Bardzo mądra, dla mnie idealna osoba pod terapie psychologiczną, szukałem odpowiedniej terapeutki chwile I szczerze jestem wstanie stwierdzić że tu jest Topka. 🩶 Nie znam jej z innych dziedzin, ale... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Badanie USG zostało wykonane bardzo dokładnie i delikatnie. Pani Doktor zadbała o mój komfort, wszystko spokojnie wyjaśniła i sprawiła, że mimo stres... Ver más
Powiadomienie o umówionej wizycie u iekarza nie przyszło. Pani na infolinii zamiast zająć się rozwiązywaniem problemu uważa, że jest od robienia uwag. Skupiła się nie na problemie, a na tym, że mam... Ver más
Jestem bardzo zadowolony z wizyty. lekarz naprawdę chciał mi pomóc. Widać, że najważniejsze jest dla niego zdrowie pacjenta, a nie tylko zarobienie pieniędzy na kolejnej wizycie. Podejście bardzo prof... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Znajdź lekarza i wygodnie umów wizytę przez internet. Przeczytaj wiarygodne opinie innych pacjentów i dodaj własną. Mamy w bazie ponad 146 000 lekarzy!
Información de contacto
Ulica Kolejowa 5, 01-217, Warszawa, Polonia
- www.znanylekarz.pl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
najwyższy poziom podejścia do pacjenta
Wizyta przebiegła na najwyższym poziomie. Lekarz wykazał się doskonałym podejściem do pacjenta – pełnym życzliwości, cierpliwości i realnym zainteresowaniem moimi dolegliwościami. Wywiad został przeprowadzony bardzo szczegółowo, a zakres badań był kompleksowy i szeroki, co pozwoliło spojrzeć na problem całościowo. Czułem, że moje zdrowie jest traktowane poważnie, a każda kwestia została dokładnie omówiona. Zdecydowanie polecam tak profesjonalne podejście.
Anulowanie wizyty
Miałem zarezerwowaną wizytę, pieniądze miało ściągnąć dzisiaj z karty (dzien przed wizytą). Pomimo zapewnienia środków na karcie pieniędzy nie ściągnęło i wizyta została automatycznie anulowana.
Bardzo dobry kontakt z pacjentem
Bardzo dobry kontakt z pacjentem. Szybki i profesjonalny zabieg usunięcia brodawek. Polecam.
Szybko i bez problemu umówiona wizyta u…
Szybko i bez problemu umówiona wizyta u lekarza.
I recommend the application…
I recommend the application znanylekarz.pl. And the best gynecologist in Kalisz Artur Mazur.
System umawiania wizyty jest tragiczny…
System umawiania wizyty jest fatalnie zbudowany. Czasami Przychodznia jest na liście możliwych wizyt zamiast lekarzy i po zarejestrowaniu mamy która ma 73 lata dostajemy wizytu u specialisty od...dzieci
Tragedia
The application doesn’t open links sent…
The application doesn’t open links sent by medical centers. It loggs me out several times when I try to open and asks the password again and again. It doesn’t search the doctor, by the medical center name they work for.
Uwzględniają opinie fałszywych kont.
Zarezerwowanie wizyty przez znanylekarz…
Zarezerwowanie wizyty przez znanylekarz bardzo proste. Wszystko czytelne i jasne- krok po kroku. Dla mnie najszybsza i najwygodniejsza forma umawiania wizyty.!
Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam. Zamiast chodzić od lekarza do lekarza jest szansa dostać się szybciej do specjalisty, który jest w stanie dokładniej zdiagnozować pacjenta.
Recenzja dot. dr n. med. Pana Wojciecha Nierodzińskiego
Wizytę u Pana dr n. med. Wojciecha Nierodzińskiego w dniu 06 lipca 2026 r. oceniam bardzo wysoko. Otrzymałem wyczerpującą i wyjątkowo profesjonalną poradę medyczną, która pozwoliła mi na zrozumienie mechanizmu bólu neuropatycznego (neuralgia półpaścowa), z którym zmagam się od wielu lat. W sposób klarowny Pan Doktor przedstawił mi opcje leczenia zwracając uwagę na fakt, że w sytuacji wieloletniego bólu możliwości skutecznego leczenia mają swoje ograniczenia. Odniosłem wrażenie głębokiego zainteresowania moim problemem zdrowotnym i wizyty nie oceniam jako rutynowej co się czasem zdarza. Potwierdziła się doskonała opinia o Panu Doktorze, którą otrzymałem od osoby rekomendującej mi Jego usługi medyczne.
Jedyny portal odmawiający uznania…
Jedyny portal odmawiający uznania kwalifikacji psychoterapeuty w trakcie szkolenia w podejściu TSR. E zestawieniu z ogromnymi cenami dla specjalistów i wymuszonym rocznym kontraktem skutecznie zniechęcają do założenia konta.
Świetna
Szybka, przejrzysta i intuicyjna strona. Wiele możliwości płatności, w tym blik.
Great availability and excellent…
Great availability and excellent communication from the provider. We truly appreciated the last-minute visit and the clear guidance throughout the process. The provider's ability to deliver services in fluent English was exceptional and made the entire experience comfortable and easy. Highly recommended!
Szybko, sprawnie i u najlepszych lekarzy!
Korzystam z aplikacji Znany Lekarz od długiego czasu. Nie wyobrażam sobie ogarniania wizyt u najlepszych specjalistów w różnych miastach bez takiej pomocy. Polecam każdemu, kto chce szybko i sprawnie ogarnąć wizyty dla siebie i najbliższych u najlepszych specjalistów!
Pomocna aplikacja do umówienia się na…
Pomocna aplikacja do umówienia się na wizytę , łatwa w obsłudze
Very useful App
Very useful when you need to find a verified, good specialist, make an appointment, communicate with your doctor.
Bardzo prosto i szybko można…
Bardzo prosto i szybko można zarejestrować się do lekarza, dziękuję za taką możliwość.
Досвід на 10 з 10👍👍👍👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.