Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ervaar YER als een professionele en betrokken organisatie die in vrijwel alles meedenkt, vooral wanneer je in een geheel nieuwe werkomgeving start. Daarnaast kijken ze verder dan alleen een match o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een heel mooi veel belovend gesprek gehad als intake. Daarna afspraken gemaakt over hoe mijn CV mag worden gebruikt. Ik heb aangegeven omdat ik zelf ook solliciteer en 2 andere uitzendbureau's ook h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige werkgever, heel flexibel en meedenkend. Tegelijkertijd kan het wel veel zijn, maar dat is mijn ogen uiteindelijk waar yer voor staat: (zelf)ontwikkeling. Dat gaat snel en zolang er eerlijk w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg fijn detacheringsbureau. Geen pushy manier van benaderen en ze kijken ook echt of de vacature waar je ze voor benaderen ook echt past. Althans zo heb ik Tijd Derksema ervaren. Daarnaast maken ze o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de búsqueda de empleo
  2. Servicios de reclutamiento

Escrito por la empresa

Bij YER draait alles om mensen, duidelijkheid en duurzame relaties. We helpen professionals en organisaties aan kansen die echt passen, met aandacht, eerlijkheid en positieve energie. Transparantie vinden we belangrijk, daarom horen we graag hoe jij onze samenwerking hebt ervaren. Jouw feedback helpt ons verbeteren én anderen de weg te wijzen. Deel ’m gerust. Wil jij je ambities waarmaken? YER brengt je in contact met inspirerende opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten. Ontdek jouw mogelijkheden op yer.nl. Meld je bijvoorbeeld aan voor een betaald traineeship of vind je droombaan. Wil je onderdeel zijn van ons team? Kijk op yer.nl/werken-bij-yer/ en ontdek alles over onze organisatie. Samen zetten we jouw carrière in beweging.

4,0

1 estrella

Ha contestado el 78% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte afhandeling, slechte voorwaarden en extra werk voor de gedetacheerde!!

Recruiters van dit bedrijf hebben geen kennis van overeenkomsten die gesloten zijn met hun opdrachtgevers. Blijkt uit een thuiswerkvergoeding die de opdrachtgever hanteerd, wordt niet automatisch uitbetaald aan de gedetacheerde. Enkel als de detacheerder zaken uitzoekt en bij YER aanklopt wordt er iets gedaan.
De uren dienen wel gescheiden gedeclareerd te worden anders wordt er niet betaald, maar men wist niet dat er een vergoeding was voor thuiswerken.......

Er is eea gecomunnuceerd mbt het declareren en uitbetalen van uren. Hierin heb ik duidelijk kenbaar gemaakt dat ik het salaris in een keer wil ontvangen en niet in delen of een maand later. Reactie YER: nee dat gebeurt niet alles wordt gelijk betaald in dezelfde maand.

Achteraf blijkt dit niet zo te zijn. Wellicht is dit enkel aangegeven om mij toch te laten tekenen. Ik had namelijk aangegeven dat ik anders niet zou tekenen.

Bij ziekte wordt er een wachtdag ingehouden en tevens voor elke dag een percentage van het salaris.

Indien iedereen bij je opdrachtgever vrij is omdat het kantoor is gesloten, dan moet jij als gedetacheerde wel werken van YER. Wil je toch vrij dan kun je verlof opnemen. Dit terwijl elke andere medewerken gedetacheerd of niet wel betaald vrij is.

Al met al, vermijd YER!
Scheelt enorm veel tijd en hoofdpijn.

Heb per mail gereageerd:
Dank voor het aanbod maar ik ga niet nog meer tijd en energie steken in YER, zeker als dit teneinde de dienstverlening van YER te verbeteren is.

Mijn contract verloopt gelukkig op korte termijn!

1 de enero de 2024

Respuesta de YER

Beste Avii, wat vervelend om te horen hoe jij het hebt ervaren om te werken met YER. Onze HR Directeur, Menno van der Lely wil graag met je in gesprek over jouw ervaring. Sta je daar voor open? Zo ja, wil je ons je telefoonnummer mailen op webcare@yer.nl. We horen graag van je!

Geen contact te krijgen

Ik werd gebeld door zo´n pipo dat ie wellicht iets voor me had. Nadat ik een gesprek heb gehad heb ik niets meer gehoord. Op zowel telefoon als mail wordt niet gereageerd. Gewoon waardeloos.

18 de enero de 2024

Respuesta de YER

Beste Erik, wat vervelend om te horen! Dit is niet hoe wij werken bij YER. Zou je ons kunnen vertellen om welke YER medewerker dit gaat? Je mag dit mailen naar webcare@yer.nl, dan kunnen wij uitzoeken waarom dit is misgegaan.

Alvast bedankt!

YER, stalkers

Door Yer benaderd met de vraag of ik opzoek ben naar een andere baan. Aangegeven dat ik niet direct opzoek ben, maar voor een goede uitdaging ben ik misschien wel over te halen. Na de standaard antwoorden, was ik al heel terughoudend. En duidelijk aangegeven dat ik geen zin heb in eindeloze gesprekken en overal naar toe te rijden, en dat ik concrete voorstellen wil hebben. Dit gebeurden niet. Toch bleven ze maar bellen, met we hebben diverse bedrijven die geïnteresseerd zijn in je. Maar nog steeds niks concreets, maar wel de vraag of ik effen naar Breda kon komen voor een gesprek. Gezegt dat ik niet zo snel in m'n agenda kan kijken, ben tenslotte zelf ook gewoon aan het werk.... en gevraagd of ze een mail willen sturen met datums dan kan ik daar op het gemakje naar kijken. Bellen ze de volgende dag alweer terug of ik al een datum weet! Terwijl hun mail ook nog niet compleet was met datums. Toen was ik er wel klaar mee. Heb Savonds dan ook een mail gestuurd dat ik geen gebruik wil maken van hun diensten en dus ook niet meer op gesprek wil.

Maar hier neemt Yer geen genoegen mee, ze blijven bellen. Geluk bij een ongeluk is dat ik het nummer ondertussen wel ken, dus neem niet op. Maar ze blijven volhouden en voicemail inspreken.

Dus zojuist nog maar eens een mail gestuurd en deze was niet zo vriendelijk, dat ze nu echt moeten stoppen!

Helaas daarom ook deze review, wellicht helpt het. Kunnen ze ook eens bedenken dat ze met mensen te maken hebben en niet met vee, die ze kunnen verhandelen voor hun eigen gewin.

22 de diciembre de 2023

Slechte communicatie

Zeer negatieve ervaringen met de manier van communiceren met een van hun medewerkers "Michiel Waterberg"
Totaal niet professionele manier van communiceren. Staat niet open voor feedback

15 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

It is always a pleasure working for YER…

It is always a pleasure working for YER since from my day-1. The recruitment SPOC's are always responsive, friendly and helpful (especially if you are an expat). I love working with YER everyday and their recognition to every individual in the company.!

28 de noviembre de 2023

Helaas gigantisch opgelicht

Helaas gigantisch opgelicht. Het bedrijf YER kan hier zelf niets aan doen. Er zijn oplichters actief die hun naam misbruiken. De oplichters deden zich voor als recruiters bij dit bedrijf. Mooie praatjes en mooie verhalen blijkt achteraf. Nu zit ik wel mooi met het feit dat ze 2 iphones 15 met abonnement hebben afgesloten op mijn naam en ik kan opdraaien voor de kosten, maar ik heb geen telefoon.

10 de noviembre de 2023

Goedemorgen,

Wat vervelend dat dit is gebeurd. YER heeft hier inderdaad niets mee te maken en we hebben ook bij verschillende instanties meldingen gemaakt van deze praktijken. Ook hebben we een melding op de website staan met betrekking tot deze oplichtingspraktijken. Zou je ons wat meer details willen sturen over hoe alles tot stand is gekomen, dan kunnen we kijken of we ook daar melding van kunnen maken. Dat kan op ons mailadres: webcare@yer.nl. Nogmaals, erg vervelend dat dit is gebeurd.

Oplichter ..

Oplichters ... Ze waren ook actief op Indeed... Na opsturen van kopie bank en ID . Ga je via een videocall kennis maken met je collega s 😂😂. En je moet €5 overmaken voor laptop. E n als je niet gelijk stuur krijg je een vrouw die je in je whatsapp blijft stalken voor je gegeven zodat ze een contract kan opstellen. 😂😂. Maar we hadden niet eens kennis gemaakt, geen cv niks 😂😂. Volgende dag bel ik naar YER recruiter. Zij wisten van niks en mijn verhaal hebben ze vaker gehoord. Maar grappig was . Die vrouw die de tel op nam , leek alsof ze net uit bed kwam 😂😂😂. En volgens haar politie zitten achter die mensen aan ect ect..Maar de stallen hield ineens op😏🤔🤔. Zou maar uitkijken mensen. Zijn zoveel YERs dus weet niet wie wie is..

10 de octubre de 2023

Goedemorgen Fendi,

Wat vervelend dat dit is gebeurd. YER heeft hier inderdaad niets mee te maken en we hebben ook bij verschillende instanties meldingen gemaakt van deze praktijken. Ook hebben we een melding op de website staan met betrekking tot deze oplichtingspraktijken. We hebben dit al eerder aan Indeed gemeld. Zou je ons wat meer details willen sturen over hoe alles tot stand is gekomen, dan kunnen we kijken of we ook daar weer met Indeed over ingesprek kunnen. Dat kan op ons mailadres: webcare@yer.nl. Nogmaals, erg vervelend dat dit is gebeurd.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beter kijken naar een ander uitzend bureau

Slechte omgang met mensen.
Vooral de contact personen.
Geld waar je recht op hebt zeggen ze van niet.(bel je de service deks leg je het verhaal uit word het binne 3 dagen geregeld).toen me contact persoon dit verhaal nog eens uit gelegd ging om de 10%tooling.
Nee daar heb je geen recht op.
Appart aangezien andere mensen dat wel hadden en ik ook.

Zo hoorde ik op de werkvloer ook 8/10 mensen zijn on tevreden met de omgang updates en salaris.

Zelf uit na dienst gaan proberen ze nog je overgebleven vakantie uren in te vullen met gemiste uren.

Goed dat ik printscreens had gemaakt.
Toen ik een mail stuurde werd alles van mijn yer portal gehaald waarna ik geen inkijk meer had, appart

Daarbij hoorde ik ook dat het bedrijf YER had gewaarschuwd vanwegen deze dingen.

Niks veranderd van wat ik heb meegemaakt en gehoord
Eerste en laatste keer via yer gewerkt.

1 de noviembre de 2023

Respuesta de YER

Beste Henny, vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Vind je het goed om ons te voorzien van detailleerde informatie? Zoals wie je contactpersoon is geweest en om welke screenshots het gaat. Je mag het mailen naar webcare@yer.nl, dan kunnen wij dit intern uitzoeken en er bij je op terugkomen.

Mvg,

Webcare YER

Opgelicht!

Een mooi netjes begin zoals iedereen aangeeft. Na het tekenen van mijn " zogenaamde contract " ben ik zwaar opgelicht.

Door middel van mijn Bankieren app gegevens een Iphone 14 Pro via mijn naam en adres besteld! Rekening leeg geplunderd! Nadat de telefoon in handen is genomen door de oplichter heb ik niks meer gehoord over mijn 1e werkdag en zijn alledrie niet meer telefonisch bereikbaar!

Mijn appjes, mails en telefoontjes worden compleet genegeerd.

Er zijn mensen die het bedrijf YER gebruiken als oplichting en Fraude.

Kom je in contact met Annemarie Jetten, Mathieu Klepper en Gregory Maassten? Weet dat dit fraudeurs zijn en ga niet met ze in zee!

Neem ten alle tijden direct contact op met het officiële bedrijf YER Nederland voordat je überhaupt een samenwerking met ze aangaat en vraag altijd even na of de vacature klopt en de gegevens van je contact personen wel in dienst zijn bij YER Nederland.

16 de octubre de 2023

Goedemorgen Shi,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Had er goede hoop voor maar was onterecht

De eerste gedeeltes waren prima, eerste communicatie en aanbod voor de vacatures.

Eerste communicatie was met een wat jongere collega, een stukje onervarenheid maar zeker meer dan voldoende.

Tussen gesprekken en communicatie met bedrijven zat vaak een lange tijd, maar kan ook door de bedrijven komen.

Eenmalig akkoord gegeven om met een andere collega te spreken over een vacature, maar één collega werden twee, dan drie, etc., maar zonder dat ik akkoord hier voor gaf (dit lees ik in veel reviews).

Heel veel praten maar geen concrete communicatie met bedrijven, tijdens sollicitatiegesprekken bleek ook dat de bedrijven het zelfde ervaren.
Tussen gesprekken in is de communicatie zeer beperkt, als je zelf geen contact op neemt hoor je niets; m.a.w. ze willen je aanbieden bij tientallen bedrijven, maar laten het tussendoor slingeren en proberen je aan een lijntje te houden.

Omdat het lang duurde op een gegeven moment zelf een baan gevonden en dit net netjes gecommuniceerd; klonk vanaf hun kant dat ik nog net geen oorlogsmisdaden had begaan, ze hebben mij nog net niet uitgescholden, maar scheelde niet veel, en vervolgens bleven mij maar benaderen voor vacatures.

Wilde het eigenlijk niet doen, maar noodgedwongen iedereens nummer moeten blokkeren.
Na een tijdje zijn ze op LinkedIn gestopt met berichten sturen.

Niet voor herhaling vatbaar.

15 de diciembre de 2022

Respuesta de YER

Beste O.N., bedankt dat je de moeite hebt genomen je ervaring hier op te schrijven. We vinden het vervelend te lezen wat er is gebeurd. Kan je ons via webcare@yer.nl meer informatie opsturen? Dan kunnen we daarna stappen ondernemen. Alvast bedankt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great service from YER for a skilled immigrant!

YER helped me find a suitable place to work and provided several options according to my skills and preferences. All this while I was still outside of the country and going through an emigration, then also helped with my salary tax setup and benefit applications I was able to receive. They provided knowledgeable and good support - great work!

1 de agosto de 2022

Respuesta de YER

Thank you for your positive words Adriaan!

YER Traineeship Adviseur RO

YER is er als bedrijf uitstekend in geslaagd om kennis en kunde bij de vraag in de markt aan te laten sluiten. Via het Traineeship Adviseur RO doen trainees met behulp van vakprofessionals van Envire inhoudelijke en persoonlijke vaardigheden op om in hun dagelijkse werkzaamheden als gedetacheerde toe te passen. De persoonlijke begeleiding gedurende het tweejarige traineeship door de YER Coach met bijbehorende groepsintervisie met 'medetrainees' zijn hierbij voor mij een persoonlijk hoogtepunt. Helemaal vers op de arbeidsmarkt is het fijn om een sparringpartner te hebben om werksituaties en andere persoonlijke ontwikkelingen te bespreken met je YER collega's/medetrainees. In zijn algemeenheid is YER er goed in geslaagd om als groot bedrijf toch een persoonlijke benadering te kunnen bieden. In samenspraak met YER is er van alles mogelijk wat aansluit bij jouw wensen en leerdoelen. Al met al biedt YER een uitstekende basis van kennis en netwerk om via een traineeship een goede start te maken op de arbeidsmarkt!

17 de julio de 2023

Respuesta de YER

Best Bart, bedankt voor je fijne review. Leuk om te lezen dat de groepsintervisies met je 'medetrainees' je zo goed bevallen. En dat je verder ook enthousiast bent, daar worden wij ook weer enthousiast van :) Succes met je traineeship!

Prettig en constructieve samenwerking

Ik vind de samenwerking met YER prettig om ik altijd snel een medewerker aan de lijn krijg en prettig te woord wordt gestaan. Daarnaast staan ze open voor het, gezamenlijk, zoeken naar een oplossing. YER levert goed gekwalificeerde kandidaten die snel mee kunnen draaien in een team, wat van grote waarde is.

Respuesta de YER

Hoi Rianne, wat goed te horen dat de samenwerking zo goed bevalt. Bedankt voor je review!

Traineeship bij YER

In november 2021 gestart met de traineeship jurist omgevingsrecht. Ik ben heel blij met de goede begeleiding vanuit YER en mijn consultant. De aangeboden cursussen in de traineeship sluiten goed aan. Ik weet waar ik aan toe ben en YER is een goede werkgever om voor te werken.

11 de julio de 2023

Respuesta de YER

Hoi Annebel, fijn dat je blij bent met de begeleiding. Bedankt voor je mooie review.

Aanrader

YER is een professioneel detacheringbureau. Mijn ervaring met YER is positief. De consultants zijn heel toegankelijk en hebben oog voor de gedetacheerde medewerker. Ze doen hun best om je aan een leuke opdracht te koppelen.
Verder zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend.

Respuesta de YER

Dat is goed te horen Yasemin, bedankt voor je positieve review!

Een goed inhoudelijke traineeship

Een goed inhoudelijke traineeship, waar tijdens je in meerdere keukens (gemeentes) kan kijken. Daarnaast is de communicatie met de consultant ook erg prettig! Ze zijn altijd te bereiken.

Respuesta de YER

Bedankt voor je review Vincent! Goed te horen dat je tevreden bent over de communicatie. Succes met je traineeship!

Spam

Bedrijf blijft consistent berichten sturen via verschillende recruiters. Het antwoord nee begrijpen zij niet.

19 de junio de 2023

Respuesta de YER

Beste Rik, bedankt voor je review en vervelend dat dit gebeurt. We zijn momenteel bezig onze interne systemen te optimaliseren, en hebben als doelstelling dit in de nabije toekomst zo min mogelijk voor te laten komen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

YER het bedrijf dat niet snapt nee = nee

Ondanks meerdere keren gemeld te hebben geen contact te willen, blijven de recruiters mijn LinkedIn mailbox vol spammen, met standaard bericht die totaal niet relevant is op mijn studie.

1 de junio de 2023

Respuesta de YER

Beste J.Kuipers, bedankt voor je review en vervelend dat dit gebeurt. We zijn momenteel bezig onze interne systemen te optimaliseren, en verwachten dat dit in de nabije toekomst niet meer zal gebeuren.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.