Ik ervaar YER als een professionele en betrokken organisatie die in vrijwel alles meedenkt, vooral wanneer je in een geheel nieuwe werkomgeving start. Daarnaast kijken ze verder dan alleen een match o... Ver más
La empresa ha respondido
Een heel mooi veel belovend gesprek gehad als intake. Daarna afspraken gemaakt over hoe mijn CV mag worden gebruikt. Ik heb aangegeven omdat ik zelf ook solliciteer en 2 andere uitzendbureau's ook h... Ver más
La empresa ha respondido
Geweldige werkgever, heel flexibel en meedenkend. Tegelijkertijd kan het wel veel zijn, maar dat is mijn ogen uiteindelijk waar yer voor staat: (zelf)ontwikkeling. Dat gaat snel en zolang er eerlijk w... Ver más
La empresa ha respondido
Erg fijn detacheringsbureau. Geen pushy manier van benaderen en ze kijken ook echt of de vacature waar je ze voor benaderen ook echt past. Althans zo heb ik Tijd Derksema ervaren. Daarnaast maken ze o... Ver más
La empresa ha respondido
Bij YER draait alles om mensen, duidelijkheid en duurzame relaties. We helpen professionals en organisaties aan kansen die echt passen, met aandacht, eerlijkheid en positieve energie. Transparantie vinden we belangrijk, daarom horen we graag hoe jij onze samenwerking hebt ervaren. Jouw feedback helpt ons verbeteren én anderen de weg te wijzen. Deel ’m gerust. Wil jij je ambities waarmaken? YER brengt je in contact met inspirerende opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten. Ontdek jouw mogelijkheden op yer.nl. Meld je bijvoorbeeld aan voor een betaald traineeship of vind je droombaan. Wil je onderdeel zijn van ons team? Kijk op yer.nl/werken-bij-yer/ en ontdek alles over onze organisatie. Samen zetten we jouw carrière in beweging.
Hogehilweg 16, 1101 CD, Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 78% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Received a message they LinkedIn for a potential VP position in the US from a recruiter based in Atlanta. She wanted to have an initial conversation and was eager to schedule something very quick. I rearranged my schedule to make space for this call which never happened. I reached out asking what went wrong and her answer was that she had the wrong time on her calendar. She apologized and asked to reschedule which I did for the following day. That day came and went and NEVER received another call or message from this individual. Don’t waste our time if you can not do your job properly. It is unacceptable, especially when overseas organizations are paying commissions to these outsource companies to locate qualified individuals for these positions, you would expect a much higher degree of professionalism
Eerst een leuk gesprek gehad met een recruiter. Daarna zou er een follow up komen. Niks gehoord. Na een aantal week maar eens gemaild. Niks meer gehoord. Vreemde gang van zaken. Dit soort verhalen lees je hier wel meer.

Respuesta de YER
I would highly recommend YER recruitment company for professionals who are willing to find great job opportunity in Netherlands. Very quick response to my application, provided a lot of job opportunities in my area of expertise, very quickly organized interview with selected company and they kept me up to date with every stage of the process. I met with Bob and Kevin and I found them to be very helpful, friendly and great professionals with exemplary organizational skills. They were fantastic and tried to take all the stresses away from finding a new job and moving to a new country, but due to personal circumstances I decided to stay in my current place with my family. I definitely would highly recommend YER and would like to continue cooperation with them in future.

Respuesta de YER
Ze halen je eerst met een mooi verhaal binnen. Tijdens de opdracht zou er uitgebreide coaching en opleidingsmogelijkheden en andere activiteiten georganiseerd worden. Daar bleek weinig van te kloppen. Ik moest overal zelf achteraan gaan.
Je bent een product dat geld moet opleveren en YER mag vooral geen last van je hebben. Als je uitvalt door ziekte laten ze je compleet links liggen. Je mag alles zelf doen, YER kan dan ineens helemaal niets. Ze hebben alleen niet door dat een werkgever ook een verantwoordelijkheid heeft als het om reintegratie gaat.
En van mijn contactpersoon/consultant heb ik nooit meer iets gehoord, het probleem wordt doorgeschoven naar de afdeling HR. Zo onpersoonlijk

Respuesta de YER
Na intensieve dagen van persoonlijkheidstesten en gesprekken bij YER, is er duidelijk gemaakt dat technische kennis (nog) niet aan de orde is.
Helaas heb ik een uur gereden om op gesprek te komen bij een werkgever die kritisch is dat ik geen technische kennis heb.
Het bovenstaande is niet van te voren met mij besproken en ik voel mij op zijn grofst gezegd genaaid.

Een teleurstellende ervaring...
Na een aantal gesprekken met recruiters van Yer een tweetal serieuze sollicitatie gesprekken gevoerd op locatie.
Van beide gesprekken, bij verschillende recruiters NIETS meer gehoord.
Ondanks het bellen en mailen naar YER radiostilte.
Prima als een vacature na een gesprek niet blijkt te matchen, maar wees dan wel zo netjes om dit op zijn minst terug te koppelen. Ook ik steek tijd en energie in de voorbereiding en het sollicitatie gesprek!
Ik adviseer andere partijen te kiezen, er zijn er genoeg die wel communiceren.
--------
Update 15 Oktober...
Ondanks de reactie van Yer dat ze goede communicatie zo belangrijk vinden, en mijn directe reply naar Yer webcare met mijn contactgegevens tot op heden verder niets...
Waarschijnlijk is de reactie van Yer dus een automatische reply.
Typerend, en wederom teleurstellend.

Respuesta de YER
Een aantal weken geleden ben ik aangenomen voor het Traineeship Jeugdconsulent. Er zijn nu drie opleidingsdagen voorbij en ik heb al zoveel geleerd, ik ben er van overtuigd dat ik na deze twee weken een hele goede basis heb om aan mijn stage te starten. De communicatie met YER loopt super en bij vragen kan ik altijd bij iemand van YER terecht. Het feit dat er tot nu toe al iedere dag vier trainers aanwezig zijn maakt dat je voelt dat ze bij YER het traineeship heel serieus nemen. Daarbij zijn de dagen goed verzorgd dus al met al een hele positieve ervaring!

Respuesta de YER
Een half jaar geleden ben ik begonnen met een traineeship bij Yer. Vanaf het eerste momenten heb ik het contact met de consultants erg fijn gevonden. Na een kennismakingsgesprek met Alyssa Bos had ik een goed beeld gekregen van het traineeship en of dit wat voor mij zal zijn. Yer biedt mij als beginnend professional veel ontwikkelingsmogelijkheden en ik waardeer de eerlijkheid en transparantie vanuit de consultants.

Respuesta de YER
Het is dat ik 1 ster moet geven. Maar anders had ik een 0 gegeven. YER verkoopt de functies die ze aanbieden heel mooi, maar het adertje onder het gras moet je zelf vinden. Zodra je die vind worden ze onbeleefd en agressief. Ik adviseer om niet met hun zaken te doen, je kan veel beter zelf met het bedrijf in gesprek gaan. Die hebben vaak ook een aanbieding die minstens net zo goed is, alleen dan verdienen de profiteurs van YER er niks aan.

Respuesta de YER
In januari gestart met mijn traineeship bij Yer. Voordat ik mijn traineeship begon al fijn contact met mijn consultant Nikki, waardoor ik goed voorbereid kon beginnen. Tot nu toe heel positief!

Respuesta de YER
Mijn ervaring met YER zijn te omschrijven als zeer positief. Er word helder gecommuniceerd over verwachtingen en afspraken. Deze afspraken worden vervolgens keer op keer nagekomen. Kortom een zeer fijne samenwerking met YER

Respuesta de YER
Over een aantal weken begin ik aan mijn traineeship bij YER. Daarvoor heb ik contact opgenomen met een recruiter van YER nadat ik een vacature heb zien langskomen. Die recruiter heeft mij op een laagdrempelige maar toch professionele manier te woord gestaan. Het contact dat wij daarna hebben gehad heb ik erg prettig ervaren. De contactpersoon heeft mij netjes op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die zich voor hebben gedaan tijdens het proces naar het contract en heeft actief met mij meegedacht om de best mogelijke situatie te realiseren die bij mij aansluit.
Al om al ben ik zeer goed te spreken over YER en ga ik vol enthousiasme bij het bedrijf beginnen.

Respuesta de YER
Via LinkedIn door een YER recruiter benaderd met een algemeen recruiters bericht. Aangegeven dat ik eerst meer informatie wou voordat ik ook maar wat zou gaan doen (eerste bericht bevatte dat amper).
Vanuit de recruiter deze informatie niet gekregen, maar wel een flinke druk om even te bellen. Ik heb aangegeven dat dat sowieso niet ging gebeuren zonder die informatie.
Vervolgens belt de recruiter mij een paar dagen uit het niets op. Ik heb hem geen toestemming gegeven om te bellen en ook mijn telefoonnummer niet gegeven. Op mijn vraag hoe hij aan mijn nummer komt, wordt er een vaag verhaal van linkedin connecties, netwerk, etc. Ik heb via LinkedIn de optie ingesteld dat men niet standaard mijn telefoonnummer kan zien. Hier wordt dus geen eerlijk verhaal gehouden, en ik krijg sterk het idee dat mijn telefoonnummer via een niet AVG toegestane manier is achterhaald.
Van het standaard recruitmentbericht, pushen om te bellen tot het ongewenst opbellen: Dit is de standaard werkwijze van een shitrecruiter.
Update: Een email gestuurd naar aanleiding van het berichtje van YER hieronder. Niets meer van gehoord. Zelf nog verder wat uitgezocht om te kijken waar uit mijn netwerk mijn telefoonnummer mogelijk is gekomen.
De betreffende recruiter en ik hadden slechts 1 gemeenschappelijke connectie: een andere recruiter waar ik in 2012 contact mee heb gehad, dit was voor een heel ander bedrijf. Momenteel werkt die betreffende recruiter voor YER. Als dit telefoonnummer uit mijn netwerk komt dan houdt dat in dat die recruiter dat gegeven (plus nog andere gegevens, hij heeft destijds mijn volledige CV gekregen) meegenomen en dus nu gebruikt. Vooropgesteld dat het zo gegaan is, en geen andere privacy schende tool zoals Lusha gebruikt is. Kortom: men maakt dus gewoon gebruik van niet AVG toegestane methodes.
De klacht hierover heb ik ingediend bij de DPO (Data Protection Officer) van YER. Vervolgens antwoordt de CFO op mijn klacht en schuift deze terzijde. Men verschuilt zich achter het excuus van de recruiter en zoekt verder niets uit. Ik vermoed dat dat ook de reden is dat ik vervolgens niets meer heb gehoord op de email die ik gestuurd heb naar het onderstaande email adres.

Respuesta de YER
Yer betaald slecht. Zeker als het over kilometer vergoedingen gaat. Je moet er constant over mailen of bellen. Slechte administratie pff..

Respuesta de YER
Bij het zoeken naar een nieuwe baan terecht gekomen bij YER, locatie Groningen. Na een snelle kennismaking en het uitspreken van wensen al snel een gesprek met een mogelijke werkplek. Tijdens de voorbereiding ook goed op de hoogte gehouden en ook de begeleiding was top. Nu 6 maanden via YER aan het werk en wordt nog regelmatig even gebeld over hoe het gaat en of ze nog iets voor je kunnen betekenen.
Wanneer je moeite hebt met het vinden van een juiste baan of niet de juiste bedrijven weet te vinden is YER een mooie opstap met een groot netwerk aan interessante bedrijven. Zeker een aanrader!

Respuesta de YER
I got an interview with YER in corona period. In a time I never expected to get a job, specially I am new in the Netherlands and I don't speak Dutch well. Within a month I got a job fit my education and experience. They are very helpful in every way.
Recommended

Respuesta de YER
Ik ben nu een half jaar via YER aan het werk en kan bevestigen dat YER een betrouwbare werkgever is. Daarbij hebben ze een goede communicatie en zijn dingen snel geregeld.

Respuesta de YER
Via Yer een prima nieuwe werkplek gevonden in het noorden van Nederland. goede communicatie en snel geregeld.

Respuesta de YER
Via LinkedIn benaderd voor een traineeship. Eerste introductiegesprek gehad, maar daarna helaas last-minute afgezegd zonder concrete follow up. De dame is heel vriendelijk, maar qua organisatie ben ik niet onder de indruk. Ik moest achter haar aan voor de uitnodigingslink en ik voelde mij een van de honderd benaderden. Dat is jammer, omdat je toch tijd en energie stopt in een potentieel bedrijf. Ik weet ook zeker dat ik nooit meer in ga op YER, terwijl er vast en zeker andere goede recruiters werken.

Respuesta de YER
YER heeft me geholpen bij het vinden van de perfecte match. Dat is namelijk waarin Yer erg goed in is. Dit doen ze op een zeer professionele manier waarbij ze nou contact houden met de kandidaat. Vanuit mijn kant ben ik zeer te spreken over de persoonlijke benadering en op de manier waarop een nieuwe uitdaging wordt gevonden. Mijn contactpersoon bij Yer is Leo de Bruin. Via hem ben ik helemaal op mijn plek terecht gekomen.

Respuesta de YER
Más información sobre otros tipos de reseñas.