Große Auswahl an Möbeln und auch unterschiedlichen Designs. Die Verkäufer waren ausgesprochen freundlich und sehr kompetent. Ich habe mich sehr gut beraten gefühlt und komme gerne für den nächsten Ein... Ver más

Localización
Cambiar localizaciónIn de Cramer 76, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL
Consulta las opiniones de los clientes
Wij waren op zoek naar een 3+2 zit bankstel en een aparte relaxstoel. Bij binnenkomst werden we meteen goed opgevangen en begeleid door Marcedes. Zij gaf ons goede adviezen en heeft ook haar best geda... Ver más
La empresa ha respondido
Heel trage levering, contact bij defect traag , duurt heel lang voor er reactie komt. Pas na meermaals bellen afspraak voor reparatie...extreem hoge bezorgkosten, en dan reageren ze ivm brandstofprijz... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Información de contacto
In de Cramer 76, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 81% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Er wordt meegedacht, maar ook mee geholpen om bv aankopen in de auto te laden.

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Een bankstel gekocht slechte uitleg gekregen…
Een bankstel gekocht uitleg gekregen een beetje plastic en karton thuis bezorgd voor 150 euro. Ik kreeg geen bankstel maar 5 dozen ingepakt in karton. Alles uitpakken en zelf in mekaar zetten. Het karton zelf verwijderen en wegbrengen. Terwijl de uitleg was: de bank wordt op de plek gezet en alleen plastic verwijderen. Als ik dit geweten had dan had ik deze 5 dozen niet gekocht. Misleidende informatie. Ik koop nooit meer iets bij woonsquare. Zeer slechte service. Deze melding gaat niet over het bedrijf wat deze 5 dozen bracht maar over woonsquare welke een slechte misleidende informatie gaf. Ik zag het bankstel staan ging er in zitten.
Dat deze bankstellen in aparte dozen gebracht werden is niet verteld. Alleen wat plastic wegzakken volgens een verkoper de andere had het over een beetje karton.

Bankstel
Ik ben heel goed geholpen met mijn keuze voor het bankstel, ik vond een bank mooi maar ik wou graag een andere kleur dus hij is opnieuw bekleed met mijn favoriete kleur, levering zou na 20 weken zijn maar dat is 10 weken geworden dus ik ben super blij,ik las hier negatieve reviews nadat ik mijn bank had gekocht en schrok ervan maar gelukkig is dat niet zo, ik zou zo weer iets kopen in deze winkel

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Mooie winkel en overzichtelijk.
Mooie winkel en overzichtelijk.
Mathijs heeft ons super geholpen, niet opdringerig en heeft een goede smaak en top advies.
Wij zijn geslaagd bij jullie door hem.

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Zeer tevreden over deze meubelwinkel
Zeer tevreden over deze meubelwinkel! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel (Mathijs) nam de tijd om mee te denken en gaf eerlijk advies, zonder opdringerig te zijn.
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar mooie meubels en goede service. Hier kom ik graag nog eens terug!

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Bij binnenkomst werden we direct…
Bij binnenkomst werden we direct aangesproken,door de aanwezige dame. Normaal iets waar we doorgaans een hekel aan hebben.
Maar nu ervaarde we het anders, we werden ergens opgewezen waar we wel iets aan hadden.
Ondanks dat we eigenlijk naar binnen gingen, om alleen te gaan kijken en te oriënteren, en niet om te kopen. Zijn we toch overstag gegaan
En toch een hoekbank besteld.
En we zijn door de dame oprecht goed geholpen, en hebben het als erg prettig ervaren.

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Kortom een hele goede ervaring
Kortom een hele goede ervaring. Snel geholpen door de aanwezige collega en goed begeleid in het kiezen van een juiste stof en kleur. Na een kort gesprek over ons budget hebben zij ons goed geadviseerd en tegenmoet gekomen om de juiste bank voor onze eerste woning te vinden.

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
De verkoopster heeft absoluut 5 sterren…
De verkoopster heeft absoluut 5 sterren verdiend voor haar goede advies.
De manager was wat opdringerig en wijkt achteraf af van de afgesproken prijs.

Fijne winkelervaring!
Behulpzame verkoopster Marcedes. Bij binnenkomst kort aangegeven dat we rond wilden kijken voor een bank. Ze heeft aangegeven waaraan we konden zien dat andere opstellingen mogelijk waren en ons fijn laten lopen zonder opdringerig gedrag. Heerlijk! Uiteindelijk een keuze gemaakt en prima geholpen met stof keuze etc. Geen stomme verkooppraatjes waar je dwars doorheen prikt. Gewoon eerlijke communicatie en een eerlijke prijs.

Fantastisch …
Super geregeld en alles heel vriendelijk .
Mercedes die ons geholpen heeft was aardig en vriendelijk .
Dank hiervoor

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Wij zijn al verschillende keren bij…
Wij zijn al verschillende keren bij Woonsquare gekomen, zowel voor onszelf alsook voor ouders.
We zijn altijd goed geholpen en prettig te woord gestaan. Deze keer hadden we een nieuwe bank (slechts 2 jaar oud). Deze is vanwege plaatsgebrek in onze nieuwe woning veel te groot. En tot slot is meegedacht voor een oplossing.

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Prima geholpen door de verkoper
Prima geholpen door de verkoper. Nam alle tijd voor ons, liet ons alle mogelijkheden zien. Ook v.w.b. de stof/leer en de kleuren. Legde mogelijkheden van relaxstoel met accu goed uit.

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Ik heb hier mooie bank groen voor mooi…
Ik heb hier mooie bank groen voor mooi prijsje ik ben echt blij mee de medewerker heeft mij heel goed geholpen

Goed kunnen onderhandelen
Goed kunnen onderhandelen, Matthijs heeft ons uitstekend geholpen.

Zeer behulpzaam en meedenkend
Erg vriendelijk personeel en veel aanbod. Zeer behulpzaam en meedenkend.

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
Vandaag heb ik bij Woonsquare Heerlen…
Vandaag heb ik bij Woonsquare Heerlen een bank gekocht en ben ik geholpen door Mercedes.
Zij wist van een rondje ‘even kijken’ toch een geslaagde aankoop te maken.
Wat Mercedes zo fijn maakt is dat zij buiten een verkoopster ook lekker zichzelf is, waardoor de sfeer erg ontspannen is.

Respuesta de Woonsquare - Heerlen
We waren op zoek naar een bank en…
We waren op zoek naar een bank en meteen maar een gekocht. Heel goed geholpen door een medewerkster (ben haar naam vergeten) ze sprak zelfs nog een beetje Spaans (mijn vriendin komt uit Peru) leuke sfeer en een hele fijne bank. Enige nadeel is 8-16 weken wachten tot we m hebben (daar kunnen ze natuurlijk weinig aan doen)bedankt voor de goede zorgen .