Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det her koncept bringer mindelser fra 90'ernes abonnements scams :D Jeg mindes ikke at have tilmeldt mig, og det er heller ikke nemt at finde ud af hvordan man skal melde sig ud igen. Derudover vir... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De sidste par måneder har det været svært at komme ind og læse bladene. Appen står bare og roterer, men der sker ikke noget. Efter flere minutter ryger man ind på logins siden og så kan man starte... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tyveknægte, som tager ens penge og ikke vender tilbage på henvendelser. Er blevet lovet, at få uberetiget betalte penge tilbage, som de har hævet efter allerede opsagt abonnement (WYPE) ca. 400 kr -... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virker fint, men jeg kunne ønskemulighed for at downloade eksempelvis gratis programmer i Data blad. Det program der viser magasinerne kunne være bedre, det skulle være nemmere at zoome, scrolle det... Ver más

Información sobre la empresa

1. Medios de comunicación y editoriales

Escrito por la empresa

Alle dine favoritmagasiner – samlet ét sted! Med wype får du ubegrænset adgang til mere end 500 udgivelser fra populære magasiner, som du kan dele med hele familien. Find alt fra videnskab, historie og teknik til træning, mode og boligindretning.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde en måneds gratis abonnement - som de trak penge for, uden at informere mig om det.

Jeg havde en måneds gratis abonnement, og opdagede først måneder senere at de trak penge på mit kort, selvom det skulle være gratis. Uden at informere mig om det. Det viser sig at være en fejl, og de betaler pengene tilbage nu, men det er for mig at se en meget graverende fejl, at de trækker penge på mit kort, som de ikke har ret til, uden at sende en kvittering eller andet. Jeg kunne meget nemt have overset den udgift - rent held, at jeg spottede det. Og der fulgte ikke engang en undskyldning med, at de praktisk talt har stjålet fra mig - og kun betaler tilbage fordi jeg opdagede det.

4 de octubre de 2022
Opinión espontánea

Hej Sara.
Jeg har desværre ikke dit telefon nummer. Jeg har derfor i stedet sendt dig en mail med en forklaring om hvad der er sket. jeg håber du er tilfreds med min forklaring, og ellers er Du er meget velkommen til, at kontakte kundeservice på telefon: 39 10 30 00.
Du ønskes et godt nytår!
Med venlig hilsen Anne Katrine , Bonnier Kundeservice.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kan ikke læse de nyeste udgaver

De sidste par måneder har det været svært at komme ind og læse bladene.
Appen står bare og roterer, men der sker ikke noget.
Efter flere minutter ryger man ind på logins siden og så kan man starte forfra.
Afinstallation og gen installering giver heller ikke noget resultat.
Overvejer at afmelde mit abonnement

18 de diciembre de 2022
Opinión espontánea

Hej igen Mette,
Vi har ikke modtaget nogle oplysninger fra dig, så vi kan desværre ikke behandle din sag. Selvom vi rigtig gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på mailadressen: KS@bonnier.dk

Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alt for meget spam!!!!!!!!

Alt for meget spam!!!!!!!!

Der bliver sendt mellem 1 og 4 mails hver dag. Det er pokkers irriterende

28 de noviembre de 2022

Hej Mads.
Jeg er glad for, at vi har fundet en løsning sammen, som alle er tilfreds med.
Jeg håber, det her kan være med til at ændre dit syn på Bonnier Publications, og måske du kunne have lyst til at opdatere din anmeldelse.
Du ønskes en god dag!
Med venlig hilsen Anne Katrine fra Bonnier Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt at have magasinerne lige ved…

Dejligt at have magasinerne lige ved hånden. Og fedt at man får flere magasiner med til inspiration.
Det er en god feature at man kan downloade også.

22 de noviembre de 2022

Hej Helle,

1000 tak for en flot anmeldelse!

Mvh Ida, Bonnier Kundeservice.

Acceptabelt udbud -

Acceptabelt udbud -
Men kunne øges

25 de octubre de 2022

Hej Keld,
Tak for din anmeldelse, samt din feedback. Vi vil tage det med i betragtning :)

Wype

Ganske udemærket måde at læse blade på

14 de octubre de 2022

Hej Henning,
1000 tak for en flot anmeldelse samt 5 stjerner!
Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kun for kvinder

Langt de fleste artikler i både Sundhed og træning er skrevet for kvinder og om kvinder.

22 de octubre de 2022

Hej Jannik,
Tak for din anmeldelse, samt din feedback.
Jeg håber, at du trods alt har kunne finde noget godt at læse i :-)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rigtig fin app

Rigtig fin app, meeeen kunne godt tænke mig at have adgang til videoer m.m.

21 de octubre de 2022

Hej T. Hassing,
Tak for din anmeldelse, samt din feedback. Vi vil tage det med i betragtning i forbindelse med fremtidige opgraderinger :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes det er alletiders idé

Jeg synes det er alletiders idé, det giver mig mulighed for at se om der er et af magasinerne der er så interessant, at jeg må anskaffe det. På den måde behøver jeg ikke at binde mig til et abonnement.

18 de agosto de 2022

19/08-22
Hej Margit.

1000 tak for din flotte anmeldelse

Mvh Kimi, Bonnier Kundeservice

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Der er nok at vælge imellem, rigeligt for enhver interesse. Det fungerer godt.

5 de agosto de 2022

Respuesta de Wype

Tak for de pæne ord og de 5 stjerner.

Med venlig hilsen
Kimi, Bonnier Kundeservice.

God magasin tjeneste

God magasin tjeneste. Nyder at kunne zoome ind på teksterne i de mange gode magasiner. Og så sparer man turen til postkassen og undgår at anvende træ/papir til de blade jeg læser.

2 de agosto de 2022

Hej Henrik,

1000 tak for en flot anmeldelse

Mvh Kimi, Bonnier Kundeservice.

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse, samt din feedback. Jeg håber, at du trods alt har kunne finde noget godt at læse i. :-)

Med venlig hilsen Ida, Bonnier Kundeservice

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.