Goede service en kwaliteit van…
Goede service en kwaliteit van producten.
XCLUSSO is dé online shop met een uitgebreid assortiment unieke en premium muurkunst. De kunstwerken die je voorbij ziet komen zijn gemaakt door topartiesten van over de hele wereld. Met elke aankoop wordt de artiest beloond voor zijn of haar harde werk. Het gezamenlijke doel is om premium wall art betaalbaar te maken voor iedereen!
Mercatorweg 18, 6827 DC, Arnhem, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede service en kwaliteit van producten.
Wij hebben een mooie schilderij besteld en was super goed verpakt. Helaas na uitpakken zag je dat het schilderij rondom beschadigd was. Het schilderij is bedrukt op plexiglas en helaas was het zwarte lak eraf om meerdere plekken. Ik heb en mail gestuurd en er werd gelijk aangeven dat ik een nieuwe schilderij opgestuurd krijg. Dit noem ik pas een goede service. Het schilderij is nu in de maak en we wachten met smak op onze schilderij. Heel erg bedankt Xclusso❤️🙏🏻
retourmelding aangemaakt, en geen reactie ontvangen
telefonisch contact gehad, waarin werd aangegeven dat het een paar dagen zou duren voordat ik het retournummer zou ontvangen
wederom gebeld en toezegging gehad dat ik dezelfde dag nog de melding zou ontvangen
opnieuw geen mail met retournummer ontvangen
vandaag 3x geprobeerd telefonisch contact op te nemen, dit is helaas niet gelukt.
opnieuw een mailbericht verzonden
er wordt veel beloofd, echter niets nagekomen

Respuesta de XCLUSSO
Product en service is prima,
Gekocht met black friday korting,
Is zoals gewoonlijk volksverlakkerij,
Hij is nu net zo duur.
Jasper

Respuesta de XCLUSSO
Na bestellen snel en goed verpakt het schilderij gekregen. Bleek (buiten de schuld om van Xclusso) dat er wat beschadigingen aan zaten. Werd direct goed op ingespeeld door Laura en het werd heel netjes opgelost door middel van een nieuw en perfect schilderij. Kan het bedrijf zeker aanbevelen. Foutje lag bij de producent en dat kan gebeuren maar werd perfect opgelost door Laura van Xclusso. Top !!!
Zeer ruime collectie moderne prints en daarnaast samenwerking met meerdere artiesten. Mooie schilderijen met luxe uitstraling. Service is zeer goed te noemen. Aanrader.
Más información sobre otros tipos de reseñas.