ZnanyLekarz Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo mądra, dla mnie idealna osoba pod terapie psychologiczną, szukałem odpowiedniej terapeutki chwile I szczerze jestem wstanie stwierdzić że tu jest Topka. 🩶 Nie znam jej z innych dziedzin, ale... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Badanie USG zostało wykonane bardzo dokładnie i delikatnie. Pani Doktor zadbała o mój komfort, wszystko spokojnie wyjaśniła i sprawiła, że mimo stres... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Powiadomienie o umówionej wizycie u iekarza nie przyszło. Pani na infolinii zamiast zająć się rozwiązywaniem problemu uważa, że jest od robienia uwag. Skupiła się nie na problemie, a na tym, że mam... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo zadowolony z wizyty. lekarz naprawdę chciał mi pomóc. Widać, że najważniejsze jest dla niego zdrowie pacjenta, a nie tylko zarobienie pieniędzy na kolejnej wizycie. Podejście bardzo prof... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios empresariales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Znajdź lekarza i wygodnie umów wizytę przez internet. Przeczytaj wiarygodne opinie innych pacjentów i dodaj własną. Mamy w bazie ponad 146 000 lekarzy!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 13% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

206 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dobrze, że jest, ale bolesne używanie

Super, że jest taka możliwość.
Można sporo załatwić z domu, a nawet z zagranicy.
Ale jest też sporo wad.
Wygląda, jakby lekarze często nie ogarniali systemu i formalności.
Często nie wiadomo w jaki sposób ma być przeprowadzona konsultacja. Informacje w systemie są niejasne i niespójne. Często brak danych o kontakcie jak i płatności. Podejrzewam, że głównie z winy nieogarniętych lekarzy. Ale też częściowo pewnie z winy platformy.
Nie widzę nawet cen. Podczas ostatniej wizyty zarówno cena jak i numer konta bankowego zostały wyświetlone tylko raz, przed potwierdzeniem wizyty.
Mam też sporo dozy nieufności do ocen. Szczególnie po kilku nienajciekawszych spotkaniach.
Definitywnie warto zerknąć na alternatywy.

26 de junio de 2026

Bardzo pomocna aplikacja

Bardzo pomocna aplikacja, w pełnym zakresie medycznym, o szerokim spektrum wyboru specjalistów, a co za tym idzie leczenia. Bardzo opiniodawcza, co w dzisiejszym czasie daje spory wgląd na sposób i jakość opieki medycznej. Polecam!

30 de junio de 2026

Dzień Dobry

Dzień Dobry, uważam, że wspaniale jest mieć możliwość po pierwsze poczytać informacje o lekarzach, opinie innych pacjentów jak i w razie czynników niezależnych np. wysoka temperatura lub choroba po drugie bez problemu przenieść termin lub odwołać wcześniej wizytę dając szansę innym chorym, może pilniejszym.

28 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ten serwis jest niewiarygodny

Ten serwis jest niewiarygodny, opinie negatywne o lekarzu są usuwane. Ten portal nie sluzy pacjentom tylko lekarzom niestety. Prawdy o braku kompetencji lekarzy z tego portalu sie nie dowiesz.

20 de abril de 2026
Logotipo de ZnanyLekarz

Respuesta de ZnanyLekarz

Dziękujemy za opinię. Chcemy jasno podkreślić, że na ZnanyLekarz publikujemy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie. Nie oceniamy ich przez pryzmat tego, czy są korzystne dla specjalisty, ale czy spełniają zasady publikacji.

Jeśli opinia zawiera np. dane wrażliwe, obraźliwe sformułowania, niezweryfikowane oskarżenia albo treści wykraczające poza osobiste doświadczenie pacjenta, prosimy autora o jej poprawę. Krytyczne opinie również są publikowane, o ile opisują rzeczywiste doświadczenie pacjenta i są zgodne z naszymi zasadami.

Zależy nam na tym, aby pacjenci mogli podejmować decyzje na podstawie rzetelnych i bezpiecznie moderowanych opinii.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Za drogie usługi w stosunku do…

Za drogie usługi w stosunku do kompetencji. Za duże oczekiwania w stosunku do ortopedy, a za mało zaangażowania i jego pracy na miejscu, bez konkretów.

It is bad translated in english

9 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Very good experience with the…

Very good experience with the appointments bookings and online or face to face visits.
Small issue with the app, unable to download it to iPhone if you leave abroad despite changing settings/location to Poland. It works ok in the browser but unable to use some additional services without the app being installed.

25 de junio de 2026

Obczajka obowiązkowa

Zanim gdziekolwiek sie umowie, zawsze sprawdzam te stronę! Jeśli nie ma terminów np. W LuxMedzie, zawsze znajdę cos na szybko prywatnie. Super.

18 de junio de 2026

Super aplikacja

Dla mnie super, że w zaciszu domu można wybrać sobie na stronie odpowiednią dla mnie godzinę, dzień zabiegu czy wizyty. Nie muszę nigdzie wydzwaniać, czekać na infolinii nie wiadomo jak długo. Wchodzę na stronę, szukam lekarza i pyk umawiam się i jadę.
Dobrze by było, gdyby do każdego lekarza, każdej specjalizacji, w każdej przychodni można byłoby się tak umawiać. Prywatnie i na NFZ.

11 de junio de 2026

Użyteczne narzędzie

W mojej okolicy sporo lekarzy korzysta z tej aplikacji internetowej, można w miarę przystępny sposób umówić wizytę, podejrzeć listę usług czy prowadzić komunikację z lekarzem. Aplikacja daje możliwości, ale ostatecznie od lekarza zależy, czy je wykorzysta. Samo narzędzie jest pomocne.

10 de junio de 2026

Super aplikacja

Super aplikacja, często można znaleźć szybsze i tańsze terminy do specjalistów,niż dzwoniąc po szpitalach/ przychodniach. Korzystam od kilku lat.

10 de junio de 2026

dr Elżbieta Siemkowicz

Polecam panią dr Elżbietę Siemkowicz. Super ginekolog. Bardzo pomogła mi w czasie ciąży oraz porodu a miałam bardzo trudne porody.

30 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo dziękuję personelowi Lux Med w…

Bardzo dziękuję personelowi Lux Med w Poznaniu za szybką, profesjonalną i pełną życzliwości pomoc.
Ze względu na pilną sytuację zdrowotną potrzebowałam specjalistycznego leczenia w bardzo krótkim czasie. Mimo napiętego grafiku udało się zorganizować dla mnie wizytę i zabieg niemal natychmiast, za co jestem ogromnie wdzięczna.

Szczególne podziękowania kieruję do Pani Justyny Olejniczak za natychmiastowe zaangażowanie, sprawną pomoc i ludzkie podejście. Bardzo dziękuję również Pani dr Justynie Olejniczak, która zgodziła się przyjść wcześniej do pracy, abym mogła zostać poddana potrzebnemu zabiegowi.

W trudnej i stresującej sytuacji takie wsparcie naprawdę ma ogromne znaczenie. Poczułam się potraktowana poważnie, z troską i zrozumieniem. Dziękuję całemu zespołowi za profesjonalizm, empatię i realną pomoc.

2 de junio de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.