Información sobre la empresa

1. Contratista de materiales para suelos
  2. Proveedor de productos de hormigón
  3. Empresa de construcción

Escrito por la empresa

Welkom in de wereld van beton- en betonlook vloeren en wanden. Sinds 2008 is dit onze wereld. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 0488-750 961

2,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Waardeloos

Tijdens het verkoopproces vriendelijk geholpen en mooie dingen beloofd, helaas in werkelijkheid is het waardeloos, een dure vloer die zijn waarde totaal niet waard is! Slechte communicatie, dingen beloofd die niet waargemaakt worden en dan zit je na 4 maanden al met extreem vieze vlekken in je vloer die er niet uit gaan terwijl we binnen op sokken en sloffen lopen. We gebruiken zelfs de aangeraden extreem dure poetsmiddelen, niets werkt. Begin vooral NIET aan een beton cire vloer, wat je verteld wordt is in werkelijkheid niet waar.

19 de marzo de 2026
Logotipo de Willem Designvloeren

Respuesta de Willem Designvloeren

Beste Imke,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met de beton ciré vloer niet aan uw verwachtingen voldoet. Bij ons staat service en garantie hoog in het vaandel, en het is voor ons belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun vloer.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om samen naar een passende oplossing en advies te kijken.

Willem Designvloeren

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We bezochten Willem Designvloeren en…

We bezochten Willem Designvloeren en werden gezellig geholpen, tijdens het proces van de vloer leggen liep het stroef, communicatie was onplezierig. De vloer ligt maar er komen lichte vlekken in, kleine gaatjes die steeds meer worden, rare donkere vlekken, kortom zo is deze vloer nooit besteld. Geen oplevering geweest, nu we onze klachten neerleggen, 6 maanden later, zijn ze niet erg behulpzaam tot op heden. Tot nu toe geven ze niet echt thuis.

21 de mayo de 2025
Logotipo de Willem Designvloeren

Respuesta de Willem Designvloeren

Beste Nelleke,
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat het proces niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Bij ons staat klanttevredenheid en service voorop.
We zouden graag in contact komen om samen te kijken naar een passende oplossing. Wilt u contact met ons opnemen? Dan zorgen wij dat er iemand met u meedenkt!
Team Willem Designvloeren

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beton Ciré vloer

Voor ons nieuwbouw huis in Kesteren een jaar geleden langs geweest en erg aardig geholpen tijdens het verkoop proces. Tijdens de week dat ze de vloer kwamen leggen is tijdens de werkzaamheden iemand (we weten niet wie) het huis in gelopen en over de vloer gelopen die nat was. Dit kon gebeuren doordat de vloerenleggers de voordeur open lieten staan. In eerste instantie mochten wij voor de extra kosten opdraaien, uiteindelijk na overleg en aangeven dat we hier niet tevreden over waren tot een sam sam oplossing gekomen.

30 de abril de 2020

Nooit meer!

De betonvloeren zijn mooi zodra deze gelegd worden. Helaas ontstaan er dan vlekken die er nooit meer uitgaan. Hele lelijke vlekken. Dan heb je dus beton in je huis liggen. En dan? Haal het er maar eens uit. Bedrijf geeft niet thuis in een gepaste oplossing. Weet waar je aan begint! Tevens is het proces tot aan het leggen onbeschoft verlopen, ik heb geen andere woordkeuze hiervoor.

28 de marzo de 2017
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.