La empresa ha respondido
Jag uppskattar att det finns näthandel OCH personlig telefonkontakt eftersom det kan bli fel över nätet och låsa sig. Produktutbudet bra. Älskar att ni har så mycket bomull. Leveranstiden OK, men …… r... Ver más
La empresa ha respondido
Jag tycker att ni har SÅ mycket trevliga kläder att välja på. Mönster, färger, storlekar, stilar etc. Fler än många andra. Storlekstabell på varje plagg, så jag har inte haft problem med att få rätt... Ver más
La empresa ha respondido
Your Look… for less!, den prisvärda modebutiken på nätet för damer och herrar över 50 år! Sedan 1997 erbjuder vi snygga kläder där både kvaliteten och priset stämmer. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder, särskilt damerna, möjligheten att beställa snygga och prisvärda kläder i alla storlekar till ett och samma pris. Det finns snygga kläder, underkläder och skor online på Your Look… for less! Vi har ett stort utbud med stor variation och utgår alltid från våra grundprinciper: Kläder online i våran nätbutik - enkelt och billigt.
Your Look… for less! c/o Josef Witt GmbH, Box 7014, 831 07, Östersund, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Bra produkter till rimliga priser o snabb service

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Snabb leverans och som vanligt bra varor.

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Brukar vara nöjd men inte denna gången. Mot svarade inte mina förväntningar. Bh för klumpig och tröjan inte som jag väntat mig.

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
YLFLs utbud har lyfts under senare år och jag har därför beställt allt mer i klädväg från dem. Även leveranserna har blivit bättre och mer pålitliga. Jag rekommenderar att ringa in sina beställningar. Då får man genast besked om varan finns i lager och mer exakt leveransdatum.

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Färgen på blusen var inte riktigt som bilden

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Har aldrig varit om så dåligt och helt inkompetent service! Lovar kompensera vid deras misstag,med 20% rabattkod som de aldrig skickade o när man åter klagar får man besked att rabatten- den vi aldrig fick! - har gått ut! Lovar skicka ny...som inte heller kommer. Totalt värdelös återkoppling! Lockar med gåvor som i grund och botten är kinesiska skräp produktet! Lätt lura gamla tanter handla=min mor! Otroligt irriterande,kommer stänga ner hela appen för henne,blir bara timmar av extra arbete..

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Fint att hitta fler bomullsplagg.Gillar att det finns mycket av det som passar oss överviktiga.

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Chatten fungerar inte alls. Frågorna på mailen förblir obesvarade. Dålig kvalite på vissa plagg. Besviken kund!

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Allt stämde precis som jag beställt
Färger kvalitet osv
Jättenöjd👍

Snygga kläder med bra kvalité som dessutom passar 70+ kvinna

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Snygga kläder till bra priser som passar mig.

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Den 29 augusti beställde jag tre tröjor. Till katalogen jag beställde ur hade det bifogats ett brev om att alla era leveransproblem nu var lösta och att man fick fraktfri leverans om man beställde nu. Min beställning skulle ta 5 arbetsdagar. HA! Den 10 september ringde jag först till er och fick beskedet att jag fick ringa Postnord vilket jag gjorde. Postnord sa att min försändelse bara var bokad men att de inte fått in den från er och att det är ni som levererar försändelser till dem. Den 14 september ringde jag igen och fick prata med en kvinna som inte visste någonting och inte kunde se att ordern var plockad utan skulle prata med "chefen" som skulle maila mig, vilket hittills inte har hänt. Den 16 september ringde jag igen och fick samma svar att det skulle undersökas och jag skulle få svar per telefon (vilket vid samtalet den 14:e sas att ni inte fick utan allt skulle ske per mail) Jag bad om en ny leverans vilket skulle ordnas, men jag har inte fått något nytt order erkännande, så det tycks inte ha blivit något av detta (heller). Det här är så fruktansvärt illa skött och det som retar mig mest är att jag betalade direkt vid beställningen, vilket jag inte brukar. Jag använder min sambos kundnummer för att inte få två kataloger. Mvh Marita Nykvist Tel. 0703-719096

Respuesta de Your Look …for less! - Ett märke från Witt-Group
Hittade det jag sökte och som passade perfekt när det kom