Heerlijk dekbed. Valt mooi om je heen. Doordat het niet heel luchtig is heeft het dekbed ondanks dat het dun is toch een fijn gewicht. Het ademt wel heel goed waardoor het zelfs bij temperaturen to... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Snelle levering en de kussenslopen voelen fijn aan. Wat ik wel erg zonde vind is dat ik de witte beter niet had kunnen kiezen, je ziet er alles op en ik krijg vlekken er niet meer uit. Ondanks ze op d... Ver más
La empresa ha respondido
Twee topper hoeslakens gekocht van hoge kwaliteit. Gezien de afwijkende maat 100x200cm moest het ook op maat gemaakt worden door het atelier. Het duurde vrij lang maar na emailtje gestuurd te hebben.... Ver más
La empresa ha respondido
Pakket eerst niet ontvangen nu maand verder. Post nl geeft aan van wel dus niet hun schuld, na contacten bedrijf hebben ze meteen een passende oplossing aangedragen, netjes afgehandeld
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Natuurlijk beddengoed en bedtextiel draagt bij aan een goede en gezonde nachtrust. Zo voel je je echt uitgeslapen en een stuk fitter overdag. Je vindt bij Silk Heaven uitsluitend de beste kwaliteit beddengoed van natuurlijke materialen. Kies uit producten van zijde, bamboe, kameelhaar, Tencel, Egyptisch katoen en nog veel meer!
Información de contacto
Terminalweg 19A, 3821AJ, Amersfoort, Holanda
- +31 (0)30 203 58 29
- contact@zijdendekbed.nl
- www.zijdendekbed.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Zwarte dekbedovertrekken
Zwarte dekbedovertrekken besteld. Kleur is niet helemaal zwart, er zit een paarse gloed overheen wat opvalt als de rest van het bed zwart is. Eén dekbedovertrek heeft een instopstrook en de andere heeft dit niet. Kreeg ook een wit hoeslaken terwijl ik een zwarte had besteld. Dit laatste werd wel snel opgelost maar wel met onduidelijke communicatie. Heb besloten om de andere 8 dekbedovertrekken en hoeslakens ergens anders te bestellen.

Prima levering
Goede service.
Hele snelle levering en aangename…
Hele snelle levering en aangename prijzen. Klantenservice is erg behulpzaam.
goede klantondersteuning
Bestellen op de website heeft/had een enkele onduidelijkheid voor mij. Maar de klantondersteuning is wel goed.
zeer te vreden
Retour sturen
Ik heb een product retour gestuurd. De terugbetaling ging wat stroef eerst maar nu lijkt alles naar wens te worden opgelost.

Prima gedaan
Prima gedaan ! Ben uiterst tevreden ! Met de service, het snelle bezorgen , het keurige verpakken en....het mooie , behaaglijke kussensloop , waar het natuurlijk om.gaat!!

Respuesta de Silk Heaven
Het pakketje was een kado
Het pakketje was een kado, het kwam ruim op tijd en werd zeer gewaardeerd

Respuesta de Silk Heaven
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. "Ouderwetse" dienstverlening. Ik belde voor maat informatie de klantenservice op zaterdag die dan helaas gesloten is. Maandag daarop werd ik teruggebeld en werd goed geadviseerd. Kwaliteit van de producten eveneens goed.

Kleuren Luxe zijde
Het kleur bevalt me enorm maar zag dat het blauwe kleur enkel te verkrijgen is in de minimum kwaliteit. Graag zou ik ook de luxe versie van de zijde verkrijgen in het blauwe kleur voor de kussens hoezen. Zijn deze te verkrijgen? Dank u.
Bamboe dekbed
Ik heb hier een bamboe dekbed besteld, dat al de volgende dag werd geleverd. Zeer fijn dekbed. Ik had al een zomer uitvoering maar kon maar moeilijk een all season dekbed vinden. De goede ervaring die ik had van het zomer dekbed nu ook weer ondervonden. Met name het behoorlijk transpireren tijdens de nacht was voor mij de reden om bamboe te proberen. Dus blij dat ik nu ook eentje heb voor de iets frissere nachten. Snel geleverd en leuke prijs voor goede kwaliteit.