Ordered 3 items
Ordered 3 items, received only 1 after almost 3 months. No response from support despite multiple emails. Very disappointing experience.”
This website has been one of the worst online shopping experiences I have ever had. I ordered a pair of Yeezy Slides 8 months ago and never received anything. No product, no refund, and absolutely no communication from their support team.
I emailed them multiple times and they simply ignored every message. At this point, it feels like they are taking customers’ money without delivering anything in return.
Based on my experience, I strongly advise everyone to stay away from this website. It is unreliable, unprofessional, and shows zero respect for customers.
Scammers. Didn't receive an order - 3 months already passed—no reply from customer support.
Awful customer service!! ordered yezzys sent an email saying order cancelled due to unforseen circumstances.Have emailed 3 times only to get an automated response saying you can't cancel the order.YEZZY CANCELLED IT THEMSELVES HAVE EMAIL PROOF.They have taken the money out of the account and not refunded .THIEVES STAY AWAY!.Can't ring them, only automated emails this website is a scam.BE WARNED!