Información sobre la empresa

1. Caridad
  2. Organización sin fines de lucro

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Het WNF bouwt aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur. U vindt informatie over natuurbescherming, over donateur te worden

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Respect loos!

Ik ben op de meir in antwerpen respectloos behandeld door 1 van jou medewerkers. Ik heb uitgehaald dat ik veel bedriegers ben tegen gekomen eerst begrep hij mij. Maar toen ik zei dat ik er eerst over wil praten met iemand of wat ik zou doen dachtvhij dat ik hem beoordelde en dacht dat ik hem als een criminal aan zag. Hij begon tegen mij te roepen en mij uit te schelde. DAT NOEM IK GEEN GOEIE NAAM VOOR JULLIE ORGANIZATIE! IK HEB ER GENOEG VAN HOE IEDEREEN MIJ BEHANDELD. ik had veel respect voor jullie maar na dat ik zo behandeld werdt niet meer. Wat hebben jullie tegen mij!!!! GEEN RESPECT VOOR MENSEN IS GELIJK AAN NIETS GEEN OM DE DIEREN!!!

9 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos!

Je mag niet eens zelf bepalen hoeveel je wilt doneren! Eenmalige donatie mag niet van het directeurtje. Die zit er alleen maar voor de centen en geeft geen reet om dieren!!

14 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vond jullie vorige reclame-spotje op TV weerzinwekkend, de huidige is echter TOP!

April 17, 2020:
Ik vind jullie huidige reklame op TV weerzinwekkend! We worden op dit moment allemaal overspoeld met negatieven berichten over de corona-pandemie en de persoonlijke en economische gevolgen hiervan voor elk individu. Toch roepen jullie met je spotje bewust zo een extra negatief sentiment op om ons gewetensbezwaren aan te praten als wij jullie niet steunen.....are you for the world or against it? Dit klinkt alsof ik tegen de wereld ben als ik jullie niet ondersteun....dit sentiment roepen jullie bewust op en het voelt alsof jullie een mes op ieder's keel zetten, die jullie nu niet steunt.....walgelijk!! Stop met die reklame en wordt eens constructief in deze moeilijke tijd. De natuur veert deels al op door deze pandemie, maar nu eerst deze meer urgente kwestie het hoofd bieden! Maak jezelf nu maar eens nuttig WWF!

01-02-2023:
Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen, dat WWF met hun volgende reclame-spot op TV duidelijk een andere weg is ingeslagen: een positieve benadering, geen rampenfilm alsof de wereld morgen vergaat. Bij deze reclame-spot wekken ze bij mij begrip en empathie voor hetgeen zij zich inzetten en waarvoor zij de steun van het grote publiek vragen. Proficiat WWF!

17 de abril de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.