Het eten was van zeer lage kwaliteit. De saus van de pasta alfredo was slechts in het midden geschept en niet goed verdeeld, waardoor 70% van de maaltijd volkomen smakeloos was. Daarnaast werd een van... Ver más
La empresa ha respondido
Enorm lekkere maaltijden, je proeft dat de ingredienten hoogwaarde kwaliteit zijn en de maaltijden vers bereid zijn. Bezorging was ook erg snel en transparant. Communicatie met de bezorger was erg mak... Ver más
Het Afvalpakket besteld om structuur te brengen in mijn doordeweekse eetpatroon, maalttijden komen diepgevroren en goed verpakt aan, precies zoals beloofd. Fijn dat alles al afgewogen en geportioneerd... Ver más
La empresa ha respondido
Smaak is heerlijk. Eindelijk Surinaamse maaltijden. Protein wafels ook lekker van smaak en niet te duur
La empresa ha respondido
Bij YesMeals bereiden we verse, gezonde en smaakvolle prep meals voor iedereen die tijd wil besparen en toch goed wil eten. Onze maaltijden worden met zorg bereid, zijn direct klaar om te eten en helpen je om een gezonde leefstijl makkelijker vol te houden. Gezond eten, zonder gedoe!
Zuid-Afrikaweg 3, 1432DA, Aalsmeer, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
De smaak is goed .
ik vind het vaak wat aan de droge kant en ik vind het fijnals er meer groente dorzit en minder rijst
De bestelling kwam op tijd en het eten is heerlijk.
Ik zou het iedereen aanraden super binnenkort ga ik weer bij jullie bestellen

Respuesta de YesMeals
Echt kekker maaltijden. Ik verwacht nooit zulke kwaliteit en smaak. Ik ga altijd bestellen

Respuesta de YesMeals
Heerlijke maaltijden! De bezorging is elke keer super snel echt een aanrader als je serieus wilt werken aan je doelen, maar zelf weinig tijd hebt om te koken.
Ik heb Yesmeals een paar weken uitgeprobeerd en ben onder de indruk. Het bestelproces is eenvoudig, en de maaltijden zijn vers en smaakvol, met een goede balans van ingrediënten. De porties zijn goed, al vond ik sommige hoofdgerechten iets aan de grote kant. Voor wie gezonder wil eten zonder veel tijd te besteden aan koken, is Yesmeals een uitstekende keuze.
Lekker gevarieerde voeding voor een gezonde lifestyle

Respuesta de YesMeals
Handig voor als je geen zin hebt om te koken. Eten is goed en super snelle bezorging.
Prijs kwaliteitsverhouding top, eten smaakt goed en een snelle levering.
Zal lang een terugkerende klant zijn.

Respuesta de YesMeals
Yes Meals bewijst dat gemak, gezond, smaakvol, kwaliteit, variatie, service en betaalbaar samen kunnen gaan. Een aanrader? Yes! ;)
Good service and even better food, thanks a lot

Respuesta de YesMeals
Goede service en kwalitatieve producten. Beter dan de onzin rommel van andere prep mealers
Perfecte maaltijden voor drukke dagen!
Ik heb onlangs Yesmeals geprobeerd en ben enorm tevreden. De maaltijden zijn heerlijk en smaakvol, met verse ingrediënten die duidelijk van hoge kwaliteit zijn. Het gemak is ongeëvenaard: even opwarmen en je hebt binnen enkele minuten een voedzame maaltijd. De porties zijn precies goed, en het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te proberen is. Yesmeals is echt een uitkomst voor iedereen met een druk schema!
Heerlijke maaltijden en snel bezorgd. Eerlijk gezegd niet verwacht dat gezond eten zo lekker zou zijn. Aanrader!