Beter andere pakjesdienst...

Afhandeling door West Import was goed. Zouden beter kiezen voor andere vervoersbedrijf... bpost24?? Maandag ontvangen... verwerking... dinsdag verwerking... woensdag bezorger zelfs niet aan de deur geweest en bezorgd aan afhaalpunt... donderdag pakje bezorgd aan verkeerd afhaalpunt 18km moeten rijden om pakje af te halen...
Kostprijs bpost24 waardig ... duidelijk NEE.

23 de noviembre de 2021

Respuesta de West Import BVBA

Beste, alvast bedankt voor het plaatsen van uw review. Uw review geven we ook even door aan ons contactpersoon bij Bpost.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.