I really wanted to buy a game here individually, without having to purchase the FunPass, but I realized that there is an issue that makes the purchase seem like a scam. After purchasing the game,... Ver más
La empresa ha respondido
kon helaas niet minder dan 1 ster geven. heb jaren geleden wat spelletjes gekocht en wilde ze nu opnieuw activeren. hiervoor echter wat gegevens nodig die ik via mail opgevraagd heb. Ben hier nu inmi... Ver más
Ik kan niet meer inloggen op mijn Zylom-account omdat ik mijn wachtwoord moet wijzigen. Wanneer ik een wachtwoordreset aanvraag, ontvang ik geen e-mail van Zylom. Ook ontvang ik de verificatiemail... Ver más
La empresa ha respondido
Spiele online gratis spielen und Spiele kostenlos downloaden. Es gibt jede Woche neue Spiele! Teste die besten Spiele gratis bei Zylom.com.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 45% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
ben reeds vele jaren klant op zylom en heb vroeger menig spel gekocht na het aankopen van nieuwe pc kreeg ik mijn aangekochte spellen niet meer opgestart na contact met zylom kreeg ik de gebruikshandleiding en de aangekochte spellen in mijn mailbox zodat ik deze terug kon instaleren heb nog nooit problemen gehad met zylom
Hier heb ik een spel gekocht, maar nooit ontvangen. Het spel werkte gewoon niet. De klantenservice werkt gewoon niet. Ze houden je gewoon aan het lijntje. Nu ben ik 40 euro kwijt aan een spel wat ik nooit ontvangen heb en een nooit ontvangen Funpass. Zylom doet er niets mee. Ook kreeg ik een virus van hen in mijn computer tijdens downloaden. Ik heb gevraagd mijn geld terug te storten, maar Zylom draait er omheen. Zylom is net een gokautomaat. Je goot er een hele boel in, maar krijgt er niets voor terug. Als u nooit aan gokken doet, zou ik deze site maar mijden.
Ich bin seit vielen Jahren Kunde von Zylom und habe schon verschiedene Spiele gespielt, die mir alle sehr gut gefallen haben. Durch einen Computer-Absturz mit teilweise Datenverlust und Bereinigung von Trojaner wurde ein gekauftes Zylom-Spiel durch die beauftragte Firma zur Wiederherstellung des Computers mitgelöscht. Nach eine E-Mail an Zylom Mitteilung über des Problems und dem Hinweis, dass ich das Spiel vor Jahren gekauft habe, erhielt ich am nächsten Tag schon eine sehr nette Mail, dass ich das Spiel wieder downloaden kann und die Instruktionen dazu wie das möglich ist. Mittlerweile funktioniert alles wieder wie vorher. Ich finde diesen Service super!
I have a FunPass and love their games and their customer support is super fast.
Ik vind Zylom geweldig omdat ze zoveel Nederlandstalige spellen hebben. Ik kan altijd een spel vinden, dat ik leuk vind en heb uren speelplezier op Zylom!