Zegwaard Rioolontstopping Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolutely don't use this company. My property agent used them for my tenant. They put myself and my tenant through hell to simply replace odour traps in 3 showers in my property. They came multiple t... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tijdens Ontstoppingswerkzaamheden is mijn afvoer beschadigd. “ verkeerd aangelegd “ is het antwoord wat je terug krijgt. Als je meer kosten wilt voorkomen, zoek door !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ravino is the best! Na twee ervaringen bij een ander bedrijf, dat het probleem van onze verstopte leiding in de keuken niet kon oplossen, waren we eigenlijk ten einde raad. Maar toen kwam Ravino van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele goede ervaring gehad snel afspraak kunnen maken. Ook tussen afgesproken tijd gekomen. Wij zijn geholpen door Ravino echt een gezellige maar goed werkende man. Onze afvoer zat helemaal verstopt... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Taller mecánico
  2. Fontanero

Escrito por la empresa

Riool, afvoer, dakgoot of gootsteen verstopt? Zegwaard Rioolontstopping, helpt als u snel van uw verstopte afvoer, verstopte wc, verstopte gootsteen en verstopt riool probleem af. Bel gratis 015 - 262 61 61 in Zuid-Holland!

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

84 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig, effectief en snel opgelost

Professionele service, met een half uurtje was de verstopping van de doucheafvoer verholpen. Ik kreeg het zelf niet voor elkaar ondanks lang ploeteren. Had meteen Zegwaard moeten bellen, klasse medewerker (Pascal), goede spullen, nette bedrijfswagen en meteen een duidelijk gespecificeerde werkbon. Ontzettend blij want een opengebroken vloer spookte al door mijn hoofd. Nu weer lekker douchen, Top!

9 de julio de 2020
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goed geholpen, fijn dat er ook nog echte vakmensen zijn!

Ons riool was verstopt en met heftige regen kwam het in de bijkeuken omhoog. Na een vervelende ervaringen met rioolonstoppers dacht ik het beter zelf te doen. Ik heb met een karcher ontstoppingsslang mijn afvoer ontstopt. Toen de slang er 11 meter inzat kwam deze muurvast te zitten. Uiteindelijk Zegwaard gebeld en werd goed geholpen aan de telefoon. De heren waren erg netjes en belden van te voren of ze iets eerder mochten komen. Na camera inspectie bleek de slang in het riool 'in de knoop' te zitten en het zag er niet best uit. De heren bleven echter proberen en gave niet op, en beetje bij beetje kregen ze de slang uit de knoop en uit het riool. Gelukkig maar, anders waren we veel verder van huis geweest. Het afvoer/riool is ook goed ontstopt.

De voorrij kosten en arbeidskosten waren helder. Het enige minpuntje was dat de kosten voor de camera inspectie van te voren niet waren gemeld aan de telefoon, terwijl ik wel had aangegeven dat dit nodig was.

Verder heel erg tevreden en dankbaar dat er ook nog echte vakmensen dit beroep beoefenen. Ik schijf niet snel een review, maar kon zelf geen reviews vinden over dit bedrijf. Dus alstublieft, bij deze!

17 de marzo de 2020
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.